Н У Х Т

Щодо сучасних технологій просування турпродукту подискутували наші студенти з відомою науковцем-маркетологом

09 червня 2020

Щодо сучасних технологій просування турпродукту подискутували наші студенти з відомою науковцем-маркетологом

5 червня 2020 р. кафедрою туристичного та готельного бізнесу проведений вебінар «Автентична українська кухня як туристичний продукт» із відомою науковцем-маркетологом, досвідченим музейником, провідним популяризатором народних українських традицій, засновницею гастрофестивалю «Борщик у глиняному горщику» Оленою Щербань.

До розмови долучилися більше 50 осіб, серед яких студенти, викладачі, а також колеги з інших вишів.

Під час вебінару говорили про секрети української кухні, автентичні українські страви, технологію створення гастрономічного туристичного продукту. Пані Олена поділилася власним досвідом і секретами проведення гастрономічних фестивалів, разом зі студентами дискутувала щодо сучасних технологій просування турпродукту на вітчизняному туристичному ринку. Також згадували гастрономічні приказки, щедрівки, пісні.

Наприкінці зустрічі пані Олена запросила всіх відвідати її фестиваль «Борщик у глиняному горщику», запланований на 15 серпня цього року.

 

Опублікований: 09-06-2020
Читайте також:
Триває цикл лекцій фахівців компанії Global-Mediator для менеджерів

4 листопада 2024 р. відбулася чергова зустріч викладачів кафедри економіки праці та менеджменту і здобувачів вищої освіти ступенів «бакалавр», «магістр» і «доктор філософії», які навчаються за освітньо-професійними та освітньо-науковою програмами «Менеджмент», «Менеджмент персоналу» і «Менеджмент та адміністрування», з керівницею рекрутингу та HR к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває цикл лекцій фахівців компанії Global-Mediator для менеджерів 05 листопада 2024

Профорієнтаційний листопад кафедри готельно-ресторанної справи

Профорієнтаційний листопад кафедри готельно-ресторанної справи – нові насичені корисною інформацією візити до освітніх закладів науково-педагогічних працівників і здобувачів освіти. Профорієнтатори з числа викладачів цього місяця – доцентка Ольга Дулька, старша викладачка Олена Тищенко, асистент і відповідальний за профорієнтаційну діяльність кафе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний листопад кафедри готельно-ресторанної справи 02 грудня 2024

Інноваційні технології вітчизняних рожевих столових та ігристих вин досліджує докторант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства  відбувся семінар «Інноваційні технології вітчизняних рожевих столових та ігристих вин». Доповідь за темою своєї дисертаційної роботи представила доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько – випускниця нашого університету, яка понад 6 років займається проблем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні технології вітчизняних рожевих столових та ігристих вин досліджує докторант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 27 грудня 2018

Триває удосконалення магістерських освітніх програм кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

З метою обговорення та проведення локального моніторингу освітніх програм, на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбулося розширене засідання робочих груп. До перегляду були представлені програми підготовки здобувачів освітнього ступеня «Магістр» – міждисциплінарна освітньо-наукова програма «Промислові  та крафтові технології для HoReCaв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває удосконалення магістерських освітніх програм кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 01 лютого 2023