Н У Х Т

Виїзне практичне заняття на підприємстві ТОВ «ROZFOOD»

18 вересня 2024

Виїзне практичне заняття на підприємстві ТОВ «ROZFOOD»

Здобувачі групи ОХ-2-7ск освітньо-професійної програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» з наставником, доцентом Євгеном Бабком і викладачами кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій, професором Валентином Олішевським і доцентом Романом Якобчуком побували на сучасному підприємстві з виробництва обладнання для підприємств харчової промисловості, а також провели виїзне заняття у конструкторському бюро в рамках вивчення дисципліни «Системи автоматизованого проєктування».

Компанія «Rozfood LTD» – виробник машин і устаткування для виготовлення харчових продуктів і напоїв, а також обладнання для проведення стерилізації, варіння та пастеризації продуктів харчування. Молода сучасна компанія працює під девізом «Інноваційність, якість та надійність» на ринку майже 10 років і зарекомендувала себе як надійний виробник. Спільнота компанії – це випускники та студенти спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» НУХТ, зокрема її засновник Олексій Розумний. Підприємство експортує свою продукцію до Польщі, Канади та Словаччини.

Здобувачі освіти мали можливість ознайомитися із сучасними технологіями для оброблення та виготовлення деталей і вузлів, з’єднань і корпусів, з використанням систем автоматизованого проєктування та контролем систем управління якістю та безпечністю виготовлення обладнання за новітніми міжнародними стандартами в умовах реального виробництва, з новітніми підходами до менеджменту підприємства та управління персоналом. Це – крутий і важливий досвід, а також цінні знання, які стануть у пригоді не тільки під час поточного навчання, а й у наступному навчальному році при виконанні курсових та кваліфікаційних робіт.

Заняття пройшло у затишній атмосфері спілкування з висококваліфікованим персоналом підприємства як у конструкторському бюро, так і «вживу» на виробництві та розуміння щодо того, що майбутнє – за вмотивованими і кваліфікованими спеціалістами, яких готує наш університет у тісній співпраці з інноваційними та креативними виробниками харчового обладнання.

Колектив кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування висловлює щиру подяку за надану можливість проведення заняття, цікаве спілкування, організацію та приділений час особисто директору заводу Олексію Розумному, начальнику механічного цеху Андрію Парахоні та начальнику виробництва Віктору Приходьку.

Продовжуємо співпрацю з «Rozfood LTD», готуємо фахівців для відбудови України та разом прямуємо до Перемоги!

Опублікований: 18-09-2024
Читайте також:
Фахівці університету – серед експертів конкурсу «Столичний стандарт якості»

29 жовтня 2018 р. викладачі університету, доцент Тетяна Янюк і професор Галина Поліщук взяли участь у засіданні експертної комісії конкурсу «Столичний стандарт якості» з оцінювання якості продукції і спроможності її виробництва на підприємствах, розташованих у м. Києві. Щорічний конкурс «Столичний стандарт якості» організовує і проводить Київська т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці університету – серед експертів конкурсу «Столичний стандарт якості» 30 жовтня 2018

Еногастрономічна зустріч експерта галузі зі здобувачами освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

22 листопада відбувся гостьовий онлайн-лекторій від експерта галузі, члена Асоціації сомельє України, винного експерта компанії «ТОРГОВИЙ ДІМ УКРІМПОРТ» і винного естета Сергія Чугайнова. Відповідно до тематики лекторію «Особливе місце ігристих вин Просекко у винних картах закладів ресторанного господарства», спікер розглянув зі здобувачами освіти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Еногастрономічна зустріч експерта галузі зі здобувачами освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 24 листопада 2021

Сучасні фармацевтичні технології – лекція від провідного фахівця відділу управління якістю АТ «Київський вітамінний завод»

Справжнім відкриттям весняного семестру для магістрантів першого року навчання кафедри біотехнології і мікробіології став предмет «Сучасні фармацевтичні технології», на якому вони мають можливість поспілкуватись зі спеціалістами у сфері фармацевтичних виробництв. Так, на минулих заняттях студенти вже прослухали лекції від представника ТОВ «Фармацев...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні фармацевтичні технології – лекція від провідного фахівця відділу управління якістю АТ «Київський вітамінний завод» 05 квітня 2018

Вивчення виробничих процесів та обладнання у реальних умовах

Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» та освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» 24 жовтня 2024 року поєднали теорію і практику на підприємстві «Еat easy», лідера вітчизняного ринку з виробництва пробіотично-ферментованих напоїв на основі ча...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вивчення виробничих процесів та обладнання у реальних умовах 25 жовтня 2024