Н У Х Т

Виїзне практичне заняття на підприємстві ТОВ «ROZFOOD»

18 september 2024

Виїзне практичне заняття на підприємстві ТОВ «ROZFOOD»

Здобувачі групи ОХ-2-7ск освітньо-професійної програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» з наставником, доцентом Євгеном Бабком і викладачами кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій, професором Валентином Олішевським і доцентом Романом Якобчуком побували на сучасному підприємстві з виробництва обладнання для підприємств харчової промисловості, а також провели виїзне заняття у конструкторському бюро в рамках вивчення дисципліни «Системи автоматизованого проєктування».

Компанія «Rozfood LTD» – виробник машин і устаткування для виготовлення харчових продуктів і напоїв, а також обладнання для проведення стерилізації, варіння та пастеризації продуктів харчування. Молода сучасна компанія працює під девізом «Інноваційність, якість та надійність» на ринку майже 10 років і зарекомендувала себе як надійний виробник. Спільнота компанії – це випускники та студенти спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» НУХТ, зокрема її засновник Олексій Розумний. Підприємство експортує свою продукцію до Польщі, Канади та Словаччини.

Здобувачі освіти мали можливість ознайомитися із сучасними технологіями для оброблення та виготовлення деталей і вузлів, з’єднань і корпусів, з використанням систем автоматизованого проєктування та контролем систем управління якістю та безпечністю виготовлення обладнання за новітніми міжнародними стандартами в умовах реального виробництва, з новітніми підходами до менеджменту підприємства та управління персоналом. Це – крутий і важливий досвід, а також цінні знання, які стануть у пригоді не тільки під час поточного навчання, а й у наступному навчальному році при виконанні курсових та кваліфікаційних робіт.

Заняття пройшло у затишній атмосфері спілкування з висококваліфікованим персоналом підприємства як у конструкторському бюро, так і «вживу» на виробництві та розуміння щодо того, що майбутнє – за вмотивованими і кваліфікованими спеціалістами, яких готує наш університет у тісній співпраці з інноваційними та креативними виробниками харчового обладнання.

Колектив кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування висловлює щиру подяку за надану можливість проведення заняття, цікаве спілкування, організацію та приділений час особисто директору заводу Олексію Розумному, начальнику механічного цеху Андрію Парахоні та начальнику виробництва Віктору Приходьку.

Продовжуємо співпрацю з «Rozfood LTD», готуємо фахівців для відбудови України та разом прямуємо до Перемоги!

Published on: 18-09-2024
Read also:
Як у студії морозива «Gelarty» нашого проректора й викладачів зустрічали

15 листопада 2019 р. проректор з наукової роботи, професор Олександр Шевченко разом із директором Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ Оксаною Кочубей-Литвиненко, завідувачем кафедри технології молока і молочних продуктів Галиною Поліщук, викладачами кафедри і провідним інженером відділу інтелектуальної власності Наталією Акутіною...

READ YOURSELF

Як у студії морозива «Gelarty» нашого проректора й викладачів зустрічали 18 november 2019

Актуальні питання управління підприємствами в сучасних умовах

Щороку навесні в університеті відбувається Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми управління підприємств у сучасних умовах», що традиційно проводить кафедра економіки праці та менеджменту. Цього року через активні військові дії в Україні, організатори прийняли рішення очно захід не проводити, проте сформувати збірник матеріалів, надісл...

READ YOURSELF

Актуальні питання управління підприємствами в сучасних умовах 19 may 2022

З виступу факультету біотехнології та екологічного контролю стартував загальноуніверситетський фестиваль «День факультету-2019»

31 жовтня у актовій залі університету було гаряче – стартував загальноуніверситетський фестиваль «День факультету-2019», і розпочав його своїм виступом факультет біотехнології та екологічного контролю. Дні цього факультету завжди вирізняються глибиною і водночас близькістю глядачеві тем. Цього разу факультетські митці з’ясовували «Хто зайвий? А ког...

READ YOURSELF

З виступу факультету біотехнології та екологічного контролю стартував загальноуніверситетський фестиваль «День факультету-2019» 31 october 2019

Біотехнологи – у боротьбі з проблемою світового масштабу

Не зважаючи на те, що новорічні свята вже не за горами, і студентів та викладачів переповнює святковий настрій, магістранти кафедри біотехнології і мікробіології Назар Видасов і Сергій Вискірко, не покладаючи рук, продовжують дослідження в сфері онкологічних захворювань на базі Інституту експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р....

READ YOURSELF

Біотехнологи – у боротьбі з проблемою світового масштабу 13 december 2019