Н У Х Т

Науково-технічна бібліотека презентує!

16 october 2024

Науково-технічна бібліотека презентує!

З нагоди 140-річного ювілею нашого університету науково-технічна бібліотека презентувала нові бібліографічні видання, які розкривають багатогранну наукову спадщину університету та підкреслюють його високий науковий потенціал.

У першому виданні під назвою «Шляхами наукових досліджень. НУХТ у Web of Science: динаміка публікаційної активності» представлено докладний огляд публікаційної активності університету на міжнародному рівні, акцентовано увагу на вагомості й впливі досліджень, проведених його науковцями.

Друге видання «Літопис дисертаційних робіт співробітників НУХТ 2014-2024 рр.» містить перелік захищених дисертаційних робіт за останнє десятиліття, демонструє високий рівень наукових досягнень і активне впровадження інновацій. Це видання продовжує традицію, закладену попереднім літописом за період 1934-2014 років.

Упорядники сподіваються, що ці видання стануть важливим інформаційним ресурсом для науковців, викладачів, аспірантів, здобувачів і всіх, хто цікавиться сучасними науковими дослідженнями, та дозволить краще зрозуміти сучасні тренди в науці, визначити нові перспективні напрями досліджень і підвищити ефективність у сфері публікацій.

Дізнайтеся більше про наукові досягнення НУХТ і долучайтеся до спільноти наукових досліджень!

Запрошуємо ознайомитися з виданнями у науково-технічній бібліотеці.

Published on: 16-10-2024
Read also:
Формуємо культуру якості

27-28 червня в університеті з метою формування культури якості та підготовки до проведення акредитацій освітніх програм у 2022-2023 н. р. відбулися тренінги для гарантів. Організатори й модератори івентів – фахівці Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності НУХТ. Спікерами виступили гаранти освітніх програм, що пройшли акредитацію...

READ YOURSELF

Формуємо культуру якості 29 june 2022

Здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують брати участь у закордонних наукових інтернет-заходах

28 травня відбулася студентська наукова конференція «Хімічні технології», яку проводив Рутенський Університет «Ангел-Кънчев» (м. Разград, Болгарія). Магістрантка кафедри технології ресторанної і аюрведичної  продукції Дарина Юрченко (керівник – доцент кафедри Ірина Корецька, науковий консультант – фахівець Національного ботанічного саду ім. М.М. Г...

READ YOURSELF

Здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують брати участь у закордонних наукових інтернет-заходах 29 may 2020

Наука, що творить майбутнє: викладачі НУХТ представили інновації на конференції VeggiFruits

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, аспірантка першого року навчання спеціальності G13 «Харчові технології» Марія Омельченко разом зі своїм науковим керівником, доктором технічних наук, професором Олегом Кузьміним представили університет на масштабній галузевій конференції VeggiFruits, що об’єднала виробників, науковц...

READ YOURSELF

Наука, що творить майбутнє: викладачі НУХТ представили інновації на конференції VeggiFruits 24 november 2025

Відбувся попередній захист докторської дисертації директоркою Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

28 січня 2021 р. на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся попередній розгляд дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування електрофізичних способів оброблення молочної сироватки та їх використання в технологіях молочних продуктів» доцентки Оксани Кочубей-Литвиненко на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук. У розширеному...

READ YOURSELF

Відбувся попередній захист докторської дисертації директоркою Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ 01 february 2021