Н У Х Т

Першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» знайомляться з готельним бізнесом

02 червня 2025

Першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» знайомляться з готельним бізнесом

26 травня 2025 року першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми здобуття освіти розпочали навчальну практику з екскурсійного ознайомлення з готельною індустрією столиці, яка поєднує міжнародні стандарти сервісу та українські традиції гостинності.

Протягом першого тижня практики здобувачі освіти разом зі своїми наставниками і керівниками практики від університету побували у провідних готельних підприємствах. Серед них – 5-зірковий стильний Hilton Kyiv в історичному і діловому серці столиці; розкішний 5-зірковий Premier Palace Hotel, гордість вітчизняної мережі Premier Hotels and Resorts; елегантний 5-зірковий Fairmont Grand Hotel Kyiv у самому центрі історичного району Поділ; функціональний 4-зірковий готель Ramada Encore Kyiv з 27 повністю обладнаними конференц-залами для проведення ділових заходів; затишний 3-зірковий VitaPark Борисфен на березі Дніпра в зеленій зоні парку «Муромець»; незвичний 3-зірковий BAKKARA Hotel on the river з видом на безкрайній Дніпро.

Здобувачі освіти ознайомилися із особливостями функціонування засобів розміщення, номерним фондом і оснащеністю номерів, асортиментом основних і додаткових послуг, приміщеннями для надання послуг гостинності, закладами ресторанного господарства для організації харчування гостей.

Навчальна практика триває – попереду нові професійні знання та досвід для майбутніх фахівців сфери гостинності!

Опублікований: 02-06-2025
Читайте також:
Перший крок у світ біотехнології зробили цьогорічні студенти-скороченики

На календарі лише 5 вересня, а на кафедрі біотехнології і мікробіології наче перед сесією: всі студенти з книгами, методичками та трішки наляканими очима. Ні, це не студенти-боржники, а третьокурсники, які протягом осіннього семестру будуть знайомитися з профільними кафедральними предметами. Цьогоріч їх ряди поповнилися повноцінною групою студентів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший крок у світ біотехнології зробили цьогорічні студенти-скороченики 06 вересня 2018

Вивчаємо мову – вивчаємо традиції її народу

Зима асоціюється у кожного не лише з холодом, снігом, морозами, а і з веселими зимовими святами, які у кожного народу супроводжуються своїми власними, часом неповторними традиціями і обрядами. Здобувачі освіти різних груп другого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, які вивчають...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вивчаємо мову – вивчаємо традиції її народу 23 грудня 2021

Гостьова лекція для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

29 квітня 2024 року на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція для магістрантів освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів» на тему «Захист рослин від хвороб та шкідників в органічному землеробстві», яку прочитала начальниця відділу із розвитку органічного землеробства та біо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 30 квітня 2024

Ринок органічної продукції України проаналізували магістранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Здобувачі освітнього ступеня «Магістр», що  навчаються за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів» і викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відвідали ХІІІ Всеукраїнський ярмарок органічних продуктів, який відбувся у м. Києві на території Національного комплексу «Експоцентр України» 18 вересня 2021...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ринок органічної продукції України проаналізували магістранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 21 вересня 2021