Н У Х Т

Науково-технічна бібліотека презентує!

16 жовтня 2024

Науково-технічна бібліотека презентує!

З нагоди 140-річного ювілею нашого університету науково-технічна бібліотека презентувала нові бібліографічні видання, які розкривають багатогранну наукову спадщину університету та підкреслюють його високий науковий потенціал.

У першому виданні під назвою «Шляхами наукових досліджень. НУХТ у Web of Science: динаміка публікаційної активності» представлено докладний огляд публікаційної активності університету на міжнародному рівні, акцентовано увагу на вагомості й впливі досліджень, проведених його науковцями.

Друге видання «Літопис дисертаційних робіт співробітників НУХТ 2014-2024 рр.» містить перелік захищених дисертаційних робіт за останнє десятиліття, демонструє високий рівень наукових досягнень і активне впровадження інновацій. Це видання продовжує традицію, закладену попереднім літописом за період 1934-2014 років.

Упорядники сподіваються, що ці видання стануть важливим інформаційним ресурсом для науковців, викладачів, аспірантів, здобувачів і всіх, хто цікавиться сучасними науковими дослідженнями, та дозволить краще зрозуміти сучасні тренди в науці, визначити нові перспективні напрями досліджень і підвищити ефективність у сфері публікацій.

Дізнайтеся більше про наукові досягнення НУХТ і долучайтеся до спільноти наукових досліджень!

Запрошуємо ознайомитися з виданнями у науково-технічній бібліотеці.

Опублікований: 16-10-2024
Читайте також:
В університеті фінішують вступні випробування для вступників в магістратуру і аспірантуру

У нашому університеті завершується друга, остання сесія вступних випробувань для вступників на навчання для здобуття освітнього ступеня «магістр» денної та заочної форм навчання (крім тих вступників, що вступали цього року на спеціальності, де необхідно було складати вступні випробування за технологією ЗНО). 2 серпня вступники, що вступають за інш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті фінішують вступні випробування для вступників в магістратуру і аспірантуру 06 серпня 2018

Екзотичні смаки на майстер-класі від крафтового виробника

Нещодавно на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбувся надзвичайно цікавий практичний майстер-клас «Сучасні крафтові тенденції в світі аквакультури та гідробіонтів» від фахівців ТОВ «Українська креветка». ТОВ «Українська креветка» – еко-ферма на Київщині, де вирощують у промислових масштабах найбільші у світі креветки Макробрахіум Розе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Екзотичні смаки на майстер-класі від крафтового виробника 13 червня 2025

Стажування викладачів – крок до професійного зростання та актуалізації знань

Викладачі циклової комісії економічних дисциплін Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ пройшли успішне стажування на підприємстві ТзОВ «ЦЕДЕПЕ», що надає консалтингові послуги з обліку. Це стажування стало важливим етапом у професійному розвитку педагогів, дозволивши їм ознайомитися з реаліями роботи консалтингової к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стажування викладачів – крок до професійного зростання та актуалізації знань 09 червня 2025

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася IX студентська науково-практична конференція

29 березня 2018 року в Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася IX студентська науково-практична конференція, присвячена актуальним питанням сучасного стану технології, автоматизації та комп’ютеризації в харчовій промисловості, а також результатам проходження технологічної практики. Традиційно розпочав конференцію викладач спецдисци...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася IX студентська науково-практична конференція 30 березня 2018