Н У Х Т

Студенти-маркетологи – в курсі останніх трендів графічного дизайну

19 травня 2020

Студенти-маркетологи – в курсі останніх трендів графічного дизайну

Перегляд корисних відео-уроків, онлайн-курсів, відвідування захоплюючих онлайн-івентів і тренінгів, а також спілкування з професійними маркетологами у прямих ефірах уже давно стали невід’ємною частиною «дистанційного життя» студентів кафедри маркетингу НУХТ.

Нещодавно молоді спеціалісти відвідали відео-уроки «Тренди дизайну 2020». Студенти ознайомились із інноваційними технологіями та зрозуміли, що графіка дійсно вийшла на новий рівень. Майбутні маркетологи дізналися про нові види ілюстрацій з непропорційними формами та простотою у лініях, познайомились із неймовірними можливостями 3D-дизайну та візуальних ефектів, відкрили для себе секрети використання яскравих кольорів і темного фону, як шлях до успіху творців додатків і сайтів. Особливо зацікавили тренди поєднання фотографій і простих намальованих елементів, створення анімованих постерів і використання оптичних ілюзій, від яких неможливо відвести погляд.

Онлайн-уроки показали, у якому напрямку потрібно рухатися сучасним маркетологам, як максимально задіяти свою уяву і поєднати мінімалізм та естетику, щоб виділитися з-поміж конкурентів.

Опублікований: 19-05-2020
Читайте також:
Біотехнологічні студії розпочали свою роботу

15 травня на кафедрі біотехнології і мікробіології розпочалися «Біотехнологічні студії» для старшокласників, мета яких – розповісти їм більше про таку наукову сферу як біотехнології і таким чином зацікавити їх продовжувати вивчати саме цю галузь в університеті. Першою лекторкою виступила деканка факультету біотехнології та екологічного контролю На...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологічні студії розпочали свою роботу 17 травня 2023

Вагомі перемоги магістрантів кафедри експертизи харчових продуктів

У Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади із спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація». Участь в олімпіаді взяли 18 закладів вищої освіти, які здійснюють підготовку фахівців з якості, стандартизації та сертифікації в Україні. Упродовж двох днів запекл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вагомі перемоги магістрантів кафедри експертизи харчових продуктів 24 квітня 2019

Подаруй Різдво!

Підготовка до Різдва – це завжди радісний процес, адже нам не потрібно думати про робочі турботи і проблеми, і всі ми готуємося до приходу чудового свята. 21 грудня 2023 року в нашому університеті за ініціативи ректора, професора Олександра Шевченка та фахівчинь Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності Олени Подобій і Юлії Запо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подаруй Різдво! 22 грудня 2023

Експерти з безпеки харчових продуктів знайомляться з якістю та безпечністю бутильованої води

23 квітня студенти групи ТІ 2-7, що навчаються за спеціальністю «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», разом із асистентом кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Чорною відвідали одне із провідних підприємств ТОВ «Еталон-Україна», яке займається видобутком артезіанської води з шарів юрського геологічного горизонту. Студ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Експерти з безпеки харчових продуктів знайомляться з якістю та безпечністю бутильованої води 25 квітня 2019