Н У Х Т

Ректор університету відзвітував перед Конференцією трудового колективу

23 december 2021

Ректор університету відзвітував перед Конференцією трудового колективу

23 грудня 2021 року відбулася Конференція трудового колективу університету.

Голова Конференції, перший проректор Володимир Яровий повідомив, що зареєструвався 91 делегат, а всього обраних делегатів 116, тож необхідний кворум є, і Конференція розпочала свою роботу.

Першими відповідно до порядку денного розглянули зміни до складу вченої ради університету. Головуючий доповів, що через кадрові ротації у ряді підрозділів виникла потреба внесення змін до складу вченої ради університету. За поданнями трудових колективів факультетів і навчально-наукових інститутів до складу вченої ради було запропоновано включити: завідувача кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління Ярослава Смітюха, завідувача кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Миколу Якимчука, завідувача кафедри біотехнології і мікробіології Віктора Стабнікова, завідувача кафедри екологічної безпеки і охорони праці Ігоря Якименка, завідувачку кафедри економічної теорії Інну Ситник, доцентку кафедри технології оздоровчих продуктів Наталію Стеценко, в.о. завідува кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Людмилу Кривопляс-Володіну, директора Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Ігоря Житнецького, в.о. завідувача кафедри технології зберігання і переробки зерна Тетяну Янюк, завідувача кафедри теплотехніки та холодильної техніки Валентина Петренка, в.о. завідувача кафедри інформатики Сергія Грибкова.

Поки працювала лічильна комісія Конференції, делегати заслухали звіт ректора університету Олександра Шевченка про виконання умов контракту №1-47 від 23 грудня 2020 року з Міністерством освіти і науки України та основні показники діяльності університету за 2021 рік. Ректор розпочав з викликів, що стоять перед вищою освітою України та колективом університету зокрема. Далі надав детальну інформацію щодо виконання положень Статуту університету, реалізації внутрішньої системи забезпечення якості освітньої діяльності, інформаційного та матеріального технічного забезпечення освітнього процесу, наукової та інноваційної діяльності університету, співробітництва на міжнародному рівні, показників ефективності використання державного майна, показників ефективності підготовки науково-педагогічних кадрів, видання підручників і навчально-методичної літератури, дотримання законодавства у сфері діяльності університету.

Після звіту ректора голова лічильної комісії Конференції Андрій Форсюк оприлюднив результати таємного волевиявлення делегатів щодо претендентів на включення до складу вченої ради університету. Практично одноголосно делегати схвалили включення усіх претендентів до складу вченої ради.

Наприкінці Конференції ректор вручив працівникам університету відзнаки Міністерства освіти і науки України – нагрудні знаки, почесні грамоти й подяки та відзнаки університету. Присутні стоячи аплодували врученню нагрудного знака «За особливі заслуги перед Національним університетом харчових технологій» першому проректорові Володимиру Яровому.

Насамкінець слово взяв ректор Олександр Шевченко. Він зауважив, що 2021 рік був складним, але всі разом ми долали труднощі й за усіма показниками діяльності нашого колективу стоїть велика робота кожного його члена. Ректор щиро подякував усім за наполегливу, самовіддану, творчу працю, привітав із прийдешніми святами, побажав міцного здоров’я, наснаги, злагоди й миру та закликав продовжувати впевнений рух уперед.

Published on: 23-12-2021
Read also:
Гордість факультету біотехнології та екологічного контролю

17 листопада у районній державні адміністрації Голосіївського району міста Києва відбулися урочистості з нагоди Міжнародного дня студента, на які були запрошені здобувачі освіти закладів вищої освіти району. Дійство почалося з виступу голови райдержадміністрації Сергія Садового, який тепло привітав студентів, а далі вручив відзнаки кращим із кращи...

READ YOURSELF

Гордість факультету біотехнології та екологічного контролю 18 november 2021

Із діяльністю Центру незалежних споживчих експертиз «ТЕСТ» ознайомились другокурсники

Студенти 2 курсу кафедри експертизи харчових продуктів спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» за ініціативи свого куратора Анастасії Чорної ознайомились із діяльністю Центру незалежних споживчих експертиз «ТЕСТ», що є незалежною громадською організацією із захисту прав споживачів з 2001 року та спеціалізується на різн...

READ YOURSELF

Із діяльністю Центру незалежних споживчих експертиз «ТЕСТ» ознайомились другокурсники 19 march 2019

На шляху до отримання жаданого звання «магістр» здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

15 лютого на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції розпочалися захисти магістрів зі спеціальності 181 «Харчові технології». Першопрохідцями виступили студенти освітнього напряму «Технології в ресторанному господарстві». На розсуд членів екзаменаційної комісії були представлені дипломні проекти: Лесі Волинської («Проект ресторану в...

READ YOURSELF

На шляху до отримання жаданого звання «магістр» здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 18 february 2019

Черговий фініш – по суті старт: захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів-біотехнологів

Друга декада червня – непростий час для здобувачів 4-го року навчання. Адже саме на цей період припадає хвилюючий момент захистів кваліфікаційних робіт освітнього ступеня «бакалавр». Для когось із новоспечених бакалаврів одержання диплому буде відправною точкою для одержання кваліфікації магістра, а для когось стартом професійної кар’єри, але одноз...

READ YOURSELF

Черговий фініш – по суті старт: захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів-біотехнологів 11 june 2021