Н У Х Т

Гідно представили кваліфікаційні роботи бакалаври кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

25 червня 2024

Гідно представили кваліфікаційні роботи бакалаври кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів денної форми здобуття освіти освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології».

Здобувачі вищої освіти гідно представили кваліфікаційні роботи з проєктування або технічного переоснащення підприємств хлібопекарського, кондитерського, макаронного та харчоконцентратного виробництв. У представлених роботах велика увага була приділена розширенню асортименту виробів, встановленню потоково-механізованих ліній, впровадженню раціональних ресурсоощадних технологій, встановленню сучасного енергозберігаючого обладнання з метою підвищення економічної ефективності виробництва.

Кваліфікаційні роботи містили розділи з технологічних розрахунків, підбору технологічного обладнання, заходи з контролю якості та впровадження систем управління якістю тощо. Графічна частина проєктів була представлена кресленнями апаратурно-технологічних ліній підготовки сировини до виробництва та виробничих ліній, планів підприємств. Упровадження таких проєктів у виробничі умови сприятиме значному покращенню показників їх ефективності.

Попри всі хвилювання, здобувачі впевнено захистили свої роботи, а члени екзаменаційної комісії відзначили високий рівень їх підготовки.

Голова комісії, професор Володимир Ковбаса привітав всіх здобувачів із присвоєнням освітнього ступеня «Бакалавр», побажав успіхів у професійній діяльності, закликав не зупинятися на досягнутому і продовжити навчання в магістратурі кафедри за освітніми програмами «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» або «Технології органічних харчових продуктів».

Опублікований: 25-06-2024
Читайте також:
На зв’язку з кафедрою експертизи харчових продуктів – Волинський фаховий коледж НУХТ

Триває профорієнтаційний марафон кафедри експертизи харчових продуктів. 6 квітня доцентка кафедри Анастасія Чорна провела онлайн-зустріч із випускниками 181 спеціальності «Харчові технології» Волинського фахового коледжу НУХТ. Майбутні абітурієнти дізналися про підготовку фахівців за освітньою програмою «Технологічна експертиза та безпека харчово...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На зв’язку з кафедрою експертизи харчових продуктів – Волинський фаховий коледж НУХТ 06 квітня 2023

Про альтернативні джерела енергії від асистентки кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Якими можуть бути  альтернативні джерела енергії, що таке поновлювальні джерела енергії, які перспективи їхнього використання та як можна використати сонячну енергію… Ці та інші питання обговорювала на відкритому практичному занятті з дисципліни «Ресурсо- та енергоощадні технології» зі здобувачами освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 131 «При...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про альтернативні джерела енергії від асистентки кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 13 листопада 2024

Учасники осіннього табору IBS Education завітали до нашого університету

30 жовтня до нашого університету завітали учасники осіннього профорієнтаційного табору IBS Education. IBS Education – освітня компанія, що спеціалізується на профорієнтації. Для того, щоб діти робили свідомий вибір майбутньої професії ще зі школи, фахівці компанії організовують на канікулах профорієнтаційні табори, а по вихідних днях – профорієнта...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учасники осіннього табору IBS Education завітали до нашого університету 30 жовтня 2018

День гостинності факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка у змішаному форматі

11 лютого 2025 року відбувся День гостинності факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка. За ініціативи кафедри іноземних мов професійного спрямування, викладачі якої були модераторами, захід відбувся у змішаному форматі. До ліцею №197 ім. Дмитра Луценка Святошинського району міста Києва завітав профорієнтаці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День гостинності факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка у змішаному форматі 12 лютого 2025