Н У Х Т

Четвертокурсник кафедри технології зберігання і переробки зерна проходить практику на провідному підприємстві Республіки Казахстан

07 лютого 2017

Четвертокурсник кафедри технології зберігання і переробки зерна проходить практику на провідному підприємстві Республіки Казахстан

Колективи кафедр університету активно працюють над розширенням кола партнерських зв’язків, як із вітчизняними, так і зарубіжними колегами. Завдяки цьому наші студенти мають змогу проходити практику на провідних підприємствах і за кордоном.

Зокрема, студент 4 курсу кафедри технології зберігання і переробки зерна Валентин Чорний був направлений на одне з провідних зернопереробних підприємств Республіки Казахстан. Концерн «Цесна-Астик» - підприємство, яке входить до сотні найбільших компаній Казахстану. Асортимент продукції підприємства нараховує понад 200 найменувань, в тому числі: борошно пшеничне сортове, макарони, хлібобулочна продукція, крупи, комбікорми, а також серія «Продукти здоров'я».

У день оформлення його зустріла генеральний директор ТОВ «Концерн «Цесна-Астик» Гульнара Каленова, яка була приємно вражена, що на їхнє підприємство прибув студент із України для проходження практики.

Наш студент скористався наданою можливістю розібратися зі всіма журналами та звітностями, які є на заводі, детально познайомитися з роботою елеватора, борошномельного заводу №1, ТОВ «КОНЦЕРН «Цесна-АСТИК», борошномельного заводу №2, ТОВ «Акмолі-ДІРМЕН», комбікормового заводу концерну «Цесна-АСТИК» виробничою потужністю 200 тонн на добу розсипних і 100 тонн на добу гранульованих комбікормів, а також макаронної фабрики, розміщених на території підприємства.

Виробничі об'єкти підприємства оснащені сучасним високотехнологічним обладнанням компаній «Buhler», «Wachtel», «Fawema», «Ocrim» та інших провідних світових виробників, що при подальшій співпраці сприятиме підвищенню якості підготовки наших студентів.

Опублікований: 07-02-2017
Читайте також:
Наступний етап: оприлюднені результати конкурсного відбору на місця державного замовлення

Сьогодні оприлюднені рекомендації на навчання на місця державного або регіонального замовлення для здобуття освітнього ступеня «бакалавр». В електронних кабінетах вступників навпроти тієї заяви, за якою є рекомендація на бюджет, статус змінився на «Рекомендовано до зарахування». Для зарахування на місце бюджету такі вступники повинні до 18-ї годин...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наступний етап: оприлюднені результати конкурсного відбору на місця державного замовлення 27 серпня 2020

Першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» знайомляться зі специфікою діяльності підприємств сфери гостинності

Днями першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» познайомилися зі специфікою діяльності підприємств сфери гостинності. Разом із наставницею академічної групи, доценткою кафедри готельно-ресторанної справи Ольгою Пушкою вони відвідали тризірковий готель «VitaPark Борисфен», який розташовується на березі Дніпра всього у 15 хвилинах ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» знайомляться зі специфікою діяльності підприємств сфери гостинності 09 жовтня 2023

Курс – на магістратуру

2 грудня 2021 року відбулась онлайн-зустріч «ЄВІ: підготовка та специфіка» зі здобувачами освіти 4 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Профорієнтаційний івент ініціювала гарантка освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» і в.о. деканки факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віта Цирульнікова, як...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Курс – на магістратуру 06 грудня 2021