Н У Х Т

Вчена рада університету проаналізувала підсумки зимової сесії та дистанційного навчання

28 лютого 2019

Вчена рада університету проаналізувала підсумки зимової сесії та дистанційного навчання

28 лютого вчена рада університету зібралася на планове засідання. Голова ради, ректор Анатолій Українець традиційно розпочав його з вітань членів ради, що відсвяткували свої дні народження між засіданнями, та вручення відзнак.

Нагрудний знак «За академічні заслуги» був вручений завідувачу кафедри технології зберігання і переробки зерна Олегу Шаповаленку.

Нагрудним знаком «Відзнака Національного університету харчових технологій» нагороджений завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса.

Нагрудний знак «Подяка ректора» отримав завідувач кафедри теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій Олександр Серьогін.

Далі відповідно до порядку денного вчена рада заслухала доповідь начальника Навчально-методичного управління Валерія Виговського щодо підсумків зимової екзаменаційної сесії. Аналіз результатів проведення дистанційного навчання студентів денної і заочної/дистанційної форм навчання представила начальник відділу дистанційного навчання Оксана Петруша. Про механізм забезпечення академічної доброчесності в університеті йшлося у доповіді першого проректора Володимира Ярового.

Також вчена рада розглянула і затвердила Положення про Центр моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету (доповідач – директор Центру Ігор Житнецький), звіти стипендіатів Кабінету Міністрів України за період з вересня 2018 року по лютий 2019 року, які представив голова Ради молодих вчених Олексій Губеня, та поточні питання. Серед поточних питань одностайно проголосували за уточнення назви кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління, яка тепер називатиметься кафедра автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління. Крім того, ректор повідомив, що до 30 червня поточного року представники кожної кафедри мають побувати на короткострокових стажуваннях у європейських університетах зі спорідненими спеціальностями, а проректор з навчально-виробничої діяльності та розвитку Олександр Бессараб проінформував про заплановані поточні ремонти у навчальних корпусах.

У обговореннях питань порядку денного взяли участь ректор Анатолій Українець, перший проректор Володимир Яровий, проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва, директор Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко, декан факультету автоматизації і комп’ютерних систем Андрій Форсюк, декан факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Грегірчак, заступник директора Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Михайло Масліков, завідувачі кафедр Ігор Ельперін, Валерій Мирончук, Сергій Василенко, професори Анатолій Ладанюк, Сергій Шульга.

Наостанок ректор нагадав про необхідність сформувати Наглядову раду університету й закликав надавати пропозиції щодо кандидатур.

Опублікований: 28-02-2019
Читайте також:
Триває підготовка до проведення Всеукраїнських олімпіад НУХТ для професійної орієнтації вступників

Викладачі кафедри фізики, доцент Михайло Лазаренко та старший викладач Інна Гуцало під керівництвом завідувача кафедри Світлани Літвинчук працюють над підготовкою завдань для І (дистанційного) туру Всеукраїнської олімпіади НУХТ з фізики. Нагадаємо, що впродовж останніх років університет проводить Всеукраїнські олімпіади з математики, фізики, хімії...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває підготовка до проведення Всеукраїнських олімпіад НУХТ для професійної орієнтації вступників 22 січня 2020

Свою наукову майстерність продовжують підвищувати фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують підвищувати свою наукову майстерність. Компанія Clarivate Analytics з 24 по 26 вересня 2019 року проводила семінари, присвячені роботі з міжнародними наукометричними базами. Доцент кафедри Олег Кузьмін  взяв участь у 3-х вебінарах серії «Можливості Web of Science для науков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свою наукову майстерність продовжують підвищувати фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 21 жовтня 2019

Як комерціалізувати університетські технології тепер знає доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

З 19 по 21 січня 2022 року доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ігор Устименко відвідав освітній семінар «Створення та розвиток інновацій на базі університетів». Організаторами семінару виступили міжнародна організація «Ізраїльсько-український альянс» спільно з компанією «Yissum» (офіс трансфер-технологій Єрусалимського ун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як комерціалізувати університетські технології тепер знає доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 24 січня 2022

Рекламісти готуються до захисту дипломів

На кафедрі маркетингу відбулася звітна конференція з переддипломної практики здобувачів спеціальності «Журналістика», освітньої програми «Реклама і зв’язки з громадськістю». Вони представили на розгляд комісії свої проєкти рекламних кампаній, над якими працювали під час практики. Матеріали, підготовані за цей час, стануть основою масштабного бакала...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рекламісти готуються до захисту дипломів 26 травня 2021