Н У Х Т

Перемога в обласному етапі Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки

07 травня 2018

Перемога  в обласному етапі Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки

Студент групи 31-А Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ Артур Андрєєв переміг в обласному етапі Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Полтавської області.

Артур представлятиме Полтавську область у III етапі ХІ Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки, яка відбудеться 16-18 травня 2018 року  на базі Гірничо-електромеханічного коледжу  ДВНЗ «Криворізький національний університет», м. Кривий Ріг.

Вітаємо Артура і бажаємо подальших перемог!

Опублікований: 07-05-2018
Читайте також:
Студентки-ейчари завершили стажування у Credit Agricole Ukraine

Наприкінці травня студентки спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» (спеціалізація «Управління персоналом та економіка праці») Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Маргарита Глебська і Тетяна Спека вибороли 3 місце у Credit Agricole Digital Challenge – першому Всеукраїнському кейс-турнірі серед студентів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентки-ейчари завершили стажування у Credit Agricole Ukraine 27 червня 2018

Магістрант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства представила результати своїх досліджень у Чехії

Магістрант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Людмила Поліщук взяла участь у міжнародній конференції, присвяченій технічним наукам та інноваціям у харчовій промисловості, що відбулася у м. Брно (Чехія). При розробленні інноваційних проектів у галузі пивоваріння студентка велику увагу приділила питанням збереження цінних компонен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства представила результати своїх досліджень у Чехії 12 липня 2018

Із інноваційними технологіями виробництва познайомилися майбутні фахівці з експертизи харчових продуктів на підприємстві компанії «Люстдорф»

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» разом із асистентом кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Чорною відвідали компанію «Люстдорф» – одного із лідерів українського молочного ринку, яка більше 15-ти років займається виробництвом високоякісни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із інноваційними технологіями виробництва познайомилися майбутні фахівці з експертизи харчових продуктів на підприємстві компанії «Люстдорф» 04 грудня 2018

Стартував прийом робіт на Конкурс стартап-проектів і Конкурс інноваційних проектів

Стартував прийом робіт на Конкурс стартап-проектів і Конкурс інноваційних проектів – заявки можна подати до 28 лютого 2019 року. Обидва конкурси відбудуться у рамках щорічного Всеукраїнського фестивалю інновацій (14-16 травня 2019 року). Участь у Конкурсі стартап-проектів можуть взяти роботи, представлені вишами, науковими установами національних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартував прийом робіт на Конкурс стартап-проектів і Конкурс інноваційних проектів 14 січня 2019