Н У Х Т

Наукові перемоги здобувачів освіти

06 травня 2022

Наукові перемоги здобувачів освіти

Чудова новина надійшла з кафедри іноземних мов професійного спрямування – здобувачі НУХТ взяли активну участь у роботі секції «Іноземні мови» 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті», яка працює онлайн у квітні-травні 2022 року. У співпраці з викладачами кафедри опубліковано 50 тез наукових доповідей і 14 постерів стендових доповідей.

Викладачі кафедри вдячні молодим науковцям за плідну роботу та чудові наукові розробки. Здобувачі представили цікаві роботи, які оприлюднені на сторінці кафедри іноземних мов професійного спрямування у Facebook, а колегія з п’яти членів журі визначила найкращі постери, враховуючи їх науковість, ілюстративність, мовну складову та загальне враження.

Переможцями конкурсу наукових постерів стали:

1 місце – Марія Блаженко (аспірантка Навчально-наукового інституту харчових технологій) та Олександра Скібіна (група ГС-3-13ск факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу)

2 місце – Богдан Удод (група ТІ-1-1 Навчально-наукового інституту харчових технологій), Ірина Павлик (група ТІ-1-1 Навчально-наукового інституту харчових технологій) та Артур Михайлевич (аспірант Навчально-наукового інституту харчових технологій)

3 місце – Дарина Ковальська (група ТІ-1-1 Навчально-наукового інституту харчових технологій), Злата Присяжнюк (група ТІ-1-9 Навчально-наукового інституту харчових технологій) та Анна Штих (група ХТ-1-14 Навчально-наукового інституту харчових технологій).

Вітаємо молодих науковців! Бажаємо нових наукових досягнень!

Опублікований: 06-05-2022
Читайте також:
Третьокурсники-біотехнологи вчаться працювати в команді

Під час стажування у Delft University of Technology (Делфт ТУ, м. Делфт, Нідерланди) професор кафедри біотехнології та мікробіології Віктор Стабніков і доцент Інна Лич ознайомилися з особливостями підготовки майбутніх біотехнологів, серед яких на першому місці стоїть вміння працювати в команді. Таку саму вимогу висувають до наших випускників і робо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Третьокурсники-біотехнологи вчаться працювати в команді 28 жовтня 2019

День гостинності Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

25 березня учні-старшокласники відвідали День гостинності, який вперше організовували студенти та викладачі 10 випускових  кафедр Навчально-наукового інституту харчових технологій. На цей захід були запрошені випускники професійних ліцеїв і шкіл України та їх батьки. Наші майбутні студенти змогли ознайомитися з матеріально-технічною базою інституту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День гостинності Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ 26 березня 2019

Пошук оптимальних технологічних рішень здійснили магістранти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулася відкрита лекція «Системний аналіз технологічних процесів бродильних виробництв» з дисципліни «Оптимізація технологічних процесів бродильних виробництв», яку прочитав доцент кафедри Роман Мукоїд для студентів-магістрантів 1 курсу. На лекції були присутні завідувач кафедри, доцент  А...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пошук оптимальних технологічних рішень здійснили магістранти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 09 жовтня 2018

Про дистанційне навчання, коли іншого нема: роздуми викладача

Дистанційна освіта сьогодні розглядається як якісно новий, прогресивний вид навчання, що виник на підставі ідеї відкритої освіти завдяки новим технологічним та  інформаційним можливостям.  Відоме визначення: «Дистанційна освіта - це навчання на відстані. Навчання реалізується завдяки поєднанню поштового, радіо-, телевізійного, електронного зв'язків...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про дистанційне навчання, коли іншого нема: роздуми викладача 01 квітня 2020