Н У Х Т

Перший акорд навчального року: урочиста посвята першокурсників у студенти НУХТ

31 серпня 2021

Перший акорд навчального року: урочиста посвята першокурсників у студенти НУХТ

31 серпня у актовій залі університету відбулося урочисте дійство – посвята цьогорічних першокурсників у студенти університету. Цього дня на адресу нового поповнення університетської сім’ї пролунало багато щирих вітальних слів і теплих настанов.

У лавах студентів університету першокурсників привітали ректор Олександр Шевченко, випускниця університету, а нині народна депутатка України, головчиня підкомітету з питань професійно-технічної та фахової передвищої освіти Комітету з питань освіти, науки та інновацій Верховної Ради України Ольга Коваль, протоієрей Сергій Цьома, голова студентської ради університету Ірина Ковшар.

А далі настав самий хвилюючий момент свята – вручення студентських атрибутів. Ректор Олександр Шевченко вручив символічний ключ до знань першокурсниці Навчально-наукового інституту харчових технологій Катерині Карповець і символічний студентський квиток студенту першого курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління Михайлу Ткачову. Урочисту клятву першокурсника Національного університету харчових технологій виголосила здобувачка освіти першого курсу факультету біотехнології та екологічного контролю Діана Чернявська.

Завершилася урочиста частина виконанням «Гаудеамусу».

Свято продовжилося концертом, що підготувала творча молодь університету під керівництвом фахівців Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку.

Пролунали пісні «Я молюся за тебе», «Намалюй», «Лелеки», «Соловей», «Танцюй», «Зіронька», «НУХТ» у виконанні Ольги Ластовецької, Віолетти Резнік, Анастасії Снєтко (Навчально-науковий інститут економіки і управління), Вікторії Доктор (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу), Ілони Задесенської та Аліни Савченко (Навчально-науковий інститут харчових технологій), Андрія Серединського (факультет біотехнології та екологічного контролю), випускниці Навчально-наукового інституту економіки і управління Інни Кравченко. Хореографічні номери подарували танцювальні групи «GRTB Family» (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу), «Dance monkey» (Навчально-науковий інститут харчових технологій) та першокурсниця факультету автоматизації і комп’ютерних систем Марина Трофімченко, яка виконала запальний «Ча-ча-ча».

Уже завтра наші першокурсники поринуть у студентське життя. Нехай воно стане яскравим, цікавим і незабутнім! 

Опублікований: 31-08-2021
Читайте також:
У єдиному жовто-зеленому ритмі відбулися урочистості зі вручення дипломів магістрам факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

31 січня 2025 р. у актовій залі університету зібралася сім’я факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, щоб привітати своїх випускників – 68 магістрів з харчових технологій, готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації. Присутні у залі – випускники, батьки, друзі, викладачі відчували легкий смуток, бо шл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У єдиному жовто-зеленому ритмі відбулися урочистості зі вручення дипломів магістрам факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 05 лютого 2025

Кафедра експертизи харчових продуктів залучає зовнішніх стейкхолдерів до освітнього процесу

Для здобувачів-бакалаврів 4 курсу спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у рамках вивчення дисципліни «Управління зовнішніми процесами» відбувся гостьовий лекторій «Особливості управління логістичними процесами на Філії «МХП Логістика» ПрАТ «МХП». Під час освітн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра експертизи харчових продуктів залучає зовнішніх стейкхолдерів до освітнього процесу 25 листопада 2024

Наукова молодь кафедри технології молока і молочних продуктів презентує свої напрацювання

На кафедрі технології молока і молочних продуктів у рамках 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» 15 квітня 2021 р. відбулося онлайн-засідання підсекції «Технологія молока і молочних продуктів».  Роботу підсекції очолила завідувачк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукова молодь кафедри технології молока і молочних продуктів презентує свої напрацювання 16 квітня 2021

Перша «проба пера» майбутніх турагентів

У рамках вивчення дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України» студенти групи ТУ-2-10 спеціальності 242 «Туризм і рекреація» разом із доценткою кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяною Мірзодаєвою створили і пройшли екскурсійний маршрут по вулиці Хрещатик. Кожний другокурсник підготував розповідь про одну із локаці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перша «проба пера» майбутніх турагентів 20 вересня 2024