Н У Х Т

Чергова спортивна перемога першокурсника-біотехнолога

07 december 2022

Чергова спортивна перемога першокурсника-біотехнолога

3-4 грудня 2022 року у Полтавській області відбувся відкритий особистий чемпіонат Лубенської територіальної громади зі спортивного орієнтування, присвячений Дню Збройних Сил України, участь у якому взяв здобувач освіти І курсу факультету біотехнології та екологічного контролю Максим Клименко.

Організаторами змагань виступили сектор з питань фізичної культури і спорту відділу сім’ї, молоді та спорту, управління освіти виконавчого комітету Лубенської міськради та дитячо-юнацький клуб зі спортивного орієнтування і туризму «Валтекс».

Згідно зі затвердженою програмою, змагання відбулися на середній дистанції у заданому напрямку та дистанції по вибору у вікових групах від 10 до 55 років.

У змаганнях брали участь спортсмени клубів, навчальних закладів, підприємств Лубенської територіальної громади, а також спортсмени дев’яти областей України, міста Києва та Норвегії. Загальна кількість учасників – 121 особа.

Київ був представлений командою «Sever» (тренерка – майстриня спорту міжнародного класу Олена Доценко) із 16 спортсменів, які принесли команді 17 призових місць за два дні.

Наш здобувач освіти Максим Клименко посів два призових місця: перше – на середній дистанції у заданому напрямку (03.12) та друге – на дистанції по вибору контрольних пунктів (04.12). За сумою балів двох днів він виборов перше місце і був нагороджений кубком.

Вітаємо Максима! Бажаємо щоденно удосконалювати свої навички зі спортивного орієнтування та, звичайно, успішного завершення першого навчального семестру. 

Published on: 07-12-2022
Read also:
Вчена рада університету востаннє зібралася у 2023 році

21 грудня у залі засідань відбулося останнє у 2023 році році планове засідання вченої ради університету. На початку привітали колег – завідувачку кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександру Нєміріч, першого проректора Володимира Ярового і завідувача кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Мик...

READ YOURSELF

Вчена рада університету востаннє зібралася у 2023 році 21 december 2023

Зустріч із прекрасним

Приємну весняну прогуляну до Музею Богдана та Варвари Ханенків організували кураторки груп ХЧ-2-1, ХЧ-2-2 та ХЧ-3-4, доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олена Павлюченко та Ірина Корецька. Музей має найзначнішу колекцію мистецтва Європи, Азії та Давнього світу в Україні. «Серцем» музейного зібрання є колекція видатних у...

READ YOURSELF

Зустріч із прекрасним 11 april 2024

Дієві заходи зі впровадження дуального навчання

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів у змішаному офлайн-онлайн форматі 4 листопада 2022 р. відбулася зустріч здобувачів освітнього ступеня «магістр» освітньо-професійних програм «Технології зберігання, консервування і переробки м’яса» та «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» і здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» о...

READ YOURSELF

Дієві заходи зі впровадження дуального навчання 07 november 2022

Викладачка кафедри готельно-ресторанної справи стажується у Токійському університеті (Японія)

За програмою підтримки науковців із України в Японії триває стажування асистентки кафедри готельно-ресторанної справи Світлани Ковальчук у Токійському університеті. Університет заснований у 1877 році як перший Імператорський університет. У складі університету 12 факультетів, на яких навчаються близько 28 тисяч студентів. Токійський університет вхо...

READ YOURSELF

Викладачка кафедри готельно-ресторанної справи стажується у Токійському університеті (Японія) 05 july 2022