Н У Х Т

Не припиняють вражати Екзаменаційну комісію креативними інноваційними проєктами бакалаври з технологій оздоровчих продуктів

17 june 2020

Не припиняють вражати Екзаменаційну комісію креативними інноваційними проєктами бакалаври з технологій оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів продовжуються успішні захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеню «бакалавр».

Четвертокурсники не припиняють вражати Екзаменаційну комісію проєктами виробництва інноваційних продуктів.

Серед представлених на захисти: м'ясний хліб для геродієтичного харчування; сосиски з морквяним пюре, призначені для харчування дітей шкільного віку; гранола з волоським горіхом, журавлиною та смородиною; йогурт синбіотичної дії з кмином і лактулозою; зерновий батончик на основі пророщеного зерна пшениці з додаванням насіння гарбуза, чіа та арахісу;  пшеничний хліб із маком, кунжутом і волоським горіхом; затяжне печиво на основі знежиреного гарбузового борошна, збагаченого макадамією;  зерновий батончик на основі вівсяних пластівців, збагачений курагою, волоськими горіхами та фундуком; квас із сиропом журавлини, аскорбіновою та бурштиновою кислотами; кекс «Веснянка», збагачений композицією рослинних олій, порошками гарбуза, кориці та вичавок мандарину; сир кисломолочний із кизилом і барбарисом; хлібці з кропом, куркумою та морквою; йогурт із морквяно-гарбузовим пюре; печиво здобне з гречаним борошном та порошком із кісточок винограду.

Здобувачі ґрунтовно й впевнено презентували свої проєкти, давали розгорнуті відповіді на питання членів комісії, аргументували й відстоювали свою думку.  

Члени Екзаменаційної комісії відзначають креативний підхід студентів при розробленні нових видів продуктів і високий рівень представлених кваліфікаційних робіт. У результаті виступи здобувачів оцінені на «відмінно» та «добре», і їм присвоєна кваліфікація «бакалавр».

Вітаємо новоспечених бакалаврів! Бажаємо успіху при вступі до магістратури!

Published on: 17-06-2020
Read also:
На старті виборчого процесу

11 лютого відбулося перше засідання Організаційного комітету з виборів ректора університету. У порядку денному були сім питань: обрання голови Оргкомітету, обрання заступників голови Оргкомітету, обрання секретаря Оргкомітету, обговорення наказу по університету про організацію виборів ректора, формування пакету положень, що стосуються виборчого про...

READ YOURSELF

На старті виборчого процесу 11 february 2020

Відбулося жовтневе засідання вченої ради університету

28 жовтня 2021 року в актовій залі з дотриманням санітарних протиепідемічних заходів відбулося засідання вченої ради університету. Розпочали за традицією з урочистостей: вручення відзнак і вітання членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями. Також ректор Олександр Шевченко привітав присутніх з Днем працівників харчової промисловос...

READ YOURSELF

Відбулося жовтневе засідання вченої ради університету 28 october 2021

Цікаві пропозиції з удосконалення технологій аюрведичних харчових продуктів на захисті міжкафедральної комплексної магістерської роботи

Відбувся захист міжкафедральної комплексної магістерської роботи «Науково-практичні основи удосконалення технологій аюрведичних харчових продуктів з використанням вітчизняної сировини» здобувачів за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітніх програм «Технології аюрведичних харчових продуктів», «Технології хліба, кондитерських, макаронних виро...

READ YOURSELF

Цікаві пропозиції з удосконалення технологій аюрведичних харчових продуктів на захисті міжкафедральної комплексної магістерської роботи 20 february 2020

Волонтерські будні наших випускників

Гордість нашого університету – наші випускники. Вони завжди вирізнялися не тільки високим професіоналізмом і відповідальністю, але й неабиякими людськими якостями. І у час тяжких випробувань, принесених військовою агресією проти нашої України, наші вихованці просто діють за покликом душі, кожний роблячи те, що знає і вміє краще за все. От і ще одна...

READ YOURSELF

Волонтерські будні наших випускників 20 june 2022