Н У Х Т

Приклад ефективної наукової співпраці структурних підрозділів університету

28 november 2023

Приклад ефективної наукової співпраці структурних підрозділів університету

Прикладом ефективної наукової співпраці Проблемної науково-дослідної лабораторії (ПНДЛ) та кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів став відкритий захист 23 листопада дисертаційної роботи «Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням продуктів переробки молока» Віталієм Рудюком, здобувачем наукового ступеня «Доктор філософії» у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології».

Дисертація була підготовлена в рамках виконання держбюджетної тематики в лабораторіях ПНДЛ і кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів під керівництвом доктора технічних наук, професора, завідувача кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Василя Пасічного.

У процесі захисту дисертації Віталій Рудюк продемонстрував вільне володіння матеріалом і давав блискучі відповіді на запитання рецензентів, кандидатів технічних наук, доцентів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ігоря Страшинського і Оксани Топчій та опоненток – докторки технічних наук, деканки факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України Лариси Баль-Прилипко і докторки ветеринарних наук, завідувачки кафедри готельно-ресторанного бізнесу Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського Марії Паски. Очолювала разову спецраду докторка технічних наук, професорка, завідувачка кафедри технології молока і молочних продуктів Галина Поліщук.

За результатами відкритого голосування разова спеціалізована вчена рада присудила Віталію Рудюку ступінь доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології».

Вітаємо колектив Проблемної науково-дослідної лабораторії і молодого науковця з успішним захистом дисертації!

Published on: 28-11-2023
Read also:
Блискуче володіння лекторською майстерністю продемонструвала доцент кафедри харчової хімії

Викладачі кафедри харчової хімії завжди відповідально, із досконалістю ставляться до розроблення та викладання усіх без виключення навчальних дисциплін. Ось і 6 березня доцент Олена Майборода продемонструвала блискуче володіння лекторською майстерністю. Відкрита лекція була прочитана з дисципліни «Фармакологія» для студентів-біотехнологів четверто...

READ YOURSELF

Блискуче володіння лекторською майстерністю продемонструвала доцент кафедри харчової хімії 07 march 2019

Мистецький вечір «І став Шевченко заповітом…»

9 березня виповнилося 210 років з дня народження генія українського народу, видатного українського поета, прозаїка, драматурга, художника, політичного і громадського діяча Тараса Григоровича Шевченка – людини універсальних обдарувань та інтересів, все життя і творчість якого були присвячені українському народу. Шляхами життя істинного сина українс...

READ YOURSELF

Мистецький вечір «І став Шевченко заповітом…» 18 march 2024

Виїзне практичне заняття на підприємстві ТОВ «ROZFOOD»

Здобувачі групи ОХ-2-7ск освітньо-професійної програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» з наставником, доцентом Євгеном Бабком і викладачами кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій, професором Валентином Олішевським і доцентом Романом Якобчуком побували на сучасному підприємстві з виробництва обладнання для ...

READ YOURSELF

Виїзне практичне заняття на підприємстві ТОВ «ROZFOOD» 18 september 2024

Викладачка університету – учасниця Ukraine Recovery Conference 2025

10-11 липня 2025 року доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, докторка технічних наук Анастасія Шевченко взяла участь у Міжнародній конференції з відновлення України – Ukraine Recovery Conference 2025 у складі Команди реформи шкільного харчування. Цьогорічна конференція була сфокусована на сталому відновленні, а харчув...

READ YOURSELF

Викладачка університету – учасниця Ukraine Recovery Conference 2025 18 july 2025