Н У Х Т

Наукові перемоги здобувачів освітньої програми «Технології харчування»

08 травня 2025

Наукові перемоги здобувачів освітньої програми «Технології харчування»

Здобувачка четвертого курсу освітньої програми «Технології харчування» Олександра Пазюк взяла участь у Всеукраїнській студентській науково-практичній конференції «Технології та бізнес: інтеграція, перспективи, можливості», що відбулася на факультеті технологій та бізнесу Державного торговельно-економічного університету й об’єднала здобувачів вищої освіти з різних куточків України. Конференція охопила п’ять дискусійних платформ, у межах яких було визначено дев’ять тематичних напрямів.

У форматі відкритого діалогу здобувачі освіти обговорювали питання впровадження новітніх технологій у сферу обслуговування, виклики цифровізації в туризмі, популяризацію фуд-дизайну і крафтових технологій, а також роль креативної економіки у формуванні конкурентоспроможного бізнес-середовища.

Доповідь нашої здобувачки на тему «ZERO WASTE у технології виробництва печінкових паштетів», підготовлена під науковим керівництвом доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ірини Корецької, була представлена на дискусійній платформі «Ресторанні технології та фуд-дизайн: тенденції та виклики» і «Крафтові технології: сучасні тренди та інновації» й викликала жваве обговорення. Олександра впевнено презентувала результати свого дослідження й надала ґрунтовні відповіді на всі запитання присутніх. У підсумку – наукова робота четвертокурсниці відзначена Дипломом ІІ ступеня.

Вітаємо Олександру із заслуженою перемогою і бажаємо подальших наукових досягнень!

Опублікований: 08-05-2025
Читайте також:
Студентська рада факультету біотехнології та екологічного контролю – надійна опора здобувачів

Початок нового, 2022 року мав стати поштовхом до нових звершень і втілення в життя багатьох ідей. Але життя вирішило інакше. 24 лютого зламало усі плани… Та попри це члени студради факультету біотехнології та екологічного контрою (БТЕК) встигли реалізувати до цього багато своїх ідей, і навіть після початку війни ніхто з них не покинув свій пост і н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентська рада факультету біотехнології та екологічного контролю – надійна опора здобувачів 03 червня 2022

Зростає індекс Гірша науковців університету

Одна з найпотужніших наукометричних баз – бібліографічна і реферативна база даних Scopus, що є інструментом для відстеження цитованості наукових статей, які публікуються навчальним закладом або його співробітниками. Scopus постійно індексує понад 25 тисяч наукових журналів і сотні книжкових серій. На підставі періодичного наукометричного моніторин...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зростає індекс Гірша науковців університету 30 серпня 2024

В університеті триває реєстрація вступників для участі у вступних іспитах

24 липня стартувала реєстрація для участі у вступних іспитах для вступу до Національного університету харчових технологій на основі повної загальної середньої освіти, що буде тривати до 3 серпня 2020 року. Хто ж має право брати участь у вступних випробуваннях? Вступні випробування у формі співбесіди до нашого вишу складають: - особи з інвалідніс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті триває реєстрація вступників для участі у вступних іспитах 30 липня 2020

На зв’язку Мирогоща – профорієнтація в онлай-форматі на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів

7 жовтня на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів у режимі Zoom-конференції відбулася зустріч із майбутніми випускниками спеціалізації «Виробництво і переробка продукції тваринництва» Мирогощанського аграрного коледжу. Випускники отримали інформацію щодо умов вступу до університету за денною та заочною формами навчання, ознайомилися зі спор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На зв’язку Мирогоща – профорієнтація в онлай-форматі на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів 08 жовтня 2021