Н У Х Т

Перший акорд навчального року: урочиста посвята першокурсників у студенти НУХТ

31 серпня 2021

Перший акорд навчального року: урочиста посвята першокурсників у студенти НУХТ

31 серпня у актовій залі університету відбулося урочисте дійство – посвята цьогорічних першокурсників у студенти університету. Цього дня на адресу нового поповнення університетської сім’ї пролунало багато щирих вітальних слів і теплих настанов.

У лавах студентів університету першокурсників привітали ректор Олександр Шевченко, випускниця університету, а нині народна депутатка України, головчиня підкомітету з питань професійно-технічної та фахової передвищої освіти Комітету з питань освіти, науки та інновацій Верховної Ради України Ольга Коваль, протоієрей Сергій Цьома, голова студентської ради університету Ірина Ковшар.

А далі настав самий хвилюючий момент свята – вручення студентських атрибутів. Ректор Олександр Шевченко вручив символічний ключ до знань першокурсниці Навчально-наукового інституту харчових технологій Катерині Карповець і символічний студентський квиток студенту першого курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління Михайлу Ткачову. Урочисту клятву першокурсника Національного університету харчових технологій виголосила здобувачка освіти першого курсу факультету біотехнології та екологічного контролю Діана Чернявська.

Завершилася урочиста частина виконанням «Гаудеамусу».

Свято продовжилося концертом, що підготувала творча молодь університету під керівництвом фахівців Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку.

Пролунали пісні «Я молюся за тебе», «Намалюй», «Лелеки», «Соловей», «Танцюй», «Зіронька», «НУХТ» у виконанні Ольги Ластовецької, Віолетти Резнік, Анастасії Снєтко (Навчально-науковий інститут економіки і управління), Вікторії Доктор (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу), Ілони Задесенської та Аліни Савченко (Навчально-науковий інститут харчових технологій), Андрія Серединського (факультет біотехнології та екологічного контролю), випускниці Навчально-наукового інституту економіки і управління Інни Кравченко. Хореографічні номери подарували танцювальні групи «GRTB Family» (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу), «Dance monkey» (Навчально-науковий інститут харчових технологій) та першокурсниця факультету автоматизації і комп’ютерних систем Марина Трофімченко, яка виконала запальний «Ча-ча-ча».

Уже завтра наші першокурсники поринуть у студентське життя. Нехай воно стане яскравим, цікавим і незабутнім! 

Опублікований: 31-08-2021
Читайте також:
Майбутні фахівці сфери туризму підкорили Говерлу!

Щорічно студенти кафедри туристичного і готельного бізнесу підкорюють найвищу точку України – гору Говерла. Цього року традиційне сходження на висоту 2061 м відбулося 25 жовтня у складі групи із 94 студентів трьох університетів м. Києва: нашого, Національного університету харчових технологій, Київського університету імені Б. Грінченка та Київського...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні фахівці сфери туризму підкорили Говерлу! 29 жовтня 2019

Команди українських науковців зможуть об’єднуватися в державні ключові лабораторії

Уряд прийняв рішення, що відкриває можливість створення в Україні державних ключових лабораторій (ДКЛ) – це будуть команди науковців, що об’єднуватимуться попри відомче підпорядкування та сферу досліджень для вирішення масштабних сучасних проблем. Відповідна постанова була ухвалена під час засідання Кабінету Міністрів України. «Це дасть можливість...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Команди українських науковців зможуть об’єднуватися в державні ключові лабораторії 22 липня 2019

Обрати вірний шлях випускникам бакалаврату допомагають стейкхолдери

Наші здобувачі-четвертокурсники зараз постають перед непростим вибором: що робити далі, після закінчення навчання у бакалавраті, – йти працювати чи продовжувати студентське життя. Цей вибір не такий вже і простий, особливо зважаючи на дуже складні реалії нашого воєнного сьогодення. Зазвичай на прийняття рішення у цьому питанні суттєво впливають сте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обрати вірний шлях випускникам бакалаврату допомагають стейкхолдери 05 травня 2022

Міжнародний досвід організації безпеки та охорони праці в умовах пандемії COVID-19 вивчають фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці

Пандемія вірусу Coronavirus (COVID-19) – це глобальна проблема усього людства, тому і питання протистояння розповсюдженню і захисту стосується усіх країн світу.  Окрім загрози для здоров’я населення, економічного та соціального занепаду, пандемія загрожує життєдіяльності та добробуту мільйонів людей. Міжнародна організація праці (International Labo...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний досвід організації безпеки та охорони праці в умовах пандемії COVID-19 вивчають фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці 06 квітня 2020