Н У Х Т

День студента-2023

17 листопада 2023

День студента-2023

17 листопада студентство всього світу відзначає Міжнародний день студента, цього ж дня святкується і День студента в Україні. У нинішній нелегкий час іноді просто необхідно трохи відволіктися від тривог і проблем, тож Студентський центр патріотичного виховання та культурного розвитку за підтримки ректорату організував для колективу університету святкування професійного свята наших здобувачів освіти.

Здобувачів тепло привітала проректорка з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва. Вона зазначила, що останні роки стали справжнім викликом для молоді, якій випало здобувати освіту спочатку в умовах пандемії й карантинних обмежень, а тепер в умовах воєнного стану, і пов’язаних з цим психологічних й технічних труднощів. Але наші студенти гідно справляються, демонструючи мужність, стійкість і прагнення якнайкраще опанувати обрані спеціальності, щоб використати набуті знання на користь Україні. Пора студентства – найкращий час у житті, коли все вдається, коли народжується безліч планів та ідей, з’являються вірні друзі, зароджуються романтичні почуття, підкорюються перші професійні висоти. Проректорка побажала здобувачам освіти не втрачати жаги до знань, терпіння, віри, оптимізму й перемог у всьому.

Яке ж свято без подарунків? Лариса Арсеньєва вручила відзнаки студентам, які найкраще й найактивніше проявили себе в навчанні, науці, спорті та громадській діяльності.

А далі на присутніх чекав чудовий концерт, учасники якого подарували прекрасні вокальні й яскраві хореографічні номери.

Вітаємо здобувачів освіти з Днем студента! Цікавого вам навчання, легких сесій і успішних кар’єрних злетів після отримання диплому!

Дякуємо нашим захисникам і захисницям, завдяки яким це свято стало можливим!

Опублікований: 17-11-2023
Читайте також:
Навчально-консультаційні семінари для виробничників від наших фахівців

Фахівці кафедри харчових технологій та інженерії Одеського інституту післядипломної освіти НУХТ провели цільові виїзні навчально-консультаційні семінари для працівників ТОВ «Одеський коровай». Працівники підприємства дізналися про актуалізацію системи менеджменту якості продукції до вимог нової редакції ДСТУ ІSO 9001: 2015 та практичні аспекти реа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчально-консультаційні семінари для виробничників від наших фахівців 19 січня 2018

Зробити усвідомлений вибір допоможе День вступника НУХТ

26 жовтня ми знову зустрічали гостей. Наш університет – це не тільки невпинне навчання, цінні знання та практичний досвід, а й місце у якому молодь проводить свої найкращі студентські роки. Наскільки насиченими та яскравими вони можуть бути сьогодні продемонструвала наша активна молодь. Саме здобувачі освіти всіх факультетів та інститутів під пров...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зробити усвідомлений вибір допоможе День вступника НУХТ 26 жовтня 2024

Родзинки професії і нетворкінг від випускника студентам кафедри готельно-ресторанної справи

5 грудня на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся майстер-клас із приготування тартару від су-шефа ресторану «Easy Breezy» готелю «Aloft» міжнародної мережі «Marriott» і випускника кафедри Андрія Корольчука. Су-шеф познайомив здобувачів бакалаврського ступеня вищої освіти з технологією класичного тартару з яловичини, популярної холодної зак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Родзинки професії і нетворкінг від випускника студентам кафедри готельно-ресторанної справи 06 грудня 2019

Бакалаври освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» захищають кваліфікаційні роботи англійською мовою

11 червня 2024 року розпочалися захисти кваліфікаційних робіт освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування», освітньою програмою «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв». Екзаменаційна комісія у складі д.т.н., професора, завідувача кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Олександра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» захищають кваліфікаційні роботи англійською мовою 13 червня 2024