Н У Х Т

Наукові перемоги здобувачів освіти

06 травня 2022

Наукові перемоги здобувачів освіти

Чудова новина надійшла з кафедри іноземних мов професійного спрямування – здобувачі НУХТ взяли активну участь у роботі секції «Іноземні мови» 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті», яка працює онлайн у квітні-травні 2022 року. У співпраці з викладачами кафедри опубліковано 50 тез наукових доповідей і 14 постерів стендових доповідей.

Викладачі кафедри вдячні молодим науковцям за плідну роботу та чудові наукові розробки. Здобувачі представили цікаві роботи, які оприлюднені на сторінці кафедри іноземних мов професійного спрямування у Facebook, а колегія з п’яти членів журі визначила найкращі постери, враховуючи їх науковість, ілюстративність, мовну складову та загальне враження.

Переможцями конкурсу наукових постерів стали:

1 місце – Марія Блаженко (аспірантка Навчально-наукового інституту харчових технологій) та Олександра Скібіна (група ГС-3-13ск факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу)

2 місце – Богдан Удод (група ТІ-1-1 Навчально-наукового інституту харчових технологій), Ірина Павлик (група ТІ-1-1 Навчально-наукового інституту харчових технологій) та Артур Михайлевич (аспірант Навчально-наукового інституту харчових технологій)

3 місце – Дарина Ковальська (група ТІ-1-1 Навчально-наукового інституту харчових технологій), Злата Присяжнюк (група ТІ-1-9 Навчально-наукового інституту харчових технологій) та Анна Штих (група ХТ-1-14 Навчально-наукового інституту харчових технологій).

Вітаємо молодих науковців! Бажаємо нових наукових досягнень!

Опублікований: 06-05-2022
Читайте також:
Вибір вільної траєкторії навчання – право кожного студента!

Вибіркові дисципліни (англ. electives) походять із концепції person-centered teaching (навчання, орієнтоване на особистість). У її основі лежить принцип, за яким здобувач особисто бере участь у формуванні свого освітнього вектору, обираючи, що вчити, як вчити та як оцінювати власні знання. Відповідно до статті 62, пункту 15 Закону України «Про вищу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вибір вільної траєкторії навчання – право кожного студента! 18 червня 2020

З інноваційними ресторанними технологіями аюрведичного харчування знайомились слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

З інноваційними ресторанними технологіями аюрведичного харчування знайомились слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». Слід зазначити, що Аюрведа – одна з найдавніших холістичних систем оздоровлення організму, вагомою складовою якої є правильна організація харчування. За аюрведичною наукою раціон і режим харчуван...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З інноваційними ресторанними технологіями аюрведичного харчування знайомились слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 05 жовтня 2018

Ділові ігри на новий лад – онлайн-формат

Упродовж всього семестру четвертокурсники-біотехнологи, студіюючи навчальні дисципліни, розкривали свій творчий і професійний потенціал. Зокрема, на дисципліні «Природоохоронні біотехнології» остання пара була запланована, як ділова гра, і дала можливість майбутнім біотехнологам показати себе і свої знання у всій красі. Здобувачі освіти розділили...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ділові ігри на новий лад – онлайн-формат 23 грудня 2020

Технологію кондитерських виробів студенти опановували у «Майстерні карамелі»

Студенти групи ТХ-3-5 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із наставником, доцентом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анною Грищенко, відвідали «Майстерню карамелі» – унікальну мережу кондитерських в Україні. Майстри-карамельє Сергій та Юрій у присутності студентів виготовили карамель із рисунком «Вишень...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технологію кондитерських виробів студенти опановували у «Майстерні карамелі» 22 листопада 2019