Н У Х Т

Вперше атестація здобувачів освіти бакалаврського рівня спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відбулася у формі захисту кваліфікаційної роботи

07 липня 2023

Вперше атестація здобувачів освіти бакалаврського рівня спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відбулася у формі захисту кваліфікаційної роботи

Цього навчального року вперше захищали кваліфікаційні роботи здобувачі бакалаврського рівня вищої освіти третього курсу денної форми зі скороченим терміном навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа».

Тематика кваліфікаційних робіт охоплювала різні аспекти діяльності закладів готельно-ресторанного господарства. Зокрема, розглянуто: особливості управління основними послугами на прикладі закладів швидкого обслуговування KFC; управління продовольчим і матеріально-технічним постачанням на прикладі ресторанного комплексу «Диканька»; удосконалення процесу обслуговування споживачів кав'ярні «Львівська майстерня шоколаду»;  управління безпечністю харчових продуктів у кафе при готелі «Стадіон» м. Тетіїв; удосконалення маркетингової політики кав'ярні «Львівська майстерня шоколаду»; особливості організації роботи закладів ресторанного господарства в умовах економічної кризи на прикладі ресторану «Нон-стоп».

Оцінювала рівень загальних і фахових компетентностей випускників екзаменаційна комісія у складі викладачок кафедри готельно-ресторанної справи – професорки кафедри Тетяни Сильчук, доценток Тетяни Нікітіної і Ольги Пушки. Очолила роботу комісії завідувачка кафедри Лариса Шаран, а допомагала на всіх етапах виконання і захисту кваліфікаційної роботи доцентка Оксана Кирпіченкова.

Високий рівень підготовки майбутніх фахівців відзначили як члени комісії, так і запрошена гостя – фахівчиня з професійного навчання персоналу ПрАТ МХП Марина Шептицька.

Екзаменаційна комісія прийняла рішення присудити усім випускникам ступінь освіти «Бакалавр», і видати дипломи з відзнакою відмінницям навчання, які мають особливі навчальні і наукові здобутки – Анні Назарчук і Ользі Козаченко.

Вітаємо наших бакалаврів з готельно-ресторанної справи! Бажаємо успіхів у професійній сфері, а тим, хто планує здобути другий рівень вищої освіти у рідному університеті, – удачі на всіх етапах вступної кампанії. До нових професійних, освітніх, особистісних перемог, наші любі випускники! Рухаємось вперед, разом до перемоги!

Опублікований: 07-07-2023
Читайте також:
Другокурсники отримають освітні гранти у вересні

Як відомо, наш університет є учасником проєкту з надання освітніх грантів здобувачам, що навчаються за кошти фізичних або юридичних осіб. За інформацією Міністерства освіти і науки України, повідомлення про продовження грантового фінансування на здобуття вищої освіти студенти другого курсу отримуватимуть з 1 до 30 вересня. Відповідні сертифікати б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники отримають освітні гранти у вересні 29 серпня 2025

Розширюють свої знання щодо вимог до органічних продуктів викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш взяла участь у роботі вебінару «Огляд вимог USDA-NOP (National organic Program). Розширення можливостей експорту до США та Канади». Захід організований і проведений Control Union Certifications Ukraine LLC – мережею незалежних компаній, що охоплює всі аспекти ланц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширюють свої знання щодо вимог до органічних продуктів викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 17 серпня 2021

Реалізуємо елементи неформальної освіти на освітній програмі «Екологія, екоменеджмент та екоаудит»

Магістранти освітньо-професійної програми «Екологія, екоменеджмент та екоаудит» Владислав Тесля, Євгенія Омельченко, Ірина Горбенко і Павло Гуцало успішно завершили онлайн-курс «Ресурсоефективне та чисте виробництво» та отримали відповідні сертифікати. Онлайн-курс розроблений Центром ресурсоефективного та чистого виробництва у рамках проєкту Орган...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Реалізуємо елементи неформальної освіти на освітній програмі «Екологія, екоменеджмент та екоаудит» 07 червня 2024

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів розпочата підготовка магістрів за новою освітньою програмою

3 вересня 2018 р. на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів вперше розпочато навчання студентів освітнього ступеню «Магістр» за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів». Із особливостями органічного виробництва в Україні та світі студентів ознайомили спеціальний гість – виконавчий директор Федерації органі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів розпочата підготовка магістрів за новою освітньою програмою 04 вересня 2018