Н У Х Т

Здобувачі-підприємці дізнавалися про відповіді бізнесу на Covid-19

30 жовтня 2020

Здобувачі-підприємці дізнавалися про відповіді бізнесу на Covid-19

Здобувачі спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» разом із доцентками кафедри маркетингу Аліною Бергер і Оксаною Данкеєвою взяли участь у віртуальній сесії круглого столу «Відповідь бізнесу на Covid-19: Підтримка громад, постачальників та службовців», який проводився в рамках Європейського саміту з Цілей сталого розвитку Центром «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності» спільно з Business in the Community (Ірландія), КВС (Україна) та КВС (Туреччина).

Спікерами та спікерками виступили: голова правління Центр «Розвиток КСВ» Марина Саприкіна, представник України та директор з питань Білорусі Фонду Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine Хайме Надаль, Sustainability Lead, StarLightMedia Яна Гончаренко, виконавчий директор Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği (CSR Turkey) Хусейн Йілмаз, директор з соціальних інвестицій FIBA Group Ясемін Сіралі, старший менеджер з корпоративних та юридичних питань Diageo Ахмет Язіоглу, керівник Business in the Community Томас Серкович, керівниця відділу корпоративної відповідальності A&L Goodbody Шінейд Сміт.

Для наших викладачів і здобувачів участь у заході стала не лише гарним професійним експерієнс, але й чудовою нагодою прокачати скіли англійської мови, адже робоча мова сесії – англійська.

Наші учасники щиро вдячні організаторам за можливість долучатися до подібних заходів і вже з нетерпінням чекають на наступний.

Опублікований: 30-10-2020
Читайте також:
Контроль якості у ресторанному бізнесі: практичний досвід здобувачів освіти

У рамках підготовки до переддипломної практики здобувачі-бакалаври освітньої програми «Технології харчування» долучилися до онлайн-презентації «Avangarden», присвяченої контролю якості та безпечності у ЗРГ «Avangarden». Спікеркою виступила здобувачка освітньої програми Олександра Старостенко, яка успішно поєднує навчання з роботою у ресторані «Avan...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Контроль якості у ресторанному бізнесі: практичний досвід здобувачів освіти 18 квітня 2025

Про крафтове виноробство студентам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» від власника сімейної виноробні

На запрошення професорки кафедри готельно-ресторанної справи Тетяни Сильчук та асистентки Світлани Ковальчук до освітнього онлайн-простору нашого університету завітав співвласник крафтової виноробні «Шато Курінь» Денис Халупенко. Гостьовий лекторій відбувся у рамках вивчення дисципліни «Крафтові технології» для здобувачів 3 курсу освітньо-професій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про крафтове виноробство студентам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» від власника сімейної виноробні 03 грудня 2021

Біотехнологам усюди знайдеться робота!

Завершилися переддипломна і технологічна практики здобувачів IV курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». На яких тільки підприємствах вони їх не проходили. Аріна Сарницька, наприклад, відточувала професійні skills у хіміко-бактеріологічній лабораторії Деснянської водопровідної станції м. Києва. Там цілодобово здійснюють відбір проб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологам усюди знайдеться робота! 01 березня 2021

Про фахову передвищу освіту йшлося на регіональній нараді в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

14 лютого в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулася Регіональна нарада «Обговорення проекту Закону України «Про фахову передвищу освіту». У нараді взяли участь понад 60 представників фахової передвищої освіти, а також в.о.  директора департаменту вищої освіти Міністерства освіти і науки України Світлана Кретович С...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про фахову передвищу освіту йшлося на регіональній нараді в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 15 лютого 2019