Н У Х Т

День студента-2023

17 november 2023

День студента-2023

17 листопада студентство всього світу відзначає Міжнародний день студента, цього ж дня святкується і День студента в Україні. У нинішній нелегкий час іноді просто необхідно трохи відволіктися від тривог і проблем, тож Студентський центр патріотичного виховання та культурного розвитку за підтримки ректорату організував для колективу університету святкування професійного свята наших здобувачів освіти.

Здобувачів тепло привітала проректорка з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва. Вона зазначила, що останні роки стали справжнім викликом для молоді, якій випало здобувати освіту спочатку в умовах пандемії й карантинних обмежень, а тепер в умовах воєнного стану, і пов’язаних з цим психологічних й технічних труднощів. Але наші студенти гідно справляються, демонструючи мужність, стійкість і прагнення якнайкраще опанувати обрані спеціальності, щоб використати набуті знання на користь Україні. Пора студентства – найкращий час у житті, коли все вдається, коли народжується безліч планів та ідей, з’являються вірні друзі, зароджуються романтичні почуття, підкорюються перші професійні висоти. Проректорка побажала здобувачам освіти не втрачати жаги до знань, терпіння, віри, оптимізму й перемог у всьому.

Яке ж свято без подарунків? Лариса Арсеньєва вручила відзнаки студентам, які найкраще й найактивніше проявили себе в навчанні, науці, спорті та громадській діяльності.

А далі на присутніх чекав чудовий концерт, учасники якого подарували прекрасні вокальні й яскраві хореографічні номери.

Вітаємо здобувачів освіти з Днем студента! Цікавого вам навчання, легких сесій і успішних кар’єрних злетів після отримання диплому!

Дякуємо нашим захисникам і захисницям, завдяки яким це свято стало можливим!

Published on: 17-11-2023
Read also:
Патріотичні аспекти стажування викладачки кафедри готельно-ресторанної справи у Японії

Продовжується довготривале закордонне стажування викладачки кафедри готельно-ресторанної справи Світлани Ковальчук у Токійському університеті (Японія). Наша викладачка долучилася до інтернаціонального семінару «The Russo-Ukrainian War: The Return of History», присвяченого дослідженню історичних подій минулого України в контексті ідентифікації укра...

READ YOURSELF

Патріотичні аспекти стажування викладачки кафедри готельно-ресторанної справи у Японії 07 july 2023

Зростає попит на випускників освітніх програм «Технології цукру та полісахаридів» та «Технології води та водопідготовки»

Наука та освіта є важливим пріоритетом світового інноваційного розвитку. Ця теза знайшла підтвердження під час захистів дипломних робіт магістрів на кафедрі технології цукру і підготовки води. Кафедра в 2019 році успішно випустила  більше тридцяти профільних фахівців харчової галузі зі спеціальності 181 «Харчові технології» за освітніми програмами ...

READ YOURSELF

Зростає попит на випускників освітніх програм «Технології цукру та полісахаридів» та «Технології води та водопідготовки» 27 february 2019

Свою наукову майстерність продовжують підвищувати фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують підвищувати свою наукову майстерність. Компанія Clarivate Analytics з 24 по 26 вересня 2019 року проводила семінари, присвячені роботі з міжнародними наукометричними базами. Доцент кафедри Олег Кузьмін  взяв участь у 3-х вебінарах серії «Можливості Web of Science для науков...

READ YOURSELF

Свою наукову майстерність продовжують підвищувати фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 21 october 2019

Вікову річницю проголошення Акту Злуки відзначили у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

21-21 січня 2019 року колектив студентів і викладачів Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ урочисто відзначив вікову річницю проголошення Акту Злуки Української та Західноукраїнської Народних Республік. Група студентів разом із викладачем Валентином Решетняком відвідала філію №2 Центральної міської бібліотеки, де була розгорнута потужна в...

READ YOURSELF

Вікову річницю проголошення Акту Злуки відзначили у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ 23 january 2019