Н У Х Т

Університет відзвітував у МОН щодо наукової та науково-технічної діяльності

14 лютого 2020

Університет відзвітував у МОН щодо наукової та науково-технічної діяльності

У Міністерстві освіти і науки України відбулася звітна конференція щодо підсумків наукової та науково-технічної діяльності закладів вищої освіти та наукових установ за 2019 рік.

Звіт університету у МОН представив проректор з наукової роботи Олександр Шевченко. Він ґрунтовно висвітлив усі аспекти організації й здійснення наукової роботи у НУХТ. Навів порівняльні статистичні дані за останні п’ять років, детально зупинився на тематиках фундаментальних і прикладних наукових досліджень, публіцистичній активності наших науковців, місцях університету у рейтингах щодо наукової та науково-технічної діяльності, підготовці наукових і науково-педагогічних кадрів, проаналізував студентську науку. Крім того, проректор розповів про виконання науково-дослідних робіт, що фінансувалися за рахунок коштів державного бюджету, грантів на наукові дослідження і розробки, які виконувалися науковими, науково-педагогічними працівниками, докторантами, аспірантами і студентами.

Нагадаємо, що наш виш впродовж останнього десятиліття впевнено утримує перше місце з винахідницької діяльності серед закладів вищої освіти України, а колективу молодих науковців присуджена Премія Президента України для молодих вчених 2019 року за роботу «Інноваційні технології для харчових продуктів спеціального призначення в контексті продовольчої безпеки України».

Фахівці Міністерства й присутні науковці з інших вишів країни були вражені масштабністю наукової роботи нашого колективу і його вагомими здобутками.

Опублікований: 14-02-2020
Читайте також:
Тонкощі концепції державного забезпечення якості лікарських засобів

Як відомо, кожний лікарський препарат для впровадження на ринок і медичного застосування не може оминути таку важливу стадію як реєстрація. Тож цього разу в рамках вивчення дисципліни «Сучасні фармацевтичні технології» увазі магістрантів, а також викладачів кафедри біотехнології і мікробіології (БТМ), була представлена ознайомча лекція, яку з почит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тонкощі концепції державного забезпечення якості лікарських засобів 21 травня 2021

Кафедра технології м'яса і м'ясних продуктів ініціювала підготовку магістрів за абсолютно новим напрямком!

Враховуючу зацікавленість і запити роботодавців, відповідно до оновленої стратегії розвитку Київської області на період 2021-2027 року, яка передбачає здійснення комплексної системи заходів, в яких гармонійно поєднуватимуться високотехнологічна промисловість, екологічне сільське господарство та безпечне довкілля, кафедра технології м'яса і м'ясних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології м'яса і м'ясних продуктів ініціювала підготовку магістрів за абсолютно новим напрямком! 31 січня 2025

Ми шукаємо талановиту молодь: відбулася зустріч зі старшокурсниками Сумського фахового коледжу НУХТ

Фахівці Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності продовжують знайомити майбутніх вступників з нашим університетом й освітніми пропозиціями наших навчально-наукових інститутів і факультетів. Наразі триває цикл зустрічей зі старшокурсниками фахових коледжів НУХТ, до яких долучаються представники навчальних підрозділів, приймально...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ми шукаємо талановиту молодь: відбулася зустріч зі старшокурсниками Сумського фахового коледжу НУХТ 14 лютого 2024