Н У Х Т

Ректор університету відзвітував перед Конференцією трудового колективу

23 december 2021

Ректор університету відзвітував перед Конференцією трудового колективу

23 грудня 2021 року відбулася Конференція трудового колективу університету.

Голова Конференції, перший проректор Володимир Яровий повідомив, що зареєструвався 91 делегат, а всього обраних делегатів 116, тож необхідний кворум є, і Конференція розпочала свою роботу.

Першими відповідно до порядку денного розглянули зміни до складу вченої ради університету. Головуючий доповів, що через кадрові ротації у ряді підрозділів виникла потреба внесення змін до складу вченої ради університету. За поданнями трудових колективів факультетів і навчально-наукових інститутів до складу вченої ради було запропоновано включити: завідувача кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління Ярослава Смітюха, завідувача кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Миколу Якимчука, завідувача кафедри біотехнології і мікробіології Віктора Стабнікова, завідувача кафедри екологічної безпеки і охорони праці Ігоря Якименка, завідувачку кафедри економічної теорії Інну Ситник, доцентку кафедри технології оздоровчих продуктів Наталію Стеценко, в.о. завідува кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Людмилу Кривопляс-Володіну, директора Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Ігоря Житнецького, в.о. завідувача кафедри технології зберігання і переробки зерна Тетяну Янюк, завідувача кафедри теплотехніки та холодильної техніки Валентина Петренка, в.о. завідувача кафедри інформатики Сергія Грибкова.

Поки працювала лічильна комісія Конференції, делегати заслухали звіт ректора університету Олександра Шевченка про виконання умов контракту №1-47 від 23 грудня 2020 року з Міністерством освіти і науки України та основні показники діяльності університету за 2021 рік. Ректор розпочав з викликів, що стоять перед вищою освітою України та колективом університету зокрема. Далі надав детальну інформацію щодо виконання положень Статуту університету, реалізації внутрішньої системи забезпечення якості освітньої діяльності, інформаційного та матеріального технічного забезпечення освітнього процесу, наукової та інноваційної діяльності університету, співробітництва на міжнародному рівні, показників ефективності використання державного майна, показників ефективності підготовки науково-педагогічних кадрів, видання підручників і навчально-методичної літератури, дотримання законодавства у сфері діяльності університету.

Після звіту ректора голова лічильної комісії Конференції Андрій Форсюк оприлюднив результати таємного волевиявлення делегатів щодо претендентів на включення до складу вченої ради університету. Практично одноголосно делегати схвалили включення усіх претендентів до складу вченої ради.

Наприкінці Конференції ректор вручив працівникам університету відзнаки Міністерства освіти і науки України – нагрудні знаки, почесні грамоти й подяки та відзнаки університету. Присутні стоячи аплодували врученню нагрудного знака «За особливі заслуги перед Національним університетом харчових технологій» першому проректорові Володимиру Яровому.

Насамкінець слово взяв ректор Олександр Шевченко. Він зауважив, що 2021 рік був складним, але всі разом ми долали труднощі й за усіма показниками діяльності нашого колективу стоїть велика робота кожного його члена. Ректор щиро подякував усім за наполегливу, самовіддану, творчу працю, привітав із прийдешніми святами, побажав міцного здоров’я, наснаги, злагоди й миру та закликав продовжувати впевнений рух уперед.

Published on: 23-12-2021
Read also:
Свою наукову майстерність продовжують підвищувати фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують підвищувати свою наукову майстерність. Компанія Clarivate Analytics з 24 по 26 вересня 2019 року проводила семінари, присвячені роботі з міжнародними наукометричними базами. Доцент кафедри Олег Кузьмін  взяв участь у 3-х вебінарах серії «Можливості Web of Science для науков...

READ YOURSELF

Свою наукову майстерність продовжують підвищувати фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 21 october 2019

Про корпоративне управління в ефективній діяльності компанії на гостьовій лекції для здобувачів-фінансистів

5 грудня 2023 р. здобувачі освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа та страхування» та викладачі кафедри фінансів відвідали гостьову лекцію, організовану доценткою Катериною Третяк. На зустріч також були запрошені гості – здобувачі-фінансисти та викладачі Національного університету «Острозька академія», Луганського національного ун...

READ YOURSELF

Про корпоративне управління в ефективній діяльності компанії на гостьовій лекції для здобувачів-фінансистів 06 december 2023

Молоді науковці НУХТ – стипендіати Кабінету Міністрів України

Президія Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки ухвалила рішення щодо призначення стипендій та подовження виплати стипендій Кабінету Міністрів України для молодих вчених у 2020 році. Відповідна постанова (№4 від 10 червня  2020 року) була оприлюднена на офіційному веб-сайті Комітету. Приємно, що серед обраних і молоді науковц...

READ YOURSELF

Молоді науковці НУХТ – стипендіати Кабінету Міністрів України 15 june 2020

Новий гастрономічний досвід для гостей Дня відкритих дверей від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv»

30 листопада у рамках Дня відкритих дверей відбувся майстер-клас для вступників «Французькі макаронс – секрети технології» від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Ексклюзивний майстер-клас провела кондитер ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» 5-зіркового готелю міжнародної мережі «Hilton Kyiv» і випускниця...

READ YOURSELF

Новий гастрономічний досвід для гостей Дня відкритих дверей від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv» 03 december 2019