Н У Х Т

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів взяли участь у Днях студентської науки у Львові

07 травня 2018

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів взяли участь у Днях студентської науки у Львові

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів Марина Однорог і Вікторія Сапіга у супроводі асистента Ігора Устименка взяли участь у Міжнародній студентській конференції «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнології імені С.З. Ґжицького».

Марина Однорог виступила з доповіддю «Наукове обгрунтування складу сметанного продукту підвищенної харчової цінності», а Вікторія Сапіга презентувала доповідь «Технологічні аспекти виробництва морозива з прянощами» у межах роботи секції «Сучасні технології в молочній галузі та інновації  у біотехнології».

Доповіді викликали зацікавленість ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнології імені С.З. Ґжицького, професора Володимира Стибеля, декана  факультету харчових технологій та біотехнології, професора Марії Паски, завідувача  кафедри технології молока та молочних продуктів, професора Орисі Цісарик та інших учасників конференції. За  актуальність і високий рівень представленого у доповідях матеріалу  наші магістранти відзначені грамотами, а їх наукові керівники, професор Галина Поліщук, доцент Тетяна Осьмак та асистент Ігор Устименко нагороджені дипломами за активну участь у підготовці студентів до конференції.  

Колектив кафедри технології молока і молочних продуктів висловлює щиру подяку ректорату НУХТ за надану талановитим студентам можливість продемонструвати наукові досягнення у дружньому колективі ЛНУВМБ, знайти там нових друзів і побачити чарівне та казкове місто Львів. 

Поздоровляємо наших науковців і бажаємо творчих успіхів у досягненні наукових висот!

Опублікований: 07-05-2018
Читайте також:
Історія порятунку: наша здобувачка з Киргизстану розповіла про пережитий жах бомбардувань та обстрілів у Києві

У ці дні увага всього світу прикута до трагічних подій в Україні. Свій внесок в інформування світової спільноти про правдиву картину російської агресії у нашій столиці зробила й здобувачка освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій нашого університету з Киргизстану Гульдана Тологонова. Вона разом із рештою киргизстанців у Києві стала ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Історія порятунку: наша здобувачка з Киргизстану розповіла про пережитий жах бомбардувань та обстрілів у Києві 22 березня 2022

Методичний семінар від зовнішньої стейкхолдерки і фахівчині-практика на кафедрі експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів за ініціативи гарантки освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, доцентки Світлани Усатюк відбувся методичний онлайн-семінар «Законодавчі вимоги до харчових виробництв малих потужностей, зокрема виробництва алкоголю». Г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Методичний семінар від зовнішньої стейкхолдерки і фахівчині-практика на кафедрі експертизи харчових продуктів 08 лютого 2024

Гість кафедри технології молока і молочних продуктів – відомий джелатер’є

24 березня в Європі святкують День Gelato. І так співпало, що саме 24 березня 2021 року для бакалаврів і магістрів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», кафедрою технології молока і молочних продуктів була організована гостьова лекція «Моя професія – джелатер’є». Гість кафедри – Массімо Джеларті (Максим Голубєв), відомий  в Ук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гість кафедри технології молока і молочних продуктів – відомий джелатер’є 25 березня 2021

Слушні пропозиції для підвищення ефективності освітнього процесу

На кафедрі обліку і аудиту завершено моніторинг освітньо-професійних програм (ОПП) «Облік і аудит» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування». В обговоренні взяли участь викладачі кафедри, стейкхолдери, залучені до розроблення освітньо-професійних програм, здобувачі освіти р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Слушні пропозиції для підвищення ефективності освітнього процесу 12 лютого 2025