Н У Х Т

Науково-технічна бібліотека презентує!

16 жовтня 2024

Науково-технічна бібліотека презентує!

З нагоди 140-річного ювілею нашого університету науково-технічна бібліотека презентувала нові бібліографічні видання, які розкривають багатогранну наукову спадщину університету та підкреслюють його високий науковий потенціал.

У першому виданні під назвою «Шляхами наукових досліджень. НУХТ у Web of Science: динаміка публікаційної активності» представлено докладний огляд публікаційної активності університету на міжнародному рівні, акцентовано увагу на вагомості й впливі досліджень, проведених його науковцями.

Друге видання «Літопис дисертаційних робіт співробітників НУХТ 2014-2024 рр.» містить перелік захищених дисертаційних робіт за останнє десятиліття, демонструє високий рівень наукових досягнень і активне впровадження інновацій. Це видання продовжує традицію, закладену попереднім літописом за період 1934-2014 років.

Упорядники сподіваються, що ці видання стануть важливим інформаційним ресурсом для науковців, викладачів, аспірантів, здобувачів і всіх, хто цікавиться сучасними науковими дослідженнями, та дозволить краще зрозуміти сучасні тренди в науці, визначити нові перспективні напрями досліджень і підвищити ефективність у сфері публікацій.

Дізнайтеся більше про наукові досягнення НУХТ і долучайтеся до спільноти наукових досліджень!

Запрошуємо ознайомитися з виданнями у науково-технічній бібліотеці.

Опублікований: 16-10-2024
Читайте також:
На кафедру біотехнології продуктів бродіння і виноробства завітали випускники 2013 року випуску

На кафедру біотехнології продуктів бродіння і виноробства завітали випускники 2013 року випуску Тетяна Роман, Ольга Дацюк, Оксана Добровольська та ін. Приємно, що випускники дякували за хорошу освіту, надану можливість використовувати технологічні знання у своїй фаховій діяльності. Також староста Тетяна Роман зазначила, що велика цінність – друзі,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедру біотехнології продуктів бродіння і виноробства завітали випускники 2013 року випуску 30 травня 2018

Дев’ятикласники київської школи № 254 здійснили пізнавальний екскурс навчальними підрозділами університету

22 травня 2019 року університет гостинно відкрив двері для учнів 9 класу середньої школи № 254 з поглибленим вивченням англійської мови міста Києва. Організувала візит школярів, зустріла і супроводжувала гостей під час екскурсії методист Підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності Маргарита Панасевич. Спо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дев’ятикласники київської школи № 254 здійснили пізнавальний екскурс навчальними підрозділами університету 23 травня 2019

Гості кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів − студенти Вінницького коледжу НУХТ

На кафедру технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів завітали викладачі та студенти Вінницького коледжу НУХТ, які навчаються за спеціальністю «Виробництво жирів та жирозамінників». Про основні переваги навчання в університеті, й зокрема, на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та космет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гості кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів − студенти Вінницького коледжу НУХТ 02 грудня 2019

Важливий внесок жінок у розвиток економіки обговорюють наші викладачки

Наші викладачки активно долучаються не тільки до освітніх і наукових заходів, а і до різноманітних громадських ініціатив. Зокрема доцентка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, гарантка магістерської міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» Оксана Топчій стала учасницею першого жі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливий внесок жінок у розвиток економіки обговорюють наші викладачки 21 липня 2023