18 січня 2024 р. за ініціативи навчального центру PROFI CLUB відбулася онлайн-зустріч «Критичні контрольні точки і критичні межі в системі HACCP», у який взяли участь науковці НУХТ, здобувачі бакалаврських і магістерських освітніх програм та здобувачі наукового ступеня доктора філософії.
Серед нагальних питань, на заході було приділено увагу розробленню системи HACCP; визначенню критичних контрольних точок (ККТ); відмінностям ККТ від точок контролю; методології визначення ККТ; визначенню критичних меж та їх значенню; розробленню документації щодо контролю у ККТ.
Спікерами виступили директорка навчального центру PROFI CLUB, зовнішня стейкхолдерка освітньо-професійної програми «Технології харчування» бакалаврського рівня Ольга Михайлова; сертифікована тренерка КДК МАТРА, доцентка кафедри технологій та безпечності харчових продуктів Сумського національного аграрного університету Наталія Болгова; координатор Сумського осередку тренерської мережі КДК, сертифікований експерт глобальної гармонізаційної ініціативи, директор ТОВ «Alimentarius system management» Олександр Гоман.
У заході брали участь викладачі Навчально-наукового інституту харчових технологій, факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка та здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології» – першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, освітньої програми «Технології харчування»; другого (магістерського) рівня вищої освіти, освітніх програм «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» та «Технології в ресторанному господарстві», а також третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти, освітньо-наукової програми «Харчові технології».
Наші учасники щиро вдячні директорці навчального центру PROFI CLUB Ользі Михайловій за професійний захід!