Н У Х Т

Здобувачі-підприємці дізнавалися про відповіді бізнесу на Covid-19

30 жовтня 2020

Здобувачі-підприємці дізнавалися про відповіді бізнесу на Covid-19

Здобувачі спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» разом із доцентками кафедри маркетингу Аліною Бергер і Оксаною Данкеєвою взяли участь у віртуальній сесії круглого столу «Відповідь бізнесу на Covid-19: Підтримка громад, постачальників та службовців», який проводився в рамках Європейського саміту з Цілей сталого розвитку Центром «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності» спільно з Business in the Community (Ірландія), КВС (Україна) та КВС (Туреччина).

Спікерами та спікерками виступили: голова правління Центр «Розвиток КСВ» Марина Саприкіна, представник України та директор з питань Білорусі Фонду Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine Хайме Надаль, Sustainability Lead, StarLightMedia Яна Гончаренко, виконавчий директор Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği (CSR Turkey) Хусейн Йілмаз, директор з соціальних інвестицій FIBA Group Ясемін Сіралі, старший менеджер з корпоративних та юридичних питань Diageo Ахмет Язіоглу, керівник Business in the Community Томас Серкович, керівниця відділу корпоративної відповідальності A&L Goodbody Шінейд Сміт.

Для наших викладачів і здобувачів участь у заході стала не лише гарним професійним експерієнс, але й чудовою нагодою прокачати скіли англійської мови, адже робоча мова сесії – англійська.

Наші учасники щиро вдячні організаторам за можливість долучатися до подібних заходів і вже з нетерпінням чекають на наступний.

Опублікований: 30-10-2020
Читайте також:
Фахівці виробництва фасованих мінеральних і питних вод і напоїв на їх основі зможуть підвищити у НУХТ свою кваліфікацію

За зверненнями спеціалістів ряду виробників фасованих вод Одеський інститут післядипломної освіти НУХТ проведе з 24 по 28 вересня поточного року короткотермінові курси підвищення кваліфікації тривалістю 40 навчальних годин для спеціалістів хіміко-технічного та мікробіологічного контролю виробництва фасованих мінеральних і питних вод і напоїв на їх ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці виробництва фасованих мінеральних і питних вод і напоїв на їх основі зможуть підвищити у НУХТ свою кваліфікацію 23 серпня 2018

У навчально-науковому комплексі університету вшановують Героїв Небесної сотні

Колективи навчально-наукового комплексу нашого університету взяли участь у заходах зі вшанування пам’яті Героїв Небесної сотні. Ранковим реквієм вшанували подвиги учасників Революції гідності студенти Свалявського технічного коледжу НУХТ, зібравшись у холі коледжу і згадавши хвилиною мовчання всіх Героїв, які поклали життя за майбутнє рідної країн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У навчально-науковому комплексі університету вшановують Героїв Небесної сотні 21 лютого 2017

Дистанційне навчання на кафедрі харчової хімії

Початок нового навчального року – завжди хвилюючий і напружений період для всіх студентів і викладачів. Навіть у звичайному, не карантинному режимі, виникає багато узгоджень, нововведень. А в умовах, коли епідемічна ситуація в світі викликає безліч ускладнень в усіх сферах життя,  в першу чергу, треба реорганізовувати систему освітнього процесу. О...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дистанційне навчання на кафедрі харчової хімії 23 вересня 2020

До освітнього проекту #Farmak_Lab долучилися магістри-хімтехнологи і біотехнологи

Студенти ОС «магістр» спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» та 162 «Біотехнології та біоінженерія» разом із доцентом кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталією Сабадаш відвідали ПАТ «Фармак» у рамках освітнього проекту #Farmak_Lab. Проект вже втретє завойовує серця молоді, тим що да...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До освітнього проекту #Farmak_Lab долучилися магістри-хімтехнологи і біотехнологи 26 березня 2019