Н У Х Т

Професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів виступила офіційною опоненткою захисту докторської дисертації

14 травня 2021

Професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів виступила офіційною опоненткою захисту докторської дисертації

Професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Камбулова виступила офіційною опоненткою захисту докторської дисертації в Одеській національній академії харчових технологій.

11 травня відбулося засідання спеціалізованої вченої ради Д41.088.01, на якому доцентка кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів ОНАХТ Ганна Коркач захистила докторську дисертацію. У засіданні спеціалізованої вченої ради також взяв участь завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса.

Тема дисертації – «Науково-практичне обґрунтування та розроблення технологій кондитерських виробів з симбіотиками». Дисертація присвячена науковому обґрунтуванню та практичній реалізації технологій капсулювання пробіотичних клітин мікроорганізмів у різні види матриць і створення на їхній основі синбіотичних комплексів, що дало змогу розвинути науковий напрям щодо використання їх у технологіях кондитерських виробів для надання їм функціональної спрямованості.

Офіційні опоненти, професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ Юлія Камбулова, завідувач кафедри технології харчування СНАУ Федір Перцевой та головний науковий співробітник ДУ «Інститут громадського здоров’я ім. О.М. Марзєєва» НАМН України Віталій Корзун, відзначили наукову новизну та практичну цінність дисертаційної роботи, висловили свої побажання щодо змісту дисертації.

Рішенням спеціалізованої вченої ради доцентці Ганні Коркач присвоєний науковий ступінь доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.

Вітаємо колегу із захистом дисертації та бажаємо нових здобутків! 

Опублікований: 14-05-2021
Читайте також:
Інноваційні курсові проєкти магістрантів

Інновації в хімічній технології харчових добавок і косметичних засобів продемонстрували здобувачі магістратури під час виконання курсового проєкту. Комісія у складі професора кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Михайла Мілюкіна, гарантки освітньої програми «Хімічні технології харчових добавок та ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні курсові проєкти магістрантів 09 червня 2022

Викладачі університету вивчають останні інновації у визначенні автентичності та фальсифікації харчових продуктів

Викладачі кафедри фізики взяли участь у семінарі «Визначення автентичності, фальсифікації і фізико-хімічного складу вин, соків, меду та інших харчових продуктів за допомогою методу Ядерного Магнітного Резонансу», який відбувся на базі Державного НДІ лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи за участю представника компанії Bruker...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету вивчають останні інновації у визначенні автентичності та фальсифікації харчових продуктів 02 лютого 2018

Продовжуються лекції від експертів SES для наших викладачів

Ніщо не може бути більш приємним і корисним для наших викладачів кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, ніж спілкування із досвідченим професіоналом та ще й однодумцем із багатьох актуальних питань пакувальної галузі, яким є Senior Expert Mr. Kai Wintjen. Активна дискусія відбулася 15 січня під час уже другої лекції фахівц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжуються лекції від експертів SES для наших викладачів 18 січня 2021

Міні-виробництва для закладів ресторанного господарства опановують студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Доцент кафедри готельно-ресторанної справи Ольга Коваль прочитала лекцію з навчальної дисципліни «Харчові міні-технології в закладах готельно-ресторанного господарства» для студентів 2 курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». На лекцію завітали декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міні-виробництва для закладів ресторанного господарства опановують студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 12 листопада 2018