Н У Х Т

Викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відвідують заклади середньої освіти

19 вересня 2024

Викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відвідують заклади середньої освіти

У рамках підготовки до Дня вступника НУХТ, який відбудеться 21 вересня, викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Навчально-наукового інституту економіки і управління відвідали низку навчальних закладів середньої освіти, зокрема, виконувачка обов’язків завідувача кафедри Юліана Малик відвідала середню загальноосвітню школу № 35 Святошинського району м. Києва, а доцентка Наталія Дужик побувала у Київській спеціалізованій школі №216 з поглибленим вивченням англійської мови.

Учні були ознайомлені з освітніми програмами нашого університету, отримали детальну інформацію щодо умов вступу та переваг навчання у нашому закладі вищої освіти.

Також викладачки розповідали про навчання у різних підрозділах університету, а особливу увагу приділили підготовці у Навчально-науковому інституті економіки і управління, який розробляє стандарти вищої освіти відповідно до вимог часу та пишається конкурентоспроможними випускниками у сфері економіки, менеджменту, маркетингу, міжнародних економічних відносин, реклами та зв'язків з громадськістю та ін. 

Під час зустрічей учні активно ставили запитання про перспективи кар’єрного зростання, участь у науково-дослідних проєктах і процес подання документів для вступу.

Сподіваємося, що такі зустрічі викладачів університету зі старшокласниками спонукають їх відвідати дні відкритих дверей нашого університету та стати майбутніми вступниками НУХТ.

Опублікований: 19-09-2024
Читайте також:
Гість кафедри технології молока і молочних продуктів – відомий джелатер’є

24 березня в Європі святкують День Gelato. І так співпало, що саме 24 березня 2021 року для бакалаврів і магістрів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», кафедрою технології молока і молочних продуктів була організована гостьова лекція «Моя професія – джелатер’є». Гість кафедри – Массімо Джеларті (Максим Голубєв), відомий  в Ук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гість кафедри технології молока і молочних продуктів – відомий джелатер’є 25 березня 2021

Фахівець університету - у журі з визначення кращих виробників пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод

2-3 серпня завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолій Куц був запрошений до участі у засіданні міжнародного журі XXІ Міжнародного конкурсу пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод. Конкурс проводиться Українською галузевою компанією по виробництву пива, безалкогольних напоїв та мінерал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівець університету - у журі з визначення кращих виробників пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод 06 серпня 2018

Новий погляд на навчальні дисципліни

Навчальний процес в нашому університеті триває, хоча війна вносить свої корективи і до нього. Як відзначають наші четвертокурсники-біотехнологи в умовах воєнного стану вивчення навчальної дисципліни «Основи біобезпеки і біоетики» (викладачка – старша викладачка кафедри біотехнології і мікробіології Олена Гудзенко) виявилося надзвичайно актуальним. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий погляд на навчальні дисципліни 21 квітня 2022

Ще чотири успішні акредитації освітніх програм університету!

25 квітня відбулося планове засідання Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, на якому розглядалися акредитаційні справи і виносилися рішення щодо надання акредитацій освітнім програмам закладів вищої освіти. У рамках засідання розглядалися акредитаційні справи і освітньо-професійних програм нашого університету. За результатам...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще чотири успішні акредитації освітніх програм університету! 03 травня 2023