Н У Х Т

Про критичні контрольні точки і критичні межі в системі HACCP дізналися здобувачі та науковці НУХТ

19 січня 2024

Про критичні контрольні точки і критичні межі в системі HACCP дізналися здобувачі та науковці НУХТ

18 січня 2024 р. за ініціативи навчального центру PROFI CLUB відбулася онлайн-зустріч «Критичні контрольні точки і критичні межі в системі HACCP», у який взяли участь науковці НУХТ, здобувачі бакалаврських і магістерських освітніх програм та здобувачі наукового ступеня доктора філософії.

Серед нагальних питань, на заході було приділено увагу розробленню системи HACCP; визначенню критичних контрольних точок (ККТ); відмінностям ККТ від точок контролю; методології визначення ККТ; визначенню критичних меж та їх значенню; розробленню документації щодо контролю у ККТ.

Спікерами виступили директорка навчального центру PROFI CLUB, зовнішня стейкхолдерка освітньо-професійної програми «Технології харчування» бакалаврського рівня Ольга Михайлова; сертифікована тренерка КДК МАТРА, доцентка кафедри технологій та безпечності харчових продуктів Сумського національного аграрного університету Наталія Болгова; координатор Сумського осередку тренерської мережі КДК, сертифікований експерт глобальної гармонізаційної ініціативи, директор ТОВ «Alimentarius system management» Олександр Гоман.

У заході брали участь викладачі Навчально-наукового інституту харчових технологій, факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка та здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології» – першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, освітньої програми «Технології харчування»; другого (магістерського) рівня вищої освіти, освітніх програм «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» та «Технології в ресторанному господарстві», а також третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти, освітньо-наукової програми «Харчові технології».

Наші учасники щиро вдячні директорці навчального центру PROFI CLUB Ользі Михайловій за професійний захід!

Опублікований: 19-01-2024
Читайте також:
Науково-технічна Internet-конференція у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася І Всеукраїнська науково-технічна Internet-конференція «Підготовка фахівців з автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій у закладах фахової передвищої освіти». Участь у конференції взяли викладачі та студенти з 10 навчальних закладів України, де готують спеціалістів у галузі автома...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-технічна Internet-конференція у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ 02 березня 2020

Світла пам'ять колезіі…

З глибоким сумом і скорботою сповіщаємо, що 31 серпня 2025 року на 87 році обірвалося життя Заїнчковського Анатолія Олександровича – доктора економічних наук, професора, колишнього завідувача кафедри економіки і права НУХТ. Народився Анатолій Олександрович 18 липня1939 року у с. Верхівня Ружинського району Житомирської області. У 1964 році  закінч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Світла пам'ять колезіі… 01 вересня 2025

Практичний підхід до теорії менеджменту

Бакалаври-першокурсники освітньої програми «Менеджмент» взяли участь у майстер-класі від сертифікованого консультанта Adizes Institute (США), міжнародного консультанта з трансформації бізнесу Бориса Шевельова. Тема майстер-класу «Чи оптимальна структура вашої компанії?» актуальна та пізнавальна для здобувачів, які розпочали опановувати обрану спеці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний підхід до теорії менеджменту 19 березня 2024

Непересічні українці – герої тематичних виставок Науково-технічної бібліотеки університету

22 серпня виповнюється 130 років від дня народження Костя Степановича Буревія (справжнє ім’я – Костянтин Степанович Сопляков, псевдоніми – Едвард Стрiха, Кость Соколовський, Варвара Жукова, Нехтенборенг) (1888-1934 рр.) – українського поета, драматурга, театрознавця, літературного критика, перекладача, громадського і політичного діяча. Кость Бурев...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Непересічні українці – герої тематичних виставок Науково-технічної бібліотеки університету 20 серпня 2018