Н У Х Т

Вітання від кафедри теплоенергетики та холодильної техніки зі Всесвітнім днем охолодження

26 червня 2025

Вітання від кафедри теплоенергетики та холодильної техніки зі Всесвітнім днем охолодження

Сьогодні, у Всесвітній день охолодження, ми приєднуємося до міжнародної спільноти, щоб відзначити ключову роль технологій охолодження, кондиціювання повітря та теплових насосів у забезпеченні життя сучасного світу.

Від збереження харчових продуктів, медикаментів і вакцин до забезпечення комфортного мікроклімату, безперервної роботи промислових процесів, дата-центрів і наукових лабораторій – холодильна техніка є основою життєвоважливої інфраструктури.

Як академічна спільнота, ми пишаємося тим, що навчаємо та готуємо нове покоління інженерів і дослідників, які забезпечують перехід галузі HVAC&R до більш енергоефективних, цифрових і кліматично нейтральних рішень.

Сучасні виклики – зміна клімату, зростання енергоспоживання та потреба у декарбонізації – потребують від нас упровадження систем із низьким потенціалом глобального потепління (GWP), енергоефективних рішень і цифровізації через інтелектуальний моніторинг, діагностику та управління.

У цей день ми особливо дякуємо Збройним Силам України, які боронять нашу країну, даючи можливість науці, освіті та бізнесу працювати й розвиватися. Наша глибока вдячність тим фахівцям галузі охолодження, які сьогодні тримають стрій у лавах війська та захищають Україну і весь європейський континент від «відмороженої» країни. Ваша сила – наша надія! Ваш подвиг – безцінний!

Ми висловлюємо повагу всім, хто працює в галузі холодильних технологій – інженерам, науковцям, студентам, технічним фахівцям і бізнесу. Саме ваша праця робить наш світ безпечнішим, стійкішим і комфортнішим.

Зі Всесвітнім днем охолодження 2025!

Разом – до Перемоги! Разом – до сталого майбутнього!

Опублікований: 26-06-2025
Читайте також:
Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів ознайомилися з можливостями й викликами генеративного ШІ в освіті

12 грудня викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів прослухали лекцію професора Інституту освіти Відкритого університету Великобританії Майка Шарплза на тему «Генеративний штучний інтелект і освіта: можливості та виклики». Лекція привернула значну увагу, оскільки питання використання штучного інтелекту (ШІ) в освіті стають дедалі актуальні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів ознайомилися з можливостями й викликами генеративного ШІ в освіті 13 грудня 2024

Комунікативний підхід до викладання – кредо викладачів кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Старший викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Ольга Никитенко, сповнена турбот про початок нового навчального року, взяла участь у роботі щорічних методичних семінарів із комунікативного підходу до викладання. Захід був організований International Language Centre (ILC) – популярним центром викладання англійської мови д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Комунікативний підхід до викладання – кредо викладачів кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 04 вересня 2019

В Україні започатковано проведення щоденно загальнонаціональної хвилини мовчання

Для вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги і самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України Президент Володимир...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В Україні започатковано проведення щоденно загальнонаціональної хвилини мовчання 17 березня 2022

Завершено локальний моніторинг освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення»

Протягом останнього місяця робоча група з розроблення та вдосконалення освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» проводила всі необхідні заходи з локального моніторингу освітньо-професійної програми підготовки магістрів за даним напрямом. За цей час відбулися заплановані зустрічі зі сте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершено локальний моніторинг освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» 14 лютого 2022