Н У Х Т

Студенти-маркетологи – в курсі останніх трендів графічного дизайну

19 травня 2020

Студенти-маркетологи – в курсі останніх трендів графічного дизайну

Перегляд корисних відео-уроків, онлайн-курсів, відвідування захоплюючих онлайн-івентів і тренінгів, а також спілкування з професійними маркетологами у прямих ефірах уже давно стали невід’ємною частиною «дистанційного життя» студентів кафедри маркетингу НУХТ.

Нещодавно молоді спеціалісти відвідали відео-уроки «Тренди дизайну 2020». Студенти ознайомились із інноваційними технологіями та зрозуміли, що графіка дійсно вийшла на новий рівень. Майбутні маркетологи дізналися про нові види ілюстрацій з непропорційними формами та простотою у лініях, познайомились із неймовірними можливостями 3D-дизайну та візуальних ефектів, відкрили для себе секрети використання яскравих кольорів і темного фону, як шлях до успіху творців додатків і сайтів. Особливо зацікавили тренди поєднання фотографій і простих намальованих елементів, створення анімованих постерів і використання оптичних ілюзій, від яких неможливо відвести погляд.

Онлайн-уроки показали, у якому напрямку потрібно рухатися сучасним маркетологам, як максимально задіяти свою уяву і поєднати мінімалізм та естетику, щоб виділитися з-поміж конкурентів.

Опублікований: 19-05-2020
Читайте також:
Диплом І ступеня Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт виборола магістрантка спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Здобувач магістерського рівня спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Надія Гончарова – переможець Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа», ІІ тур якого відбувся на базі Одеської національної академії харчових технологій. Цього року до участі у конкурсі були подані 60 наукових робіт із ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Диплом І ступеня Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт виборола магістрантка спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 25 червня 2020

Soft skills та глобальні тренди: здобувачі опановують сучасні курси з провідними лекторами світу

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції для здобувачів-бакалаврів освітньо-професійної програми «Технології харчування» системно впроваджується «зона елітарної освіти» – освітній простір, орієнтований на розвиток універсальних навичок (soft skills), креативного мислення, управлінських і комунікативних компетентностей, що є важливи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Soft skills та глобальні тренди: здобувачі опановують сучасні курси з провідними лекторами світу 11 червня 2025

Завідувачка кафедри туристичного та готельного бізнесу долучилася до обговорення кращих практик розвитку туризму

13-14 вересня 2024 року завідувачка кафедри туристичного та готельного бізнесу Ірина Мельник взяла участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Перспективи розвитку індустрії туризму і гостинності в Україні та світі» у Луцькому національному технічному університеті (Луцьк-Світязь). Провідні українські науковці, представники бізнесу, влади ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувачка кафедри туристичного та готельного бізнесу долучилася до обговорення кращих практик розвитку туризму 17 вересня 2024