Н У Х Т

Методики якості

24 січня 2018

Методики якості

На кафедрі технології зберігання і переробки зерна продовжується навчальний процес і проведення ознайомлювально-виробничої практики для студентів другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій. Цього разу студенти груп ТІ-2-9, ТІ-2-10 у супроводі старшого викладача кафедри Інни Ноздрюхіної та асистента кафедри Тетяни Тракало відвідали ДП "Державний центр сертифікації та експертизи сільськогосподарської продукції" Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Студенти змогли ознайомитись із основними методиками визначення якості і безпечності сільськогосподарської продукції, якості насіння та садівного матеріалу  відповідно до стандартів, технічних умов та інших нормативних документів, пов'язаних із визначенням безпечності, якості зерна та продуктів його перероблення, плодово-овочевої продукції та продуктів її перероблення, вина, виноматеріалів, спиртів, цукру, тютюну, чаю, горіхів, органічної продукції, встановлення наявності або відсутності генетично модифікованих організмів (ГМО) сільгосппродукції.

У підсумку всі студенти змогли оцінити важливість вивчення та практичного опанування цих методик, які вони вивчають в університеті, оскільки це сприяє прискоренню науково-технічного прогресу, розвитку в країні ринкових відносин, впровадженню науково-технічних розробок і технологій, а також може бути їх безпосередньою майбутньою роботою.

Опублікований: 24-01-2018
Читайте також:
Інноваційні лабораторні роботи на 3d-тренажерах

Цього року в рамках дисципліни «Контролери та їх програмне забезпечення» здобувачі третього курсу освітньої програми «Комп’ютерні системи та програмна інженерія в автоматизації» почали набувати практичні навички з програмування програмованих логічних контролерів, використовуючи 3d-тренажер Factory I/O. Завданням лабораторної роботи було запрограму...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні лабораторні роботи на 3d-тренажерах 21 травня 2024

Педагогічна майстерність викладачів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Колектив кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів долучився до конкурсного відбору на заміщення вакантних посад. У рамках оголошеного конкурсу 10 листопада 2021 року відбулося відкрите лекційне заняття доцентки кафедри Ірини Радзієвської. В умовах дистанційного навчання, здобувачі та співробітники кафед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Педагогічна майстерність викладачів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 11 листопада 2021

Завершився моніторинг освітніх програм «Прикладна механіка» та «Робототехнічні комплекси пакувальних виробництв»

7 лютого на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки були підведені підсумки моніторингу та обговорення освітньо-професійних програм «Прикладна механіка» та «Робототехнічні комплекси пакувальних виробництв». У зустрічі взяли участь: гаранти освітніх програм – бакалаврської «Робототехнічні комплекси пакувальних виробництв» д.т.н., професорка Людм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершився моніторинг освітніх програм «Прикладна механіка» та «Робототехнічні комплекси пакувальних виробництв» 10 лютого 2025

Феєричний випускний у Навчально-науковому інституті економіки і управління

6 березня родина Навчально-наукового інституту економіки і управління зібралася у актовій залі університету на свято прощання з цьогорічними випускниками-магістрами денної і заочної форми навчання та бакалаврами заочної форми навчання. Із теплого сімейного гнізда у самостійне професійне життя вилетіли 382 вихованці інституту – креативні, амбітні, с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Феєричний випускний у Навчально-науковому інституті економіки і управління 06 березня 2020