Н У Х Т

Наша викладачка обрала кращі українські вина для французького музею

05 вересня 2024

Наша викладачка обрала кращі українські вина для французького музею

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько увійшла до дегустаційної комісії від галузі третього Всеукраїнського вибору офіційних вин амбасадорів, яка обирала найкраще вино України для міжнародного проєкту «Українське вино – частина світової культурної спадщини вина La Cité du Vin».

Наша викладачка щороку запрошується до участі у відборі, як фахівчиня, що має визнаний авторитет у виноробній галузі, величезний досвід і знання й справедливо оцінює усі зразки вітчизняних вин. Вона працює в галузі виноробства 28 років, є авторкою сертифікатної програми «Науково-практичні основи дегустації вин та спиртних напоїв та професія сомельє», членкинею багатьох дегустаційних комісій українських наукових установ і міжнародних конкурсів та дегустаційної комісії НЦ «Український інститут вина».

Експерти проєкту високо цінують різноманітність виноградарських регіонів нашої країни та всебічно підтримують, розвивають і захищають українське виноробство. Їхні професійні оцінки допомагають обрати найкращі зразки, аби українські вина вкотре підкорили міжнародну спільноту. Цього року було обрано 21 вино, що незабаром поповнить колекцію всесвітньо відомого музею La Cité du Vin у Франції. 30 серпня 2024 року відбулася урочиста церемонія нагородження цьогорічних переможців проєкту, де вшанували виноробні компанії, які довели свою майстерність і досягли високих результатів. Пишаємося причетністю нашої викладачки до цієї важливої й почесної місії.

Опублікований: 05-09-2024
Читайте також:
Науковий Олімп успішно підкорює молодь кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв

Провідні вчені нашого університету створюють вкрай необхідні технології та обладнання на основі мембранних методів розділення для процесів опріснення води, концентрування цукрових та інших сиропів, очищення відходів молочної, м’ясної та жирової промисловості і раціонального використання їх вторинної сировини. Нагадаємо лише імена корифеїв у цій цар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий Олімп успішно підкорює молодь кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв 23 жовтня 2020

Квітковий, смачний, солодкий, інноваційний: про різні типи маркетингу від здобувачів освіти НУХТ

Нещодавно відбулося перше засідання студентського наукового гуртка кафедри маркетингу «Інтелектуал» 2025 року. Тема «Маркетинг в сферах діяльності» стала справжнім спалахом весняного натхнення для наших здобувачів. Майбутні маркетологи обмінялися корисним маркетинговим досвідом: солодка маркетингова концепція та казкова Disney-атмосфера бренду «St...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Квітковий, смачний, солодкий, інноваційний: про різні типи маркетингу від здобувачів освіти НУХТ 06 березня 2025

Київські ліцеїсти отримали запрошення на День вступника від кафедри експертизи харчових продуктів

18 вересня 2024 року асистентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Божко відвідала школу І-ІІІ ступенів № 190 Деснянського району міста Києва, де зустрілася з учнями 11 класу.   Викладачка ознайомила школярів зі структурою нашого університету, спеціальностями та освітніми програмами, яким надається особлива підтримка держави. Більш де...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Київські ліцеїсти отримали запрошення на День вступника від кафедри експертизи харчових продуктів 18 вересня 2024

Тематичний захід до Дня охорони праці у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

3 травня в 931 групі Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ відбувся тематичний захід «Охорона праці, як приклад роботи за комп’ютером» у рамках відзначення Дня охорони праці в Україні. Такі заходи сприяють поширенню серед студентів знань з питань безпеки та гігієни праці, забезпечення належних умов праці на виробництві. Старшо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тематичний захід до Дня охорони праці у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 07 травня 2018