Н У Х Т

Монолітний тил для наших захисників

01 липня 2022

Монолітний тил для наших захисників

Традиційно червень – спекотна пора для студентства: останні пари, практика, іспити, захист дипломів, випускні, а ще ж у кожної групи свій розклад, свій графік. Корективи в студентське життя вносить і воєнне сьогодення з онлайн-навчанням і географічне розмаїття місць проживання студентів, наразі це різні регіони України, а то й зарубіжжя. Але, не зважаючи на всі перепони, наші здобувачі знаходять можливість навіть у дистанційному форматі зорганізовуватися та допомагати нашим захисникам, не припиняючи волонтерську діяльність.

Ось і студенти Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ разом зі своїми батьками, викладачами та співробітниками коледжу черговий раз долучилися до волонтерської передачі в зону бойових дій. Нашим мужнім захисникам окрім продуктів харчування: консервації, тушонки, чаю, кави та смаколиків, волонтери ГФ «Смілянська самооборона «Січ» передали білизну, засоби гігієни та маскувальну сітку, сплетену співробітниками коледжу. Також студенти та викладачі надали фінансову допомогу на придбання пального для поїздки на передову. А ще здобувачі впевнені, що листи-підтримки, написані з любов'ю, янголики та оберегові браслети не тільки підтримають бойовий дух захисників, а й вбережуть від ворожої кулі.  

Продовжуючи активну волонтерську діяльність, ми усвідомлюємо, що в цей тяжкий час для України, завдання для всього цивільного населення – бути єдиним монолітним тилом для наших захисників.

Опублікований: 01-07-2022
Читайте також:
Пізнавально-солодкий майстер-клас для першокурсників кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

22 вересня здобувачі першого курсу спеціальності 181 «Харчові технології» з метою набуття нових навичок по виготовленню шоколадних цукерок і розширення знань щодо шоколаду разом із викладачками кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталією Стукальською та Владленою Михайленко в межах кураторської години відвідали Львівську майстер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пізнавально-солодкий майстер-клас для першокурсників кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 23 вересня 2021

Вибіркові дисципліни для магістрантів: як зробити правильний вибір і не помилитися

Цього року навчальний рік для магістрантів освітньо-професійної програми (ОПП) «Промислова біотехнологія» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» почався у незвичному режимі – без традиційних привітань від викладачів кафедри на лекційних заняттях. Проте, студенти мали нагоду зустрітися у форматі zoom-відеоконференції із гарантом освітньо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вибіркові дисципліни для магістрантів: як зробити правильний вибір і не помилитися 18 вересня 2020

Викладачі діляться етапами свого професійного сходження

Асистент кафедри біотехнології і мікробіології Олена Сапура розповіла про своє професійне зростання: «Під час навчання у школі мені подобалися природничі науки, а також у мене завжди була любов до Землі. Тому з дитинства я хотіла мати професію, яка була б пов’язана з дослідженням природи. І саме мій інтерес до хімії та біології став причиною вступ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі діляться етапами свого професійного сходження 22 травня 2020

Захисти бакалаврів-біотехнологів розпочато!

Минулий тиждень ознаменувався для кафедри біотехнології і мікробіології щорічною, але від того не менш хвилюючою, подією – початком захистів дипломних проектів і робіт за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр», зокрема 15 та 16 лютого 2018 р. відбулися захисти студентів заочної форми навчання. Екзаменаційна комісія у складі: д.б.н., професора Т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти бакалаврів-біотехнологів розпочато! 20 лютого 2018