Н У Х Т

Знову movie club від кафедри іноземних мов професійного спрямування

17 квітня 2024

Знову movie club від кафедри іноземних мов професійного спрямування

Здобувачі групи ГС-2-9ск і викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Юлія Ткачук провели черговий movie club. 

Нагадаємо, movie club – освітньо-культурологічний проєкт кафедри, у рамках якого здобувачі освіти разом із викладачами переглядають та обговорюють кіно або анімаційні фільми мовою оригіналу.

Цього разу до перегляду обрали фільм «Чарлі та шоколадна фабрика».

Фільм знятий за однойменним класичним твором Роальда Даля, що розповідає про розумного та дуже доброго хлопчика на ім'я Чарлі, який проживав в скромному будинку на краю міста. Як і всіх маленьких діточок в околиці, його шалено вабила місцева шоколадна фабрика, якою в той час володів таємничий чоловік на ім'я містер Віллі Вонка. Але опинитися за воротами цієї будівлі було абсолютно неможливо звичайним людям, поки ексцентричний господар не вирішив оголосити про розіграш. П'ять безцінних квитків надійним чином будуть заховані під блискучими яскравими обгортками п'яти шоколадних плиток, і щасливчиків, які зможуть знайти їх, очікує найнеймовірніша і унікальна подорож в їх житті. Одним зі щасливчиків стає Чарлі, якого чекають неймовірні пригоди.

Після перегляду почалося обговорення фільму. Серед головних ідей стрічки здобувачі виокремили: важливість цінувати родину, адже в житті  немає нічого важливішого і навіть, якщо ти став дорослою та успішною людиною – це так важливо залишатися поруч зі своєю родиною та оберігати внутрішню дитину, бо всередині ми завжди залишаємося дітьми. Обговорювали, що емоції важливіші за гроші, про те, що інколи треба бути скромним (але не завжди), що важливо добре виховувати дітей і бути хорошими батьками.

Викладачка вдячна здобувачам за ініціативу та активну участь!

Опублікований: 17-04-2024
Читайте також:
Movie Club для майбутніх фахівців видавничо-поліграфічної справи

Чи можете ви уявити світ, де упаковка – лише спосіб транспортування їжі? Чи уявляєте час, коли не існувало логотипів, розмаїття шрифтів і маркувань продуктів харчування, й упаковка виконувала єдину функцію – зберігати їжу. У ХХІ сторіччі привабливий дизайн упаковки є одним із чинників, що впливає на купівельну поведінку людини. Дизайн упаковки про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Movie Club для майбутніх фахівців видавничо-поліграфічної справи 01 червня 2021

Магістранти серед членів наукової організації «Центр українсько-європейського наукового співробітництва»

Магістрантка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко стала членкинею наукової організації «Центр українсько-європейського наукового співробітництва» (ЦУЄНС). Основною метою діяльності ЦУЄНС є вивчення досві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти серед членів наукової організації «Центр українсько-європейського наукового співробітництва» 18 січня 2024

Освітній рівень – магістр з готельно-ресторанної справи!

Академічна спільнота кафедри готельно-ресторанної справи вітає своїх випускників – 34 магістрів з готельно-ресторанної справи! Атестація здобувачів магістерського рівня денної та заочної форм здобуття освіти зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» відбулася у формі публічного ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітній рівень – магістр з готельно-ресторанної справи! 06 березня 2024

Перша проба «кулінарного пера» в рамках проєкту Еразмус+

Здобувачі освіти Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа» з 8 грудня 2023 року беруть участь у новому проєкті Еразмус+ «Організація семінарів з органічного землеробства у садах та трав’яних складах, а також використання фруктів і трав у сучасній гастрон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перша проба «кулінарного пера» в рамках проєкту Еразмус+ 13 грудня 2023