Н У Х Т

Вчена рада університету проаналізувала підсумки зимової сесії та дистанційного навчання

28 february 2019

Вчена рада університету проаналізувала підсумки зимової сесії та дистанційного навчання

28 лютого вчена рада університету зібралася на планове засідання. Голова ради, ректор Анатолій Українець традиційно розпочав його з вітань членів ради, що відсвяткували свої дні народження між засіданнями, та вручення відзнак.

Нагрудний знак «За академічні заслуги» був вручений завідувачу кафедри технології зберігання і переробки зерна Олегу Шаповаленку.

Нагрудним знаком «Відзнака Національного університету харчових технологій» нагороджений завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса.

Нагрудний знак «Подяка ректора» отримав завідувач кафедри теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій Олександр Серьогін.

Далі відповідно до порядку денного вчена рада заслухала доповідь начальника Навчально-методичного управління Валерія Виговського щодо підсумків зимової екзаменаційної сесії. Аналіз результатів проведення дистанційного навчання студентів денної і заочної/дистанційної форм навчання представила начальник відділу дистанційного навчання Оксана Петруша. Про механізм забезпечення академічної доброчесності в університеті йшлося у доповіді першого проректора Володимира Ярового.

Також вчена рада розглянула і затвердила Положення про Центр моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету (доповідач – директор Центру Ігор Житнецький), звіти стипендіатів Кабінету Міністрів України за період з вересня 2018 року по лютий 2019 року, які представив голова Ради молодих вчених Олексій Губеня, та поточні питання. Серед поточних питань одностайно проголосували за уточнення назви кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління, яка тепер називатиметься кафедра автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління. Крім того, ректор повідомив, що до 30 червня поточного року представники кожної кафедри мають побувати на короткострокових стажуваннях у європейських університетах зі спорідненими спеціальностями, а проректор з навчально-виробничої діяльності та розвитку Олександр Бессараб проінформував про заплановані поточні ремонти у навчальних корпусах.

У обговореннях питань порядку денного взяли участь ректор Анатолій Українець, перший проректор Володимир Яровий, проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва, директор Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко, декан факультету автоматизації і комп’ютерних систем Андрій Форсюк, декан факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Грегірчак, заступник директора Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Михайло Масліков, завідувачі кафедр Ігор Ельперін, Валерій Мирончук, Сергій Василенко, професори Анатолій Ладанюк, Сергій Шульга.

Наостанок ректор нагадав про необхідність сформувати Наглядову раду університету й закликав надавати пропозиції щодо кандидатур.

Published on: 01-03-2019
Read also:
Онлайн-захід з нагоди Дня науки

20 травня науковці нашого університету долучилися до онлайн-заходу, присвяченого Дню науки, що традиційно відзначається у третю суботу травня. Захід відбувся за участю міністра освіти і науки Сергій Шкарлета, представників МОН, Національної академії наук, Національного фонду досліджень України і провідних вчених. Крім вітань із професійним святом т...

READ YOURSELF

Онлайн-захід з нагоди Дня науки 23 may 2022

Корисні солодощі навчилися готувати наші здобувачі на майстер-класі від успішної випускниці

У рамках лабораторного заняття здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції освітнього ступеня «Бакалавр», освітньої програми «Технології харчування»  з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» відбувся майстер-клас «healthy sweets» випускниці кафедри Жанни Коробченко за участю викладачок, доценток Наталії Ст...

READ YOURSELF

Корисні солодощі навчилися готувати наші здобувачі на майстер-класі від успішної випускниці 10 september 2021

Професійний бекграунд випускників-ейчарів в дії

На кафедрі економіки праці та менеджменту відбулися захисти 27 магістерських робіт студентів денної і заочної форм навчання, а також 9 бакалаврських робіт студентів-заочників спеціалізації (напряму підготовки) «Управління персоналом та економіка праці». Теми дипломів обрані з урахуванням рекомендацій компаній-партнерів кафедри, містять практичні р...

READ YOURSELF

Професійний бекграунд випускників-ейчарів в дії 28 february 2019

З українськими вченими, які змінюють світ, познайомилися наші біотехнологи

20 грудня за підтримки АТ «Фармак» відбулася презентація книги відомого українського журналіста Юрія Марченка «Буде тобі наука: українські вчені, які змінюють світ», у якій взяли участь магістранти кафедри біотехнології і мікробіології (серед яких теж є юні дослідники) та викладачі, доцент Оксана Скроцька і асистент Лілія Ключки. Як зізнаються уча...

READ YOURSELF

З українськими вченими, які змінюють світ, познайомилися наші біотехнологи 23 december 2019