Н У Х Т

Наша викладачка обрала кращі українські вина для французького музею

05 september 2024

Наша викладачка обрала кращі українські вина для французького музею

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько увійшла до дегустаційної комісії від галузі третього Всеукраїнського вибору офіційних вин амбасадорів, яка обирала найкраще вино України для міжнародного проєкту «Українське вино – частина світової культурної спадщини вина La Cité du Vin».

Наша викладачка щороку запрошується до участі у відборі, як фахівчиня, що має визнаний авторитет у виноробній галузі, величезний досвід і знання й справедливо оцінює усі зразки вітчизняних вин. Вона працює в галузі виноробства 28 років, є авторкою сертифікатної програми «Науково-практичні основи дегустації вин та спиртних напоїв та професія сомельє», членкинею багатьох дегустаційних комісій українських наукових установ і міжнародних конкурсів та дегустаційної комісії НЦ «Український інститут вина».

Експерти проєкту високо цінують різноманітність виноградарських регіонів нашої країни та всебічно підтримують, розвивають і захищають українське виноробство. Їхні професійні оцінки допомагають обрати найкращі зразки, аби українські вина вкотре підкорили міжнародну спільноту. Цього року було обрано 21 вино, що незабаром поповнить колекцію всесвітньо відомого музею La Cité du Vin у Франції. 30 серпня 2024 року відбулася урочиста церемонія нагородження цьогорічних переможців проєкту, де вшанували виноробні компанії, які довели свою майстерність і досягли високих результатів. Пишаємося причетністю нашої викладачки до цієї важливої й почесної місії.

Published on: 05-09-2024
Read also:
Цікаві пропозиції з удосконалення технологій аюрведичних харчових продуктів на захисті міжкафедральної комплексної магістерської роботи

Відбувся захист міжкафедральної комплексної магістерської роботи «Науково-практичні основи удосконалення технологій аюрведичних харчових продуктів з використанням вітчизняної сировини» здобувачів за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітніх програм «Технології аюрведичних харчових продуктів», «Технології хліба, кондитерських, макаронних виро...

READ YOURSELF

Цікаві пропозиції з удосконалення технологій аюрведичних харчових продуктів на захисті міжкафедральної комплексної магістерської роботи 20 february 2020

Профком НУХТ вітає з 8 Березня

ДОРОГІ ЖІНКИ! Щиросердно вітаємо вас зі святом 8 Березня, святом весни, чарівності, краси і жіночності! У це чудове весняне свято бажаємо вам тільки позитивних емоцій, справжнього жіночого щастя і міцного здоров’я, поваги і розуміння від колег, захоплення від оточуючих, любові й теплоти від рідних сердець, задоволення і насолоди від життя, приємн...

READ YOURSELF

Профком НУХТ вітає з 8 Березня 06 march 2019

Мистецтво бариста для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Чергове заняття для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулося в умовах сучасного закладу ресторанного господарства, кафе-кав’ярні «Шалений єнот». Воркшоп із технології кавоваріння для студентів провів досвідчений бариста Ілля Грушевий, який відкрив їм двері у світ кави. Під час теоретичної частини слуха...

READ YOURSELF

Мистецтво бариста для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 26 march 2019

Викладачки кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації поділилися досвідом стажування у Франції та США

31 травня на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відбувся науково-методичний семінар «Зарубіжний досвід викладання англійської мови як іноземної», на якому доцентка Галина Чередніченко та старша викладачка Наталія Божок поділилися досвідом викладання англійської мови, отриманим під час міжнародного стажування. Наталія Божок р...

READ YOURSELF

Викладачки кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації поділилися досвідом стажування у Франції та США 03 june 2024