Н У Х Т

Фахівчиня Могилівського державного університету продовольства (Республіка Білорусь) прочитала лекцію нашим здобувачам освіти

31 березня 2021

Фахівчиня Могилівського державного університету продовольства (Республіка Білорусь) прочитала лекцію нашим здобувачам освіти

30 березня на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбулася ще одна гостьова лекція для бакалаврів, магістрів і аспірантів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». До лекторію також долучилися викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів, що сприяло підвищенню їхньої фахової кваліфікації.

Тема лекції – «Розвиток молочної галузі Білорусі», а спікеркою виступила завідувачка кафедри технології молока і молочних продукт Могилівського державного університету продовольства (Республіка Білорусь) Тетяна Шингарєва. Цей університет –  єдиний у Білорусі заклад вищої освіти харчового профілю. З колективом спорідненої кафедри наші викладачі підтримують давні і тісні зв’язки у сфері освітньої та наукової діяльності.

Фахівчиня ознайомила слухачів із обсягами виробництва молока в Республіці Білорусь, вимогами до його якості, розподілом молока-сировини за окремими групами молочних продуктів і переробленням вторинних молочних ресурсів, динамікою розвитку білоруської молочної промисловості, особливостями експорту та імпорту, різними варіантами підготовки молока-сировини на підприємствах, особливостями застосування заквасок і сучасним асортиментом білоруських молочних продуктів. 

Зустріч відбулася у дружній і творчій атмосфері, взаємно збагатила учасників новими знаннями, дала змогу виявити найбільш актуальні та спільні для молочної промисловості обох країн завдання.

Наші викладачі щиро вдячні шановній колезі за цікавий формат лекції, актуальну інформацію та продовження творчої співпраці між провідними університетами харчового профілю Республіки Білорусь та України!

Опублікований: 31-03-2021
Читайте також:
SMM в Instagram&TikTok: мейнстрими від здобувачів кафедри маркетингу

Маркетинг соціальних мереж, вірусність і Buzz-ефект – актуальна тема сучасного маркетолога, рекламіста і підприємця. Саме ці трендові напрями популяризації брендів зібрали студентів кафедри маркетингу на черговому засіданні наукового студентського гуртка «Інтелектуал». Теоретична частина та практичні кейси виявились цікавими для здобувачів спеціаль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

SMM в Instagram&TikTok: мейнстрими від здобувачів кафедри маркетингу 14 травня 2025

Правильний вибір професії – крок до успіху

20 січня 2022 року для десятикласників спеціалізованої школи № 64 м. Києва відбувся профорієнтаційний захід «Правильний вибір професії – крок до успіху», який провела доцентка кафедри іноземної мови професійного спрямування Ольга Нежива. Викладачка розповіла про наш університет, його історію, структуру, спеціальності, за якими здійснюється підгото...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Правильний вибір професії – крок до успіху 21 січня 2022

З умовами стажування та роботи у «Лантманнен Акса» ознайомилися магістранти

За сприяння відділу працевлаштування студентів і випускників відбулася зустріч здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» Навчально-наукового інституту харчових технологій із роботодавцем, директоркою відділу з юридичних та кадрових питань ПрАТ «Лантманнен Акса» Іриною Проніною. Компанія «Лантманнен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З умовами стажування та роботи у «Лантманнен Акса» ознайомилися магістранти 30 вересня 2021

МОН надало роз’яснення щодо підтвердження вступниками сільського коефіцієнту

Вступники, що претендують на отримання сільського коефіцієнта (СК), можуть крім визначеної Довідки про реєстрацію місця проживання особи завантажувати в кабінет інші документи, що підтверджують термін їх реєстрації в селі. Це треба робити тоді, коли фактичний термін реєстрації вступника в селі перевищує 2 роки, однак у реєстрі, на основі якого вида...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН надало роз’яснення щодо підтвердження вступниками сільського коефіцієнту 06 липня 2018