Н У Х Т

Професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів виступила офіційною опоненткою захисту докторської дисертації

14 травня 2021

Професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів виступила офіційною опоненткою захисту докторської дисертації

Професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Камбулова виступила офіційною опоненткою захисту докторської дисертації в Одеській національній академії харчових технологій.

11 травня відбулося засідання спеціалізованої вченої ради Д41.088.01, на якому доцентка кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів ОНАХТ Ганна Коркач захистила докторську дисертацію. У засіданні спеціалізованої вченої ради також взяв участь завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса.

Тема дисертації – «Науково-практичне обґрунтування та розроблення технологій кондитерських виробів з симбіотиками». Дисертація присвячена науковому обґрунтуванню та практичній реалізації технологій капсулювання пробіотичних клітин мікроорганізмів у різні види матриць і створення на їхній основі синбіотичних комплексів, що дало змогу розвинути науковий напрям щодо використання їх у технологіях кондитерських виробів для надання їм функціональної спрямованості.

Офіційні опоненти, професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ Юлія Камбулова, завідувач кафедри технології харчування СНАУ Федір Перцевой та головний науковий співробітник ДУ «Інститут громадського здоров’я ім. О.М. Марзєєва» НАМН України Віталій Корзун, відзначили наукову новизну та практичну цінність дисертаційної роботи, висловили свої побажання щодо змісту дисертації.

Рішенням спеціалізованої вченої ради доцентці Ганні Коркач присвоєний науковий ступінь доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.

Вітаємо колегу із захистом дисертації та бажаємо нових здобутків! 

Опублікований: 14-05-2021
Читайте також:
Осінній марафон практики магістрантів: фармацевтична компанія «Дарниця»

У магістрантів-біотехнологів триває виробнича практика. І, незважаючи на усі складнощі воєнного стану, наші здобувачі освіти все ж мають на вибір велику кількість підприємств. Серед них і багаторічний партнер університету, фармацевтична компанія «Дарниця», куди для набуття досвіду охоче пішли декілька студентів. Олександр Жолобко і Євген Гук прохо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Осінній марафон практики магістрантів: фармацевтична компанія «Дарниця» 20 вересня 2022

Навчання протягом життя – потреба часу!

Сучасний фахівець не зупиняється після отримання диплома. Знання швидко змінюються, з’являються нові вимоги, методики, рецепти. Саме тому постійне підвищення квалiфiкацiї – не розкіш, а необхiднiсть. І особливо для тих, вiд кого залежить здоров’я i розвиток дитини. В Iвано-Франкiвському фаховому коледжі ресторанного сервісу i туризму НУХТ тривають...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчання протягом життя – потреба часу! 08 серпня 2025

Над покращенням своїх професійних компетенцій невпинно працюють викладачі кафедри фізики

Викладачі кафедри фізики Михайло Лазаренко та Інна Гуцало з 6 квітня по 6  листопада 2020 року проходили підвищення кваліфікації в ДЗВО «Університет менеджменту освіти» Центрального інституту післядипломної  освіти Національної академії педагогічних наук України. Підвищення кваліфікації відбувалося за освітньо-професійною програмою «Науково-педаго...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Над покращенням своїх професійних компетенцій невпинно працюють викладачі кафедри фізики 30 листопада 2020

Ключову інформацію для операторів громадського харчування отримали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

25 січня 2023 року Національною асоціацією ресторанів США був організований вебінар «Кодекс продуктів харчування 2022 і  Ви: ключова інформація для операторів громадського харчування та викладачів», присвячений зміні законодавчих вимог США до роботи закладів ресторанного господарства. Спікерами виступили віце-президент відділу харчових наук Націон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ключову інформацію для операторів громадського харчування отримали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 27 січня 2023