Н У Х Т

Про критичні контрольні точки і критичні межі в системі HACCP дізналися здобувачі та науковці НУХТ

19 січня 2024

Про критичні контрольні точки і критичні межі в системі HACCP дізналися здобувачі та науковці НУХТ

18 січня 2024 р. за ініціативи навчального центру PROFI CLUB відбулася онлайн-зустріч «Критичні контрольні точки і критичні межі в системі HACCP», у який взяли участь науковці НУХТ, здобувачі бакалаврських і магістерських освітніх програм та здобувачі наукового ступеня доктора філософії.

Серед нагальних питань, на заході було приділено увагу розробленню системи HACCP; визначенню критичних контрольних точок (ККТ); відмінностям ККТ від точок контролю; методології визначення ККТ; визначенню критичних меж та їх значенню; розробленню документації щодо контролю у ККТ.

Спікерами виступили директорка навчального центру PROFI CLUB, зовнішня стейкхолдерка освітньо-професійної програми «Технології харчування» бакалаврського рівня Ольга Михайлова; сертифікована тренерка КДК МАТРА, доцентка кафедри технологій та безпечності харчових продуктів Сумського національного аграрного університету Наталія Болгова; координатор Сумського осередку тренерської мережі КДК, сертифікований експерт глобальної гармонізаційної ініціативи, директор ТОВ «Alimentarius system management» Олександр Гоман.

У заході брали участь викладачі Навчально-наукового інституту харчових технологій, факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка та здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології» – першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, освітньої програми «Технології харчування»; другого (магістерського) рівня вищої освіти, освітніх програм «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» та «Технології в ресторанному господарстві», а також третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти, освітньо-наукової програми «Харчові технології».

Наші учасники щиро вдячні директорці навчального центру PROFI CLUB Ользі Михайловій за професійний захід!

Опублікований: 19-01-2024
Читайте також:
Наукові івенти кафедри технології  хлібопекарських і кондитерських виробів – на шпальтах фахових видань

Кафедра технології  хлібопекарських і кондитерських виробів протягом багатьох років співпрацює з інформаційно-аналітичним  журналом  «Світ Продуктів», що видається РІА Марко Пак. Журнал виступив інформаційним партнером наукових заходів кафедри – VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові івенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів – на шпальтах фахових видань 26 вересня 2024

Рік французької мови на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

2018-2019 рік оголошений Роком французької мови в Україні. З вересня 2018 р. до серпня 2019 р. в Україні спільно з партнерами з франкомовних країн проводяться різні заходи і проекти, присвячені французькій мові. Рік французької мови сприятиме поширенню інтересу до вивчення французької мови. Щоб посилити інтерес до французької мови, кафедра іноземн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рік французької мови на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 27 березня 2019

Розв’язання складних спеціалізованих задач до снаги здобувачам-хімтехнологам

На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів відбулися публічні захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітньої програми «Хімічна технологія» за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія» освітнього ступеня «Бакалавр» денної форми навчання. Екзаменаційна комісія у складі: д.т.н., професорки, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розв’язання складних спеціалізованих задач до снаги здобувачам-хімтехнологам 18 червня 2021

Надихаємося на вдосконалення освітньої системи

Асистентка кафедри експертизи харчових продуктів Катерина Золотоверх  27 серпня взяла участь у форумі-діалозі «Освіта Київщини: безпека, новий зміст, трансформація», організованому департаментом освіти і науки Київської обласної державної адміністрації. Захід став чудовою платформою для обговорення трансформації освіти, впровадження інклюзивних пі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Надихаємося на вдосконалення освітньої системи 29 серпня 2024