Н У Х Т

Не припиняють вражати Екзаменаційну комісію креативними інноваційними проєктами бакалаври з технологій оздоровчих продуктів

17 june 2020

Не припиняють вражати Екзаменаційну комісію креативними інноваційними проєктами бакалаври з технологій оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів продовжуються успішні захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеню «бакалавр».

Четвертокурсники не припиняють вражати Екзаменаційну комісію проєктами виробництва інноваційних продуктів.

Серед представлених на захисти: м'ясний хліб для геродієтичного харчування; сосиски з морквяним пюре, призначені для харчування дітей шкільного віку; гранола з волоським горіхом, журавлиною та смородиною; йогурт синбіотичної дії з кмином і лактулозою; зерновий батончик на основі пророщеного зерна пшениці з додаванням насіння гарбуза, чіа та арахісу;  пшеничний хліб із маком, кунжутом і волоським горіхом; затяжне печиво на основі знежиреного гарбузового борошна, збагаченого макадамією;  зерновий батончик на основі вівсяних пластівців, збагачений курагою, волоськими горіхами та фундуком; квас із сиропом журавлини, аскорбіновою та бурштиновою кислотами; кекс «Веснянка», збагачений композицією рослинних олій, порошками гарбуза, кориці та вичавок мандарину; сир кисломолочний із кизилом і барбарисом; хлібці з кропом, куркумою та морквою; йогурт із морквяно-гарбузовим пюре; печиво здобне з гречаним борошном та порошком із кісточок винограду.

Здобувачі ґрунтовно й впевнено презентували свої проєкти, давали розгорнуті відповіді на питання членів комісії, аргументували й відстоювали свою думку.  

Члени Екзаменаційної комісії відзначають креативний підхід студентів при розробленні нових видів продуктів і високий рівень представлених кваліфікаційних робіт. У результаті виступи здобувачів оцінені на «відмінно» та «добре», і їм присвоєна кваліфікація «бакалавр».

Вітаємо новоспечених бакалаврів! Бажаємо успіху при вступі до магістратури!

Published on: 17-06-2020
Read also:
Гордість кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

            Наші випускники неодноразово давали підстави своїм викладачам пишатися ними. І ще один привід для невимовної гордості дали нам випускники кафедри технології м`яса і м’ясних продуктів, сім’я Возняк. Христина і Тарас подарували автомобіль українськимм військовим. Машина поїхала на передову напакована необхідними речами та смаколиками д...

READ YOURSELF

Гордість кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 24 march 2022

Викладачка Словацького сільськогосподарського університету в м. Нітра прочитала лекцію нашим здобувачам освіти

16 грудня 2021 р. на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова онлайн-лекція викладачки кафедри технології та якості продукції рослинництва Словацького сільськогосподарського університету в м. Нітра (Slovak University of Agriculture in Nitra), PhD Єви Іванісової. Лекція «Coffee-important non-alcoholic beverage o...

READ YOURSELF

Викладачка Словацького сільськогосподарського університету в м. Нітра прочитала лекцію нашим здобувачам освіти 17 december 2021

Кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки успішно завершила проєкт COIL зі США

Колектив кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки (ІТШІК) успішно реалізував спільний проєкт COIL разом із фахівцями Державного університету Салема (штат Массачусетс, США). У рамках проєктів COIL (Collaborative Online International Learning) здобувачі з різних країн протягом декількох тижнів разом вивчають певну тему. З ...

READ YOURSELF

Кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки успішно завершила проєкт COIL зі США 23 july 2024

Із системою вищої освіти Фінляндії за спеціальностями «Харчові технології» та «Хімічні технології та біоінженерія» познайомилися наші викладачі

В Україні наразі триває активна фаза реформування освітнього процесу з урахуванням кращих світових практик. Керівництво нашого університету не стоїть осторонь цих позитивних процесів і створює всі умови для запровадження та розвитку новацій. За сприяння ректорату протягом 2019 року співробітники університету мали змогу познайомитися з науковою та о...

READ YOURSELF

Із системою вищої освіти Фінляндії за спеціальностями «Харчові технології» та «Хімічні технології та біоінженерія» познайомилися наші викладачі 30 january 2020