Н У Х Т

Про критичні контрольні точки і критичні межі в системі HACCP дізналися здобувачі та науковці НУХТ

19 січня 2024

Про критичні контрольні точки і критичні межі в системі HACCP дізналися здобувачі та науковці НУХТ

18 січня 2024 р. за ініціативи навчального центру PROFI CLUB відбулася онлайн-зустріч «Критичні контрольні точки і критичні межі в системі HACCP», у який взяли участь науковці НУХТ, здобувачі бакалаврських і магістерських освітніх програм та здобувачі наукового ступеня доктора філософії.

Серед нагальних питань, на заході було приділено увагу розробленню системи HACCP; визначенню критичних контрольних точок (ККТ); відмінностям ККТ від точок контролю; методології визначення ККТ; визначенню критичних меж та їх значенню; розробленню документації щодо контролю у ККТ.

Спікерами виступили директорка навчального центру PROFI CLUB, зовнішня стейкхолдерка освітньо-професійної програми «Технології харчування» бакалаврського рівня Ольга Михайлова; сертифікована тренерка КДК МАТРА, доцентка кафедри технологій та безпечності харчових продуктів Сумського національного аграрного університету Наталія Болгова; координатор Сумського осередку тренерської мережі КДК, сертифікований експерт глобальної гармонізаційної ініціативи, директор ТОВ «Alimentarius system management» Олександр Гоман.

У заході брали участь викладачі Навчально-наукового інституту харчових технологій, факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка та здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології» – першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, освітньої програми «Технології харчування»; другого (магістерського) рівня вищої освіти, освітніх програм «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» та «Технології в ресторанному господарстві», а також третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти, освітньо-наукової програми «Харчові технології».

Наші учасники щиро вдячні директорці навчального центру PROFI CLUB Ользі Михайловій за професійний захід!

Опублікований: 19-01-2024
Читайте також:
Нові обрії співробітництва кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції є членом неурядової організації «Українська асоціація аюрведа-йога». Діяльність асоціації спрямована на гармонізацію аюрведичної концепції здоров’я відповідно до умов життя в Україні, розвиток та популяризацію аюрведичної науки в країні. Розширення співпраці кафедри в межах асоціації сприятиме ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові обрії співробітництва кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 12 квітня 2023

Інформація для вступників-2022 – відомі дати вступної кампанії

4 травня 2022 року Міністерство юстиції України зареєструвало Порядок прийому для здобуття вищої освіти в 2022 році. У 2022 році для вступників передбачено складання Національного мультипредметного тесту (НМТ) на здобуття ступеня бакалавра, який відбуватиметься у формі комп’ютерного онлайн-тестування з трьох предметів – української мови, математик...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інформація для вступників-2022 – відомі дати вступної кампанії 06 травня 2022

Формування компетентностей з безпечності харчових продуктів через інтеграцію сертифікатного курсу у навчальний процес

У межах вивчення дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства» здобувачі-бакалаври освітньої програми «Технології харчування» пройшли сертифікатний курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач» на платформі Prometheus. Курс організовано за підтримки Міністерс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Формування компетентностей з безпечності харчових продуктів через інтеграцію сертифікатного курсу у навчальний процес 16 квітня 2025

Представники НУХТ на VIII Міжнародному форумі виноробів та сомельє

У Києві на базі готелю «InterContinental» відбувся VIII Міжнародний форум виноробів та сомельє, мета якого – популяризація та розвиток українського виноробства, просування українського вина на внутрішній і зовнішній ринок, підвищення культури споживання українського вина, підняття престижу професії винороба. У межах міжнародного форуму відбулися X...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представники НУХТ на VIII Міжнародному форумі виноробів та сомельє 23 листопада 2023