Н У Х Т

Щодо сучасних технологій просування турпродукту подискутували наші студенти з відомою науковцем-маркетологом

09 червня 2020

Щодо сучасних технологій просування турпродукту подискутували наші студенти з відомою науковцем-маркетологом

5 червня 2020 р. кафедрою туристичного та готельного бізнесу проведений вебінар «Автентична українська кухня як туристичний продукт» із відомою науковцем-маркетологом, досвідченим музейником, провідним популяризатором народних українських традицій, засновницею гастрофестивалю «Борщик у глиняному горщику» Оленою Щербань.

До розмови долучилися більше 50 осіб, серед яких студенти, викладачі, а також колеги з інших вишів.

Під час вебінару говорили про секрети української кухні, автентичні українські страви, технологію створення гастрономічного туристичного продукту. Пані Олена поділилася власним досвідом і секретами проведення гастрономічних фестивалів, разом зі студентами дискутувала щодо сучасних технологій просування турпродукту на вітчизняному туристичному ринку. Також згадували гастрономічні приказки, щедрівки, пісні.

Наприкінці зустрічі пані Олена запросила всіх відвідати її фестиваль «Борщик у глиняному горщику», запланований на 15 серпня цього року.

 

Опублікований: 09-06-2020
Читайте також:
Майбутні туризмознавці відкривають для себе сучасні тенденції індустрії гостинності

Студенти Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ побували на Львівському міжнародному форумі туризму та гостинності. Вони ознайомились із сучасними тенденціями індустрії гостинності, туристичними продуктами та пропозиціями турагентств і туроператорів-учасників форуму, інфраструктурою ринку туристичних послуг України, технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні туризмознавці відкривають для себе сучасні тенденції індустрії гостинності 05 листопада 2019

Незвичайні звичайні практичні з «Природоохоронних біотехнологій»

Що таке навчання в університеті? Це – лекції, практичні, лабораторні, тобто набуття теоретичних і практичних знань. А що таке навчання на 4 курсі та ще і на 5-ій або 6-ій парі? Це – «вже трохи втомилися», «трохи нудно» і «бажаємо різноманіття». Але для студента-біотехнолога немає нічого неможливого! І навіть звичайні практичні роботи можна перетв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Незвичайні звичайні практичні з «Природоохоронних біотехнологій» 14 листопада 2019

Нестандартні підходи і цінні практичні рішення – роботодавці приємно вражені захистами бакалаврів спеціальності «Менеджмент»

На кафедрі економіки праці та менеджменту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ відбувся успішний захист 48 студентів-менеджерів. Успішний, бо всі здобувачі отримали ступінь бакалавра з менеджменту і 15 із них – в якості відмінників, а також зі схвальними відгуками представників роботодавців, що були присутніми на захистах, сере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нестандартні підходи і цінні практичні рішення – роботодавці приємно вражені захистами бакалаврів спеціальності «Менеджмент» 26 червня 2019

Всеукраїнське методичне об’єднання викладачів

Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти разом із Відокремленим структурним підрозділом «Полтавський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» 10 травня 2023 року провели онлайн-засідання Всеукраїнського методоб’єдання викладачів освітньо-професійної програми «Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Всеукраїнське методичне об’єднання викладачів 11 травня 2023