Н У Х Т

Кафедра біотехнології і мікробіології вітає своїх ювілярів-ветеранів кафедри

30 вересня 2021

Кафедра біотехнології і мікробіології вітає своїх ювілярів-ветеранів кафедри

Маємо надзвичайну приємність привітати з вересневими ювілеями відразу двох ветеранів кафедри біотехнології і мікробіології, які багато сил віддали справі її становлення і розвитку.

Щиро вітаємо з ювілеєм беззмінну, незамінну, віддану кафедрі провідну інженерку та найдосвідченішу асистентку кафедри Вікторію Кожанову.

Із надзвичайною приємністю хочемо привітати з ювілеєм одного з перших випускників кафедри, людину, яка неабияк посприяла розвитку вітчизняної біотехнологічної науки і освіти, кандидата технічних наук, доцента Юрія Карлаша.

Від щирого серця бажаємо нашим дорогим ювілярам великої порції щастя й чудового настрою щодня, захоплюючих подорожей і цікавих занять, взаєморозуміння зі студентами й щирої поваги колег, світлого затишку вдома й зігріваючої любові близьких людей. Нехай анітрохи не слабшає ваше здоров'я й не згасне ваш оптимізм. Нехай наша професія дарує вам загальне визнання, а ваша робота приносить добрі плоди! 

Опублікований: 30-09-2021
Читайте також:
Підготовка до акредитації ОПП триває…

Відповідно до «Положення про розроблення, затвердження, моніторинг та перегляд освітніх програм НУХТ», на кафедрі технології оздоровчих продуктів проходить поетапна підготовка до акредитації магістерської освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». За всіма етапами поставлені завдання ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підготовка до акредитації ОПП триває… 26 квітня 2022

Дистанційно – не значить гірше

У зв’язку із карантином та відповідним рішенням вченої ради університету, для унеможливлення поширення вірусу, переддипломна практика освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» реалізовується у дистанційному режимі. Переддипломна практика зорієнтована на підготовку до виконання дипломного проекту здобувач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дистанційно – не значить гірше 22 квітня 2020

Нова традиція Свалявського коледжу НУХТ

Нова традиція з’явилася у відокремленому структурному підрозділі «Свалявський технічний фаховий коледж Національного університету харчових технологій» – свято для студентів, які здобули середню освіту, та нагородження в номінації «Золота молодь України» за найкращі досягнення в спорті, дозвіллі та навчанні. У присілку Бистрий відбувся міні-фестива...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нова традиція Свалявського коледжу НУХТ 25 червня 2021

Актуалізуємо навчальну літературу

Викладачами кафедр машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв й технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого видано навчальний посібник (електронний ресурс) «Інноваційне обладнання харчових виробництв». У посібнику узагальнено відомості про ст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуалізуємо навчальну літературу 17 січня 2025