Н У Х Т

Студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції знайомляться із закладами галузі

22 листопада 2018

Студенти кафедри технології  ресторанної і аюрведичної продукції знайомляться із закладами галузі

Студенти разом із асистентом кафедри технології  ресторанної і аюрведичної продукції Владленою Михайленко відвідали заклад ресторанного господарства «Пивна дума».

Особливістю закладу є власна міні-пивоварня, де здійснюється приготування пива та реалізація його в цьому ж закладі й в інших закладах мережі.

Майбутнім технологом прочитали лекцію по технології виготовлення пива, історію його виникнення. Студенти детально познайомилися з роботою закладу, а також мали нагоду продегустувати напої. 

Опублікований: 22-11-2018
Читайте також:
Актуальну тему обговорили першокурсники на черговому засіданні Movie club

4 червня 2025 року старша викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Лариса Яненко провела чергове засідання Movie club з першокурсниками Навчально-наукового інституту харчових технологій. Студенти групи Ті -1-2 подивилися документальний фільм «Food for Future». Стрічка порушує надзвичайно актуальну тему – як людство забезпечуватиме ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальну тему обговорили першокурсники на черговому засіданні Movie club 05 червня 2025

Чудове студентське свято

Чудове студентське свято відбулося в Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ. В актовій залі зібралися студенти та викладачі коледжу. Присутніх привітав директор коледжу Олександр Хоменко та вручив Лист подяки  голові ради студентського самоврядування Максиму Степаненку, який очолює студентський колектив і має визначні досягнення в розбудові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чудове студентське свято 05 грудня 2018

Невпинно підвищують свій професійний рівень викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управління

Викладачами Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ пройдено тривалий, насичений та цікавий шлях підвищення кваліфікації в Університеті менеджменту освіти Національної академії педагогічних наук України за очно-дистанційною формою навчання з відривом від виробництва. У групі серед викладачів університетів, інститутів, академій бе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Невпинно підвищують свій професійний рівень викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управління 24 червня 2019

Гості кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів − студенти Вінницького коледжу НУХТ

На кафедру технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів завітали викладачі та студенти Вінницького коледжу НУХТ, які навчаються за спеціальністю «Виробництво жирів та жирозамінників». Про основні переваги навчання в університеті, й зокрема, на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та космет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гості кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів − студенти Вінницького коледжу НУХТ 02 грудня 2019