Н У Х Т

Викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відвідують заклади середньої освіти

19 вересня 2024

Викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відвідують заклади середньої освіти

У рамках підготовки до Дня вступника НУХТ, який відбудеться 21 вересня, викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Навчально-наукового інституту економіки і управління відвідали низку навчальних закладів середньої освіти, зокрема, виконувачка обов’язків завідувача кафедри Юліана Малик відвідала середню загальноосвітню школу № 35 Святошинського району м. Києва, а доцентка Наталія Дужик побувала у Київській спеціалізованій школі №216 з поглибленим вивченням англійської мови.

Учні були ознайомлені з освітніми програмами нашого університету, отримали детальну інформацію щодо умов вступу та переваг навчання у нашому закладі вищої освіти.

Також викладачки розповідали про навчання у різних підрозділах університету, а особливу увагу приділили підготовці у Навчально-науковому інституті економіки і управління, який розробляє стандарти вищої освіти відповідно до вимог часу та пишається конкурентоспроможними випускниками у сфері економіки, менеджменту, маркетингу, міжнародних економічних відносин, реклами та зв'язків з громадськістю та ін. 

Під час зустрічей учні активно ставили запитання про перспективи кар’єрного зростання, участь у науково-дослідних проєктах і процес подання документів для вступу.

Сподіваємося, що такі зустрічі викладачів університету зі старшокласниками спонукають їх відвідати дні відкритих дверей нашого університету та стати майбутніми вступниками НУХТ.

Опублікований: 19-09-2024
Читайте також:
Принципи досліджень за допомогою «електронного носа» вивчали викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Інтелектуальна мультисенсорна система для вирішення задачі оцінки якості харчових продуктів» за участю асистента кафедри експертизи харчових продуктів Асі Калініченко. Під час семінару Ася Калініченко пояснила схему аналізу даних «електронного носа» на базі п’...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Принципи досліджень за допомогою «електронного носа» вивчали викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 28 листопада 2019

Практичні аспекти аудиту та харчової безпеки на науковому семінарі кафедри експертизи харчових продуктів

Із метою підвищення рівня професійної кваліфікації та використання в навчальних дисциплінах практичних аспектів аудиту викладачі кафедри експертизи харчових продуктів на науковий семінар кафедри запросили заступницю начальника відділу внутрішнього аудиту Держпродспоживслужби Анну Христенко. Крім професорсько-викладацького складу до семінару долучил...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні аспекти аудиту та харчової безпеки на науковому семінарі кафедри експертизи харчових продуктів 22 лютого 2022

Десята Міжнародна удалась!

Усе в житті починається із зацікавленості. З давніх часів і донині ця риса втілює одну з найпрекрасніших властивостей людського розуму – бажання знати. І якщо серед естетичних високих мистецтв на першому місці стоїть література як технологія слова, то серед практичних галузей людського життя до таких висот сягає технологія оздоровчих продуктів. Яск...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Десята Міжнародна удалась! 17 листопада 2023

Soft skills з квантової механіки від професора фізики Університету Тулейн (США)

21 листопада 2023 р. відбулася онлайн-лекція «Quantum Phenomena At All Spatial And Temporal Scales» («Квантові явища в усіх просторових і часових масштабах») професора фізики факультету фізики та інженерної фізики Університету Тулейн (США) Дениса Бондаря. Лекцію прослухали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та здобува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Soft skills з квантової механіки від професора фізики Університету Тулейн (США) 23 листопада 2023