Н У Х Т

Наукові перемоги здобувачів освітньої програми «Технології харчування»

08 травня 2025

Наукові перемоги здобувачів освітньої програми «Технології харчування»

Здобувачка четвертого курсу освітньої програми «Технології харчування» Олександра Пазюк взяла участь у Всеукраїнській студентській науково-практичній конференції «Технології та бізнес: інтеграція, перспективи, можливості», що відбулася на факультеті технологій та бізнесу Державного торговельно-економічного університету й об’єднала здобувачів вищої освіти з різних куточків України. Конференція охопила п’ять дискусійних платформ, у межах яких було визначено дев’ять тематичних напрямів.

У форматі відкритого діалогу здобувачі освіти обговорювали питання впровадження новітніх технологій у сферу обслуговування, виклики цифровізації в туризмі, популяризацію фуд-дизайну і крафтових технологій, а також роль креативної економіки у формуванні конкурентоспроможного бізнес-середовища.

Доповідь нашої здобувачки на тему «ZERO WASTE у технології виробництва печінкових паштетів», підготовлена під науковим керівництвом доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ірини Корецької, була представлена на дискусійній платформі «Ресторанні технології та фуд-дизайн: тенденції та виклики» і «Крафтові технології: сучасні тренди та інновації» й викликала жваве обговорення. Олександра впевнено презентувала результати свого дослідження й надала ґрунтовні відповіді на всі запитання присутніх. У підсумку – наукова робота четвертокурсниці відзначена Дипломом ІІ ступеня.

Вітаємо Олександру із заслуженою перемогою і бажаємо подальших наукових досягнень!

Опублікований: 08-05-2025
Читайте також:
Секрети фаху від спеціаліста-практика

Викладачі й здобувачі освіти кафедри туристичного та готельного бізнесу та кафедри готельно-ресторанної справи зустрілися з генеральною директоркою «President Hotel» у м. Київ Дар'єю Булдович. Заявлена тема «Система бронювання ORS (OPERA Reservation System)» виявилася досить вузькою для обговорення. Дійсно, сучасний туризм і готельна справа неможл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секрети фаху від спеціаліста-практика 15 квітня 2022

У фокусі уваги діджиталізація бізнес-процесів: гостьова лекція на кафедрі економіки праці та менеджменту

23 вересня 2024 р. відбулася зустріч викладачів кафедри економіки праці та менеджменту і здобувачів вищої освіти (бакалаврів, магістрів, докторів філософії), що навчаються за освітньо-професійними та освітньо-науковою програмами «Менеджмент», «Менеджмент персоналу» і «Менеджмент та адміністрування» з випускницею НУХТ, кандидаткою економічних наук, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У фокусі уваги діджиталізація бізнес-процесів: гостьова лекція на кафедрі економіки праці та менеджменту 25 вересня 2024

Рівень бакалаврських дипломних проектів очима виробничників

В університеті тривають захисти дипломних проектів бакалаврів та кваліфікаційних робіт магістрів-заочників. Актуальність обраних тем і вірність запропонованих технічних і технологічних рішень випускники доводять прискіпливим екзаменаційним комісіям, у складі яких і знані науковці, і представники підприємств-потенційних роботодавців, які вже зараз «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рівень бакалаврських дипломних проектів очима виробничників 18 червня 2018

Профорієнтаційний десант НУХТ у м. Бровари

20 вересня 2018 року міськрайонний центр зайнятості м. Бровари запросив наш університет на Ярмарку професій, які стали уже традиційними. Під час зустрічі зі школярами випускних класів співробітники та викладачі кафедр НУХТ ознайомили їх з досягненнями своїх факультетів і навчально-наукових інститутів. А доцент кафедри технології жирів та парфумерн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний десант НУХТ у м. Бровари 21 вересня 2018