10-11 листопада 2020 року в Національному університеті харчових технологій втретє поспіль відбудеться міжнародна науково-технічна конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції».
Конференція працюватиме в рамках 24-ї секції за фаховим напрямком «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології» Наукової ради Міністерства освіти і науки України.
Робота конференції планується за напрямками:
- Промислова біотехнологія, процеси та апарати харчової, мікробіологічної та фармацевтичної промисловості;
- Ресурсозберігаючі технології зернопереробних виробництв, виробництва та зберігання хлібопекарських продуктів, кондитерських і макаронних виробів та харчових концентратів;
- Ресурсозберігаючі технології крохмалевмісної та цукровмісної сировини, цукрозамінників, продуктів бродіння, алкогольних і безалкогольних напоїв, екстрактів, концентратів, харчових і кормових добавок;
- Наукові проблеми технологій зберігання, консервування, виробництва та управління якістю і безпекою продуктів тваринництва, птахівництва і продуктів із гідробіонтів;
- Ресурсозберігаючі технології виробництва, зберігання, консервування та управління якістю і безпекою продуктів на основі перероблення сировини мікробіологічного та рослинного походження, в т.ч. фруктово-овочевої;
- Науково-технічні проблеми розроблення та удосконалення технології жирів та їх похідних, у тому числі харчового і технічного призначення, ефірних масел і парфумерно-косметичних продуктів.
До участі в конференції запрошуються науковці, які мають завершені експериментальні дослідження і впровадження у виробництво, та спеціалісти галузі, що займаються науково-практичною діяльністю.
Участь виконавців науково-дослідних робіт, що фінансуються за кошти державного бюджету є обов’язковою!
Конференція працюватиме за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 68, Національний університет харчових технологій.
Детальніше тут.