Н У Х Т

Перший акорд навчального року: урочиста посвята першокурсників у студенти НУХТ

31 august 2021

Перший акорд навчального року: урочиста посвята першокурсників у студенти НУХТ

31 серпня у актовій залі університету відбулося урочисте дійство – посвята цьогорічних першокурсників у студенти університету. Цього дня на адресу нового поповнення університетської сім’ї пролунало багато щирих вітальних слів і теплих настанов.

У лавах студентів університету першокурсників привітали ректор Олександр Шевченко, випускниця університету, а нині народна депутатка України, головчиня підкомітету з питань професійно-технічної та фахової передвищої освіти Комітету з питань освіти, науки та інновацій Верховної Ради України Ольга Коваль, протоієрей Сергій Цьома, голова студентської ради університету Ірина Ковшар.

А далі настав самий хвилюючий момент свята – вручення студентських атрибутів. Ректор Олександр Шевченко вручив символічний ключ до знань першокурсниці Навчально-наукового інституту харчових технологій Катерині Карповець і символічний студентський квиток студенту першого курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління Михайлу Ткачову. Урочисту клятву першокурсника Національного університету харчових технологій виголосила здобувачка освіти першого курсу факультету біотехнології та екологічного контролю Діана Чернявська.

Завершилася урочиста частина виконанням «Гаудеамусу».

Свято продовжилося концертом, що підготувала творча молодь університету під керівництвом фахівців Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку.

Пролунали пісні «Я молюся за тебе», «Намалюй», «Лелеки», «Соловей», «Танцюй», «Зіронька», «НУХТ» у виконанні Ольги Ластовецької, Віолетти Резнік, Анастасії Снєтко (Навчально-науковий інститут економіки і управління), Вікторії Доктор (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу), Ілони Задесенської та Аліни Савченко (Навчально-науковий інститут харчових технологій), Андрія Серединського (факультет біотехнології та екологічного контролю), випускниці Навчально-наукового інституту економіки і управління Інни Кравченко. Хореографічні номери подарували танцювальні групи «GRTB Family» (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу), «Dance monkey» (Навчально-науковий інститут харчових технологій) та першокурсниця факультету автоматизації і комп’ютерних систем Марина Трофімченко, яка виконала запальний «Ча-ча-ча».

Уже завтра наші першокурсники поринуть у студентське життя. Нехай воно стане яскравим, цікавим і незабутнім! 

Published on: 31-08-2021
Read also:
Відбувся ІІІ Ювілейний кулінарний діджитал-конкурс «Масниця-FEST 2024»

Фінішував кулінарний конкурс «Масниця-FEST 2024» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка. Цьогорічний конкурс став третім, ювілейним, а відбувся в освітньому діджитал-просторі під гаслом «Об’єднані українськими традиціями». Традиційно конкурс організовано з ініціативи деканки Віти Цирульнікової та заступни...

READ YOURSELF

Відбувся ІІІ Ювілейний кулінарний діджитал-конкурс «Масниця-FEST 2024» 25 march 2024

Свої інноваційні технології представили бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів на Всеукраїнській науково-практичній конференції у Харкові

Студенти кафедри технології молока і молочних продуктів Артур Михалевич (науковий керівник – доцент Алла Тимчук) і Валерія Скуйбіда (науковий керівник – Олена Онопрійчук) виступили з доповідями на Всеукраїнській науково-практичній конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готе...

READ YOURSELF

Свої інноваційні технології представили бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів на Всеукраїнській науково-практичній конференції у Харкові 04 april 2019

Стартували літні захисти бакалаврів на кафедрі технологічного обладнання та комп'ютерних технологій проектування

15 червня 2022 року на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування стартували онлайн-захисти кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 133 «Галузеве машинобудування». Усі кваліфікаційні роботи здобувачів, представлені цього дня, були спрямовані на вирішення актуальних проблем у г...

READ YOURSELF

Стартували літні захисти бакалаврів на кафедрі технологічного обладнання та комп'ютерних технологій проектування 16 june 2022

Майстер-клас від фахівчині компанії PepsiCo на кафедрі технології молока і молочних продуктів

25 жовтня 2024 р. керівниця групи з інновацій PepsiCo Україна Юлія Петрусенко у рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід. Стан та перспективи» разом зі студенткою кафедри технології молока і молочних продуктів Юлією Кравцовою провела для здобувачів освіти цієї кафедри прак...

READ YOURSELF

Майстер-клас від фахівчині компанії PepsiCo на кафедрі технології молока і молочних продуктів 29 october 2024