Н У Х Т

Науково-технічна бібліотека презентує!

16 october 2024

Науково-технічна бібліотека презентує!

З нагоди 140-річного ювілею нашого університету науково-технічна бібліотека презентувала нові бібліографічні видання, які розкривають багатогранну наукову спадщину університету та підкреслюють його високий науковий потенціал.

У першому виданні під назвою «Шляхами наукових досліджень. НУХТ у Web of Science: динаміка публікаційної активності» представлено докладний огляд публікаційної активності університету на міжнародному рівні, акцентовано увагу на вагомості й впливі досліджень, проведених його науковцями.

Друге видання «Літопис дисертаційних робіт співробітників НУХТ 2014-2024 рр.» містить перелік захищених дисертаційних робіт за останнє десятиліття, демонструє високий рівень наукових досягнень і активне впровадження інновацій. Це видання продовжує традицію, закладену попереднім літописом за період 1934-2014 років.

Упорядники сподіваються, що ці видання стануть важливим інформаційним ресурсом для науковців, викладачів, аспірантів, здобувачів і всіх, хто цікавиться сучасними науковими дослідженнями, та дозволить краще зрозуміти сучасні тренди в науці, визначити нові перспективні напрями досліджень і підвищити ефективність у сфері публікацій.

Дізнайтеся більше про наукові досягнення НУХТ і долучайтеся до спільноти наукових досліджень!

Запрошуємо ознайомитися з виданнями у науково-технічній бібліотеці.

Published on: 16-10-2024
Read also:
Екологія харчових виробництв на прикладі ПраТ «Оболонь»

Студенти-екологи 3 курсу разом із доцентом кафедри екологічної безпеки та охорони праці Оксаною Салавор відвідали ПраТ «Оболонь». У рамках дисципліни «Екологія харчових виробництв»  майбутні спеціалісти ознайомилися з технологією виробництва солоду та пива, а також екологічними проблемами даної галузі. Звичайно, всі багато чули про передовий досвід...

READ YOURSELF

Екологія харчових виробництв на прикладі ПраТ «Оболонь» 13 may 2019

Лекція словацької викладачки на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

5 грудня 2022 р. на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова онлайн-лекція «Alternative food sources» викладачки кафедри технології та якості продукції рослинництва Словацького сільськогосподарського університету в м. Нітра (Slovak University of Agriculture in Nitra) Еви Іванісової, PhD. Лекція була прочитана дл...

READ YOURSELF

Лекція словацької викладачки на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 07 december 2022

Згідно з планом: відбулося засідання вченої ради університету

26 вересня у залі засідань відбулося планове засідання вченої ради університету. Розпочали традиційно з урочистого – привітали членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями, а також ректор Олександр Шевченко вручив відзнаки: - нагрудний знак «Відзнака Національного університету харчових технологій» професорові кафедри економіки і п...

READ YOURSELF

Згідно з планом: відбулося засідання вченої ради університету 26 september 2023