На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів денної форми здобуття освіти освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології».
Здобувачі вищої освіти гідно представили кваліфікаційні роботи з проєктування або технічного переоснащення підприємств хлібопекарського, кондитерського, макаронного та харчоконцентратного виробництв. У представлених роботах велика увага була приділена розширенню асортименту виробів, встановленню потоково-механізованих ліній, впровадженню раціональних ресурсоощадних технологій, встановленню сучасного енергозберігаючого обладнання з метою підвищення економічної ефективності виробництва.
Кваліфікаційні роботи містили розділи з технологічних розрахунків, підбору технологічного обладнання, заходи з контролю якості та впровадження систем управління якістю тощо. Графічна частина проєктів була представлена кресленнями апаратурно-технологічних ліній підготовки сировини до виробництва та виробничих ліній, планів підприємств. Упровадження таких проєктів у виробничі умови сприятиме значному покращенню показників їх ефективності.
Попри всі хвилювання, здобувачі впевнено захистили свої роботи, а члени екзаменаційної комісії відзначили високий рівень їх підготовки.
Голова комісії, професор Володимир Ковбаса привітав всіх здобувачів із присвоєнням освітнього ступеня «Бакалавр», побажав успіхів у професійній діяльності, закликав не зупинятися на досягнутому і продовжити навчання в магістратурі кафедри за освітніми програмами «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» або «Технології органічних харчових продуктів».