Н У Х Т

Вчена рада університету проаналізувала підсумки зимової сесії та дистанційного навчання

28 february 2019

Вчена рада університету проаналізувала підсумки зимової сесії та дистанційного навчання

28 лютого вчена рада університету зібралася на планове засідання. Голова ради, ректор Анатолій Українець традиційно розпочав його з вітань членів ради, що відсвяткували свої дні народження між засіданнями, та вручення відзнак.

Нагрудний знак «За академічні заслуги» був вручений завідувачу кафедри технології зберігання і переробки зерна Олегу Шаповаленку.

Нагрудним знаком «Відзнака Національного університету харчових технологій» нагороджений завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса.

Нагрудний знак «Подяка ректора» отримав завідувач кафедри теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій Олександр Серьогін.

Далі відповідно до порядку денного вчена рада заслухала доповідь начальника Навчально-методичного управління Валерія Виговського щодо підсумків зимової екзаменаційної сесії. Аналіз результатів проведення дистанційного навчання студентів денної і заочної/дистанційної форм навчання представила начальник відділу дистанційного навчання Оксана Петруша. Про механізм забезпечення академічної доброчесності в університеті йшлося у доповіді першого проректора Володимира Ярового.

Також вчена рада розглянула і затвердила Положення про Центр моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету (доповідач – директор Центру Ігор Житнецький), звіти стипендіатів Кабінету Міністрів України за період з вересня 2018 року по лютий 2019 року, які представив голова Ради молодих вчених Олексій Губеня, та поточні питання. Серед поточних питань одностайно проголосували за уточнення назви кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління, яка тепер називатиметься кафедра автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління. Крім того, ректор повідомив, що до 30 червня поточного року представники кожної кафедри мають побувати на короткострокових стажуваннях у європейських університетах зі спорідненими спеціальностями, а проректор з навчально-виробничої діяльності та розвитку Олександр Бессараб проінформував про заплановані поточні ремонти у навчальних корпусах.

У обговореннях питань порядку денного взяли участь ректор Анатолій Українець, перший проректор Володимир Яровий, проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва, директор Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко, декан факультету автоматизації і комп’ютерних систем Андрій Форсюк, декан факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Грегірчак, заступник директора Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Михайло Масліков, завідувачі кафедр Ігор Ельперін, Валерій Мирончук, Сергій Василенко, професори Анатолій Ладанюк, Сергій Шульга.

Наостанок ректор нагадав про необхідність сформувати Наглядову раду університету й закликав надавати пропозиції щодо кандидатур.

Published on: 01-03-2019
Read also:
Відомі українські ресторатори Борисови знову в гостях на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Навчальний рік факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу закінчується феєричним лекторієм від родини відомих і неймовірних українських рестораторів – Дмитра та Олени Борисових. Ранкова зустріч 31 травня в онлайн-форматі була яскраво емоційною та інформаційно насиченою. Понад 240 здобувачів вищої освіти у різних курточках нашої країн...

READ YOURSELF

Відомі українські ресторатори Борисови знову в гостях на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 02 june 2021

Досягнуто домовленості щодо академічної мобільності здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Розширюючи партнерські зв’язки із зарубіжними колегами за спеціалізацією кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів, завідувач кафедри, професор Василь Пасічний та відповідальний за практичну підготовку студентів, доцент Олег Галенко пройшли короткострокове стажування в компанії «Goodvalley» – другому за продуктивністю виробництва свинини м'ясопе...

READ YOURSELF

Досягнуто домовленості щодо академічної мобільності здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 24 january 2020

Широке коло актуальних питань щодо якості та безпечності харчових продуктів обговорили науковці в рамках конференції кафедри експертизи харчових продуктів

11-12 листопада на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулася у Zoom-форматі з прямою трансляцією на YouTube V Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів», яку урочисто відкрив проректор з наукової роботи університету к.т.н., доцент Сергій Токарчук. На конференції виступали висококваліфіковані фахівці з Держ...

READ YOURSELF

Широке коло актуальних питань щодо якості та безпечності харчових продуктів обговорили науковці в рамках конференції кафедри експертизи харчових продуктів 15 november 2021

Науковці університету продовжують працювати для розвитку економічного потенціалу Київщини

Київська область стрімко розвивається і шукає сфери для спеціалізації та активізації виробництва в межах регіону, і викладачі нашого університету продовжують активно долучатися до цього процесу. У рамках реалізації Стратегії розвитку Київської області на 2021-2027 роки Департамент економіки Київської облдержадміністрації 18 квітня провів другу зус...

READ YOURSELF

Науковці університету продовжують працювати для розвитку економічного потенціалу Київщини 20 april 2023