Н У Х Т

Вчена рада університету проаналізувала підсумки зимової сесії та дистанційного навчання

28 february 2019

Вчена рада університету проаналізувала підсумки зимової сесії та дистанційного навчання

28 лютого вчена рада університету зібралася на планове засідання. Голова ради, ректор Анатолій Українець традиційно розпочав його з вітань членів ради, що відсвяткували свої дні народження між засіданнями, та вручення відзнак.

Нагрудний знак «За академічні заслуги» був вручений завідувачу кафедри технології зберігання і переробки зерна Олегу Шаповаленку.

Нагрудним знаком «Відзнака Національного університету харчових технологій» нагороджений завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса.

Нагрудний знак «Подяка ректора» отримав завідувач кафедри теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій Олександр Серьогін.

Далі відповідно до порядку денного вчена рада заслухала доповідь начальника Навчально-методичного управління Валерія Виговського щодо підсумків зимової екзаменаційної сесії. Аналіз результатів проведення дистанційного навчання студентів денної і заочної/дистанційної форм навчання представила начальник відділу дистанційного навчання Оксана Петруша. Про механізм забезпечення академічної доброчесності в університеті йшлося у доповіді першого проректора Володимира Ярового.

Також вчена рада розглянула і затвердила Положення про Центр моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету (доповідач – директор Центру Ігор Житнецький), звіти стипендіатів Кабінету Міністрів України за період з вересня 2018 року по лютий 2019 року, які представив голова Ради молодих вчених Олексій Губеня, та поточні питання. Серед поточних питань одностайно проголосували за уточнення назви кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління, яка тепер називатиметься кафедра автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління. Крім того, ректор повідомив, що до 30 червня поточного року представники кожної кафедри мають побувати на короткострокових стажуваннях у європейських університетах зі спорідненими спеціальностями, а проректор з навчально-виробничої діяльності та розвитку Олександр Бессараб проінформував про заплановані поточні ремонти у навчальних корпусах.

У обговореннях питань порядку денного взяли участь ректор Анатолій Українець, перший проректор Володимир Яровий, проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва, директор Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко, декан факультету автоматизації і комп’ютерних систем Андрій Форсюк, декан факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Грегірчак, заступник директора Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Михайло Масліков, завідувачі кафедр Ігор Ельперін, Валерій Мирончук, Сергій Василенко, професори Анатолій Ладанюк, Сергій Шульга.

Наостанок ректор нагадав про необхідність сформувати Наглядову раду університету й закликав надавати пропозиції щодо кандидатур.

Published on: 01-03-2019
Read also:
Із п’ятизірковим готелем «Fairmont Grand Hotel Kyiv» познайомилися студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Наставники кафедри готельно-ресторанної справи організовують пізнавально-культурні позанавчальні заходи для студентів своїх академічних груп. Так, наставники груп ГС-2-6 і ГС-1-6, доцент кафедри Лариса Шаран і асистент Юлія Мирошник разом зі студентами відвідали п’ятизірковий готель «Fairmont Grand Hotel Kyiv», розташований у центрі історичного Под...

READ YOURSELF

Із п’ятизірковим готелем «Fairmont Grand Hotel Kyiv» познайомилися студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 03 june 2019

Блискуча перемога у конкурсі студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології»!

Наша талановита молодь – здобувачка освітнього ступеня «бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Технології харчування» Олександра Колягіна та магістерка з харчових технологій Марія Омельченко під керівництвом професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олега Кузьміна вибороли перше місце на IV Всеукраїнському конкурсі студ...

READ YOURSELF

Блискуча перемога у конкурсі студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології»! 03 may 2024

Здобувачка партнерського ЗВО завершила навчання у НУХТ за програмою академічної мобільності

Згідно з узгодженою програмою академічної мобільності між Навчально-науковим інститутом харчових технологій НУХТ і Полтавським державним аграрним університетом студентка третього курсу факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва Полтавського державного аграрного університету Олеся Івер, що навчається за галуззю знань 18 «Ви...

READ YOURSELF

Здобувачка партнерського ЗВО завершила навчання у НУХТ за програмою академічної мобільності 23 june 2022