Н У Х Т

Університет відзвітував у МОН щодо наукової та науково-технічної діяльності

14 february 2020

Університет відзвітував у МОН щодо наукової та науково-технічної діяльності

У Міністерстві освіти і науки України відбулася звітна конференція щодо підсумків наукової та науково-технічної діяльності закладів вищої освіти та наукових установ за 2019 рік.

Звіт університету у МОН представив проректор з наукової роботи Олександр Шевченко. Він ґрунтовно висвітлив усі аспекти організації й здійснення наукової роботи у НУХТ. Навів порівняльні статистичні дані за останні п’ять років, детально зупинився на тематиках фундаментальних і прикладних наукових досліджень, публіцистичній активності наших науковців, місцях університету у рейтингах щодо наукової та науково-технічної діяльності, підготовці наукових і науково-педагогічних кадрів, проаналізував студентську науку. Крім того, проректор розповів про виконання науково-дослідних робіт, що фінансувалися за рахунок коштів державного бюджету, грантів на наукові дослідження і розробки, які виконувалися науковими, науково-педагогічними працівниками, докторантами, аспірантами і студентами.

Нагадаємо, що наш виш впродовж останнього десятиліття впевнено утримує перше місце з винахідницької діяльності серед закладів вищої освіти України, а колективу молодих науковців присуджена Премія Президента України для молодих вчених 2019 року за роботу «Інноваційні технології для харчових продуктів спеціального призначення в контексті продовольчої безпеки України».

Фахівці Міністерства й присутні науковці з інших вишів країни були вражені масштабністю наукової роботи нашого колективу і його вагомими здобутками.

Published on: 14-02-2020
Read also:
Мотивуючий лекторій з Австрії для першокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

26 жовтня відбувся гостьовий лекторій і нетворкінг для студентів-першокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у рамках навчальної дисципліни «Основи гостинності». У режимі Zoom-конференції з відомого гірськолижного курорту Земмерінг в Австрії зі здобувачами спілкувався професіонал міжнародного рівня, шеф-кухар «SportHotel am Semmering...

READ YOURSELF

Мотивуючий лекторій з Австрії для першокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 28 october 2020

Як здійснити свою мрію – відповіді на Дні відкритих дверей НУХТ

27 листопада відбувся черговий День відкритих дверей нашого університету. Суворі карантинні обмеження все ще не дозволяють зустрітися з майбутніми вступниками в офлайні, тож на допомогу знову прийшли дистанційні технології. Це дало змогу, хоч поки що і віртуально, побувати сьогодні в НУХТ школярам і старшокурсникам фахових коледжів із усієї України...

READ YOURSELF

Як здійснити свою мрію – відповіді на Дні відкритих дверей НУХТ 27 november 2021

Нові старти маркетологів на вільній індивідуальній траєкторії освіти

Кафедра маркетингу продовжує удосконалювати індивідуальну вільну траєкторію освіти своїх здобувачів. Група забезпечення освітньо-професійної програми «Маркетинг» розробила для майбутніх підкорювачів ринку перелік вибіркових дисциплін, які враховують досвід провідних європейських вишів, надають міцні hard skills і розвивають soft skills. Незабаром з...

READ YOURSELF

Нові старти маркетологів на вільній індивідуальній траєкторії освіти 22 april 2024

На шляху до отримання жаданого звання «магістр» здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

15 лютого на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції розпочалися захисти магістрів зі спеціальності 181 «Харчові технології». Першопрохідцями виступили студенти освітнього напряму «Технології в ресторанному господарстві». На розсуд членів екзаменаційної комісії були представлені дипломні проекти: Лесі Волинської («Проект ресторану в...

READ YOURSELF

На шляху до отримання жаданого звання «магістр» здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 18 february 2019