Н У Х Т

Лекторську майстерність колеги оцінили викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

03 жовтня 2022

Лекторську майстерність колеги оцінили викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося відкрите заняття доцента кафедри Романа Кириленка з дисципліни «Інтелектуальна власність» для здобувачів-магістрантів 2 курсу збірної групи Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого.

Тема лекційного заняття – «Ліцензійні угоди». Говорили про ліцензії, види ліцензій та ліцензійні договори.

Лектор розпочав заняття з ознайомлення слухачів із професорсько-викладацьким колективом кафедри, зробив історичний екскурс, присвячений питанням інтелектуальної власності. Подання матеріалу відбувалося у неквапливому режимі, що давало можливість занотовувати  новий матеріал. Викладач постійно контактував зі студентами у форматі питання-відповідь.

Представлений матеріал викликав жвавий інтерес, як у здобувачів, так і у присутніх викладачів кафедри на чолі із завідувачем Анатолієм Куцом .

На засіданні кафедри була дана позитивна оцінка як фаховому рівню, так і вмінню лектора подавати матеріал і зацікавити аудиторію.  Було відзначено, що Роман Кириленко продемонстрував  прекрасне володіння матеріалом і чудовий контакт із аудиторією .

Колеги побажали відшліфовувати майстерність лектора, використовувати реальні документи-зразки для детального вивчення матеріалу та побільше опитувати студентів за підготовленими завданнями.

Опублікований: 03-10-2022
Читайте також:
Захист кваліфікаційних робіт спеціальності «Туризм»

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбувся захист кваліфікаційних робіт. Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 242 «Туризм» представили результати своїх досліджень, спрямовані на удосконалення продуктового портфелю туристичних підприємств за рахунок впровадження гастрономічних, лікувальних, навчальних, спортивних, подієв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист кваліфікаційних робіт спеціальності «Туризм» 19 червня 2023

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відзначили Всесвітній день туризму

Традиційно 27 вересня 2018 року студенти спеціальності «Туризм» та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу разом із друзями, партерами, випускниками та усіма, хто любить подорожувати, відзначали професійне свято – Всесвітній день туризму. Для майбутніх фахівців були організовані зустрічі з їх колегами, які вже зробили успішну кар’єру ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відзначили Всесвітній день туризму 01 жовтня 2018

Відбувся Ярмарок вакансій «НУХТ ОСІНЬ-2018»

13 листопада наші студенти знову отримали унікальний шанс безпосередньо в університеті зустрітися з представниками найкращих підприємств, дізнатися про кадрові потреби бізнесу, поспілкуватись із HR-менеджерами, познайомитись із критеріями відбору персоналу, подати своє резюме на відкриті вакансії в рамках традиційного Ярмарку вакансій «НУХТ ОСІНЬ-2...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся Ярмарок вакансій «НУХТ ОСІНЬ-2018» 13 листопада 2018

Прощальне свято для магістрів Навчально-наукового інституту харчових технологій

У перший день весни 2019 року Навчально-науковий інститут харчових технологій НУХТ побажав щасливого професійного й життєвого злету 264 своїм випускникам-магістрам. Щирі напутні слова адресували своїм вихованцям директор інституту Оксана Кочубей-Литвиненко, завідувачі випускових кафедр – технології консервування, проректор університету з навчально...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Прощальне свято для магістрів Навчально-наукового інституту харчових технологій 01 березня 2019