Н У Х Т

Здобувачі-підприємці дізнавалися про відповіді бізнесу на Covid-19

30 жовтня 2020

Здобувачі-підприємці дізнавалися про відповіді бізнесу на Covid-19

Здобувачі спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» разом із доцентками кафедри маркетингу Аліною Бергер і Оксаною Данкеєвою взяли участь у віртуальній сесії круглого столу «Відповідь бізнесу на Covid-19: Підтримка громад, постачальників та службовців», який проводився в рамках Європейського саміту з Цілей сталого розвитку Центром «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності» спільно з Business in the Community (Ірландія), КВС (Україна) та КВС (Туреччина).

Спікерами та спікерками виступили: голова правління Центр «Розвиток КСВ» Марина Саприкіна, представник України та директор з питань Білорусі Фонду Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine Хайме Надаль, Sustainability Lead, StarLightMedia Яна Гончаренко, виконавчий директор Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği (CSR Turkey) Хусейн Йілмаз, директор з соціальних інвестицій FIBA Group Ясемін Сіралі, старший менеджер з корпоративних та юридичних питань Diageo Ахмет Язіоглу, керівник Business in the Community Томас Серкович, керівниця відділу корпоративної відповідальності A&L Goodbody Шінейд Сміт.

Для наших викладачів і здобувачів участь у заході стала не лише гарним професійним експерієнс, але й чудовою нагодою прокачати скіли англійської мови, адже робоча мова сесії – англійська.

Наші учасники щиро вдячні організаторам за можливість долучатися до подібних заходів і вже з нетерпінням чекають на наступний.

Опублікований: 30-10-2020
Читайте також:
Активно працюють відбіркові комісії навчально-наукових інститутів і факультетів нашого університету

Триває вступна кампанія-2022. 23 серпня – останній день подання заяв вступниками на бюджет для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр». Після цього заяву можна буде подати тільки на контракт. Продовжується приймання заяв і документів від вступників для здобуття освітнього ступеня «Магістр». Воно триватиме до 23 серпня для тих, хто вступає за результ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Активно працюють відбіркові комісії навчально-наукових інститутів і факультетів нашого університету 22 серпня 2022

Практика, як можливість познайомитися зі своєю майбутньою професією ближче

2021 рік зустрів нас карантинними обмеженнями у зв’язку з пандемією. Однак, здобувачів IV курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» труднощами не злякати. Їм вдалося у цей непростий для всіх час отримати низку спеціальних навичок і нових знань під час проходження практики на різноманітних підприємствах. Олександр Кучеренко ближче зна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практика, як можливість познайомитися зі своєю майбутньою професією ближче 26 лютого 2021

В університеті відбулася перша виїзна акредитаційна експертиза освітньої програми за новими вимогами

10-12 березня 2020 року в нашому університеті відбулася виїзна акредитаційна експертиза освітньої програми «Хімічна технологія» зі спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» за новими вимогами та правилами відповідно до Положення про акредитацію освітніх програм, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти. Експерти Національ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відбулася перша виїзна акредитаційна експертиза освітньої програми за новими вимогами 19 березня 2020

Гість зі швейцарського закладу вищої освіти на кафедрі готельно-ресторанної справи

20 травня на кафедру готельно-ресторанної справи завітав директор з маркетингу та розвитку Східної Європи швейцарської групи освітніх закладів SEG (Swiss Education Group), до якої входить 5 рейтингових університетів, Горан Йорданов. У теплій атмосфері гостя зустріли в.о. завідувача кафедри Віктор Доценко, доцент кафедри Віта Цирульнікова і старший...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гість зі швейцарського закладу вищої освіти на кафедрі готельно-ресторанної справи 22 травня 2019