Н У Х Т

Наукові перемоги здобувачів освітньої програми «Технології харчування»

08 травня 2025

Наукові перемоги здобувачів освітньої програми «Технології харчування»

Здобувачка четвертого курсу освітньої програми «Технології харчування» Олександра Пазюк взяла участь у Всеукраїнській студентській науково-практичній конференції «Технології та бізнес: інтеграція, перспективи, можливості», що відбулася на факультеті технологій та бізнесу Державного торговельно-економічного університету й об’єднала здобувачів вищої освіти з різних куточків України. Конференція охопила п’ять дискусійних платформ, у межах яких було визначено дев’ять тематичних напрямів.

У форматі відкритого діалогу здобувачі освіти обговорювали питання впровадження новітніх технологій у сферу обслуговування, виклики цифровізації в туризмі, популяризацію фуд-дизайну і крафтових технологій, а також роль креативної економіки у формуванні конкурентоспроможного бізнес-середовища.

Доповідь нашої здобувачки на тему «ZERO WASTE у технології виробництва печінкових паштетів», підготовлена під науковим керівництвом доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ірини Корецької, була представлена на дискусійній платформі «Ресторанні технології та фуд-дизайн: тенденції та виклики» і «Крафтові технології: сучасні тренди та інновації» й викликала жваве обговорення. Олександра впевнено презентувала результати свого дослідження й надала ґрунтовні відповіді на всі запитання присутніх. У підсумку – наукова робота четвертокурсниці відзначена Дипломом ІІ ступеня.

Вітаємо Олександру із заслуженою перемогою і бажаємо подальших наукових досягнень!

Опублікований: 08-05-2025
Читайте також:
Корисний майстер-клас для майбутніх вступників

18 січня 2019 року викладач спецдисциплін Сумського коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ Олександр Лисенко провів майстер-клас «Обслуговування комп’ютера в домашніх умовах» для учнів 9-х класів КУ ЗОШ №26. Фахівець показав, як провести найпростіше обслуговування домашнього ПК: почистити його від пилу та бруду, замінити термопасту, змас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисний майстер-клас для майбутніх вступників 21 січня 2019

Яскрава казкова історія на Дні Навчально-наукового інституту харчових технологій

6 грудня актова зала університету зібрала адміністрацію, викладачів, студентів і щирих друзів Навчально-наукового інституту харчових технологій, який у свій день подарував своїм гостям яскраву казкову історію «АКЗАК. Чужий серед своїх». У прекрасному й незвичному світі Акзак живуть казкові створіння, які від пращурів мають дуже негативне уявлення ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яскрава казкова історія на Дні Навчально-наукового інституту харчових технологій 07 грудня 2018

Здобувачі освіти презентують свої наукові ідеї у секції «Машини та технології пакування»

5 квітня викладачі та здобувачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки зібрались разом у межах секції «Машини та технології пакування» для проведення 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». На конференцію здобувачі надали свої ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти презентують свої наукові ідеї у секції «Машини та технології пакування» 06 квітня 2023

Вийшла нова наукова монографія про технології заморожених плодово-ягідних напівфабрикатів

Будь-яка нова книга – це завжди цікавинка, подія в науковому житті. Авторський колектив – ректор університету Анатолій Українець, завідувач кафедри технології оздоровчих продуктів Галина Сімахіна, професор Наталія Науменко, асистент кафедри технології оздоровчих продуктів Світлана Камінська – підготував і видав наукову монографію «Заморожені плодов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вийшла нова наукова монографія про технології заморожених плодово-ягідних напівфабрикатів 01 жовтня 2019