Н У Х Т

Наочне знайомство студентів з провідними підприємствами галузі від фахівців кафедри технології зберігання і переробки зерна

16 лютого 2018

Наочне знайомство студентів з провідними підприємствами галузі від фахівців кафедри технології зберігання і переробки зерна

Студенти груп ТІ-ІІ-3 та ТІ-ІІ-4 під час проходження практики на кафедрі технології зберігання і переробки зерна під керівництвом доцента кафедри Олега Євтушенка та старшого викладача Інни Ноздрюхіної відвідали елеватор філії «Переясловської» ТОВ СП «Нібулон».

Організував виробниче заняття завідувач кафедри Олег Шаповаленко за спонсорської підтримки генерального директора підприємства Олексія Вадатурського.

Близько сорока студентів були поділені на дві групи, яких директор елеватора Артем Новохатько та головний технолог, колишній студент нашого університету Іван Гурін познайомили з роботою підприємства.

Спочатку кожний із присутніх зміг побачити автоматизований відбір проб зерна кукурудзи з автотранспорту та професійні дії працівників лабораторії. Далі знайомилися з лініями приймання зерна, складами для зберігання зерна у вигляді металевих силосів, робочою баштою та пристроями для відвантаження зерна на водний та автомобільний транспорт.

Студенти задавали працівникам підприємства багато питань щодо технології зберігання і перероблення зерна, умов праці на підприємстві, можливостей працевлаштування тощо. У підсумку, вони змогли оцінити перспективи щодо проходження практики та  вибору майбутньої професії.

Опублікований: 15-02-2018
Читайте також:
Підтверджена висока майстерність лектора кафедри експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося відкрите лекційне заняття доцента кафедри Оксани Шульги з дисципліни «Загальні технології харчових виробництв» для студентів групи ТТ-2-14. Матеріал лекції представлений із використанням останніх досягнень науки і техніки у кондитерській галузі й був викладений у логічній послідовності, доступно д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підтверджена висока майстерність лектора кафедри експертизи харчових продуктів 25 березня 2019

На відеозв’язку зі здобувачами спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – шеф-кухар із Австрії

14 грудня відбувся гостьовий лекторій і нетворкінг зі здобувачами вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Юрія Новікова, шеф-кухаря ресторану при готелі «SportHotel am Semmering», розташованого на відомому гірськолижному курорті Земмерінг в Австрії, з яким співпрацює випускова кафедра. На студентів чекало знайомство зі сучасними те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На відеозв’язку зі здобувачами спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – шеф-кухар із Австрії 16 грудня 2021

Харчовики України традиційно відзначили професійне свято у нашому університеті

18 жовтня до університету завітали високопосадовці, президенти і голови галузевих асоціацій, керівники й співробітники підприємств харчової промисловості різних форм власності, адже за традицією, що склалася впродовж років, саме в нашому університеті харчовики України відзначають професійне свято – День працівників харчової промисловості. Студентс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Харчовики України традиційно відзначили професійне свято у нашому університеті 18 жовтня 2018

Цікаві факти про харчові звички українців

Протягом березня доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Аліна Наконечна прочитала ряд гостьових лекцій на тему «Цікаві факти про харчові звички українців» для здобувачів спеціальності 181 «Виробництво харчової продукції» Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ і Київського фахового коледжу р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаві факти про харчові звички українців 26 березня 2025