Н У Х Т

Методики якості

24 січня 2018

Методики якості

На кафедрі технології зберігання і переробки зерна продовжується навчальний процес і проведення ознайомлювально-виробничої практики для студентів другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій. Цього разу студенти груп ТІ-2-9, ТІ-2-10 у супроводі старшого викладача кафедри Інни Ноздрюхіної та асистента кафедри Тетяни Тракало відвідали ДП "Державний центр сертифікації та експертизи сільськогосподарської продукції" Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Студенти змогли ознайомитись із основними методиками визначення якості і безпечності сільськогосподарської продукції, якості насіння та садівного матеріалу  відповідно до стандартів, технічних умов та інших нормативних документів, пов'язаних із визначенням безпечності, якості зерна та продуктів його перероблення, плодово-овочевої продукції та продуктів її перероблення, вина, виноматеріалів, спиртів, цукру, тютюну, чаю, горіхів, органічної продукції, встановлення наявності або відсутності генетично модифікованих організмів (ГМО) сільгосппродукції.

У підсумку всі студенти змогли оцінити важливість вивчення та практичного опанування цих методик, які вони вивчають в університеті, оскільки це сприяє прискоренню науково-технічного прогресу, розвитку в країні ринкових відносин, впровадженню науково-технічних розробок і технологій, а також може бути їх безпосередньою майбутньою роботою.

Опублікований: 24-01-2018
Читайте також:
Вперше успішно захистилися заочники-скороченики спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи вперше успішно захистили кваліфікаційні роботи здобувачі бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», заочної зі скороченим терміном форми здобуття освіти. Атестація здобувачів відбулася у формі екзамену і публічн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вперше успішно захистилися заочники-скороченики спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 29 лютого 2024

Із напрацюваннями міжнародних і вітчизняних компаній познайомилися викладачі й студенти кафедри туристичного та готельного бізнесу

Викладачі та студенти кафедри туристичного та готельного бізнесу взяли участь у 26-му Міжнародному туристичному салоні «Україна-UITM’2019», що працював з 2 по 4 жовтня 2019 року у Міжнародному виставковому центрі. Всього у UITM’2019 взяли участь понад 100 туристичних компаній, туроператорів, національних і місцевих туристичних асоціацій та організ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із напрацюваннями міжнародних і вітчизняних компаній познайомилися викладачі й студенти кафедри туристичного та готельного бізнесу 07 жовтня 2019

VІІІ фестиваль кулінарного мистецтва «Родинна страва»

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся традиційний VІІІ фестиваль кулінарного мистецтва «Родинна страва». Уже восьмий рік, за ініціативи директора коледжу Віри Кузнецової, студенти коледжу разом зі своїми батьками, дідусями, сестрами та братами розкривають кулінарні секрети, готуючи родинну страву...

ЧИТАТИ ДАЛІ

VІІІ фестиваль кулінарного мистецтва «Родинна страва» 17 грудня 2019

Сучасний матеріал щодо мікробіологічних основ харчових технологій на відкритій лекції завідувачки кафедри

14 грудня 2022 року завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Олександра Нєміріч у режимі Zoom-конференції прочитала відкриту лекцію «Мікробіологічні основи технології продукції ресторанного господарства» з навчальної дисципліни «Теоретичні ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасний матеріал щодо мікробіологічних основ харчових технологій на відкритій лекції завідувачки кафедри 16 грудня 2022