Н У Х Т

Науковцям на замітку: науково-технічна конференція 24-ї секції Наукової ради МОН відбудеться в НУХТ у листопаді

08 вересня 2020

Науковцям на замітку: науково-технічна конференція 24-ї секції Наукової ради МОН відбудеться в НУХТ у листопаді

10-11 листопада 2020 року в Національному університеті харчових технологій втретє поспіль відбудеться міжнародна науково-технічна конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції».

Конференція працюватиме в рамках 24-ї секції за фаховим напрямком «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології» Наукової ради Міністерства освіти і науки України.

Робота конференції планується за напрямками:

  • Промислова біотехнологія, процеси та апарати харчової, мікробіологічної та фармацевтичної промисловості;
  • Ресурсозберігаючі технології зернопереробних виробництв, виробництва та зберігання хлібопекарських продуктів, кондитерських і макаронних виробів та харчових концентратів;
  • Ресурсозберігаючі технології крохмалевмісної та цукровмісної сировини, цукрозамінників, продуктів бродіння, алкогольних і безалкогольних напоїв, екстрактів, концентратів, харчових і кормових добавок;
  • Наукові проблеми технологій зберігання, консервування, виробництва та управління якістю і безпекою продуктів тваринництва, птахівництва і продуктів із гідробіонтів;
  • Ресурсозберігаючі технології виробництва, зберігання, консервування та управління якістю і безпекою продуктів на основі перероблення сировини мікробіологічного та рослинного походження, в т.ч. фруктово-овочевої;
  • Науково-технічні проблеми розроблення та удосконалення технології жирів та їх похідних, у тому числі харчового і технічного призначення, ефірних масел і парфумерно-косметичних продуктів.

До участі в конференції запрошуються науковці, які мають завершені експериментальні дослідження і впровадження у виробництво, та спеціалісти галузі, що займаються науково-практичною діяльністю.

Участь виконавців науково-дослідних робіт, що фінансуються за кошти державного бюджету є обов’язковою!

Конференція працюватиме за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 68, Національний університет харчових технологій.

Детальніше тут.

 

Опублікований: 08-09-2020
Читайте також:
На засадах інтермедіальності побудований принципово новий підручник викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування

До 135-річчя університету викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування Олена Галинська і Наталія Науменко підготували та опублікували вперше підручник із нової дисципліни – «Іноземна мова: практичні навички наукової комунікації», яку до навчальних планів підготовки магістрів включено лише з 1 вересня 2018 року. Необхідність упровадженн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На засадах інтермедіальності побудований принципово новий підручник викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування 30 серпня 2019

Актуальні питання функціонування та розвитку суб’єктів господарювання обговорили в університеті в рамках науково-практичної конференції кафедри економіки і права

21 листопада в університеті розпочала роботу VІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової і переробної галузей АПК», організована кафедрою економіки і права за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України та ННЦ «Інститут аграрної економіки» Національної академії аграр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні питання функціонування та розвитку суб’єктів господарювання обговорили в університеті в рамках науково-практичної конференції кафедри економіки і права 21 листопада 2018

Від теорії до практики: третьокурсники презентують інновації в біотехнології

Днями на кафедрі біотехнології та мікробіології відбувся захист курсових робіт з дисципліни «Загальна мікробіологія і вірусологія» студентами третього курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». Керівницею проєктів була асистентка кафедри Ірина Ковшар, яка надала здобувачам освіти підтримку на всіх етапах виконання їхніх досліджень – в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від теорії до практики: третьокурсники презентують інновації в біотехнології 25 листопада 2024

Практичні і теоретичні аспекти технологій м'ясопереробної галузі першокурсникам-бакалаврам

Згідно з планом проведення відкритих занять на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 21 січня 2025 року відбулася відкрита лекція з дисципліни «Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 5» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» першого року навчання, які здобувають освіту за освітніми програмами «Харчові техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні і теоретичні аспекти технологій м'ясопереробної галузі першокурсникам-бакалаврам 24 січня 2025