Н У Х Т

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів взяли участь у Днях студентської науки у Львові

07 травня 2018

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів взяли участь у Днях студентської науки у Львові

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів Марина Однорог і Вікторія Сапіга у супроводі асистента Ігора Устименка взяли участь у Міжнародній студентській конференції «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнології імені С.З. Ґжицького».

Марина Однорог виступила з доповіддю «Наукове обгрунтування складу сметанного продукту підвищенної харчової цінності», а Вікторія Сапіга презентувала доповідь «Технологічні аспекти виробництва морозива з прянощами» у межах роботи секції «Сучасні технології в молочній галузі та інновації  у біотехнології».

Доповіді викликали зацікавленість ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнології імені С.З. Ґжицького, професора Володимира Стибеля, декана  факультету харчових технологій та біотехнології, професора Марії Паски, завідувача  кафедри технології молока та молочних продуктів, професора Орисі Цісарик та інших учасників конференції. За  актуальність і високий рівень представленого у доповідях матеріалу  наші магістранти відзначені грамотами, а їх наукові керівники, професор Галина Поліщук, доцент Тетяна Осьмак та асистент Ігор Устименко нагороджені дипломами за активну участь у підготовці студентів до конференції.  

Колектив кафедри технології молока і молочних продуктів висловлює щиру подяку ректорату НУХТ за надану талановитим студентам можливість продемонструвати наукові досягнення у дружньому колективі ЛНУВМБ, знайти там нових друзів і побачити чарівне та казкове місто Львів. 

Поздоровляємо наших науковців і бажаємо творчих успіхів у досягненні наукових висот!

Опублікований: 07-05-2018
Читайте також:
Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства готується до вступної кампанії

24 травня доценти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Кириленко та Зоряна Романова провели онлайн-зустріч зі старшокласниками спеціалізованої школи № 200 з поглибленим вивченням англійської мови ім. Василя м. Києва. Викладачі презентували наш університет і його підрозділи, зокрема Навчально-науковий інститут харчових техно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства готується до вступної кампанії 27 травня 2024

Поезія осені на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

До Дня української писемності та мови доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, наставниці академічних груп здобувачів освіти Навчально-наукового інституту харчових  технологій організували тематичний поетичний вечір «Поезія осені». Осіння пора надихає митців на створення неймовірних творів. Барви осені втілюються у вірш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поезія осені на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 10 листопада 2021

Мікробіологічна чистота лікарських засобів

Про мікробіологічний контроль нестерильних лікарських засобів у межах вивчення дисципліни «Мікробіологія, санітарія, гігієна виробництв з основами НАССР» здобувачі-біотехнологи 4 курсу змогли дізнатися від інженера технологічної лабораторії центральної лабораторії фармацевтичної розробки АТ «Фармак» Валентина Моцара. Зокрема, фахівець зазначив, що...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мікробіологічна чистота лікарських засобів 29 вересня 2021

Чоловіча збірна університету з футзалу «НУХТ-2» розгромила команду НАВС у матчі Першої ліги

17 лютого у спортивному комплексі НПУ ім. Драгоманова в рамках перенесеного першого туру Першої ліги з футзалу між київськими ВНЗ, зіграли наша збірна команда «НУХТ-2» і команда НАВС. Загалом вся гра пройшла під диктовку нашої команди, яка продемонструвала дуже впевнену та цікаву гру. Вперше наші збірники засмутили голкіпера суперника на 8-й хвили...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чоловіча збірна університету з футзалу «НУХТ-2» розгромила команду НАВС у матчі Першої ліги 20 лютого 2017