Н У Х Т

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти магістрантів за освітньою програмою «Технології в ресторанному господарстві»

17 лютого 2020

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти магістрантів за освітньою програмою «Технології в ресторанному господарстві»

З 10 по 14 лютого 2020 року відбулися захисти кваліфікаційних дипломних робіт і проектів здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» за освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання.

На початку захистів, здобувачів із цією знаменною подією привітала завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, д.т.н. Олександра Нєміріч.

Очолив екзаменаційну комісію відомий фахівець у галузі дієтичного та оздоровчого харчування, доктор медичних наук, професор, головний науковий співробітник лабораторії спеціальних харчових продуктів Державної установи «Інститут громадського здоров’я ім. О.М. Марзєєва» Академії медичних наук України Віталій Корзун.

На розсуд членів екзаменаційної комісії магістранти представили проекти різних типів закладів ресторанного господарства: ресторанів першого класу, молодіжних кафе, кафе-кондитерських, спеціалізованих кафе, кафе загальних типів із впровадженням інноваційної кулінарної продукції широкого асортименту.

Результати досліджень, представлені здобувачами, були опубліковані у фахових статтях України та закордонних виданнях, висвітлені в збірниках матеріалів наукових конференцій в Україні та за її межами.

Розроблена магістрантами кулінарна продукція із використанням інноваційної сировини була впроваджена у виробництво закладів ресторанного господарства та на дані технічні рішення були отримані патенти України на винахід і корисну модель.

Екзаменаційна комісія відзначила високий рівень підготовки здобувачів та за підсумками захистів усі отримали позитивні оцінки.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вітає своїх магістрів - висококваліфікованих, конкурентоспроможних фахівців сфери гостинності!

Попереду – науково-творчі захисти здобувачів освітнього ступеня «Магістр» за освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» заочної форми навчання, міжкафедральних комплексних магістерських робіт і здобувачів освітнього ступеня «Магістр» за освітньо-професійною програмою «Технології аюрведичних харчових продуктів».

Опублікований: 17-02-2020
Читайте також:
Горизонти взаємовигідної міжнародної співпраці у нашому університеті розширюються

Днями на кафедрі машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв відбулася зустріч із делегацією вчених Берлінського університету прикладних наук, яку очолював професор Стефан Юнге. У зустрічі взяли участь директор Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. І.С. Гулого Сергій Блаженко, завідувач кафедри машин і апаратів харчових...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Горизонти взаємовигідної міжнародної співпраці у нашому університеті розширюються 16 вересня 2019

Онлайн-лекції також можуть бути цікавими та змістовними доводять викладачі кафедри харчової хімії

Викладачі НУХТ демонструють приклад того, що онлайн-лекції можуть бути не менш цікавими та змістовними, ніж в аудиторії. 13 жовтня 2020 року відбулося надзвичайно цікаве і насичене лекційне заняття з дисципліни «Хімія гетероциклів» для здобувачів другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, спеціальності 161 «Хімічна технологія...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-лекції також можуть бути цікавими та змістовними доводять викладачі кафедри харчової хімії 15 жовтня 2020

Практичні поради фахівчині магістрантам

Курс дисципліни «Сучасні технології хлібобулочних та кондитерських виробів спеціального призначення», що викладається для магістрантів освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», завершився надихаючою та змістовною гостьовою лекцією. Спікеркою виступила випускниця НУХТ, докторка філософі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні поради фахівчині магістрантам 26 травня 2025

Вечір американської культури на засіданні English Speaking Club EcoEurope NUFT

Нещодавно у рамках чергового засідання English Speaking Club EcoEurope NUFT відбулася унікальна дискусія про американську культуру, традиції та суспільство, у якій взяли участь викладачі та здобувачі університету, а також всі бажаючі. Нагадаємо, англомовний розмовний клуб EcoEurope був започаткований у жовтні минулого року в рамках реалізації проє...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вечір американської культури на засіданні English Speaking Club EcoEurope NUFT 13 березня 2024