Н У Х Т

Наш новий партнер – харківський науковий ліцей «Обдарованість»

05 жовтня 2023

Наш новий партнер – харківський науковий ліцей «Обдарованість»

На початку навчального року наш університет уклав угоду про співробітництво з харківським науковим ліцеєм «Обдарованість». У рамках співробітництва відбулась перша зустріч керівництва і викладачів ліцею з директоркою і професорсько-викладацьким складом Навчально-наукового інституту харчових технологій.

Про ліцей, його можливості, особливості навчання молоді розповів директор ліцею Валерій Поливанний. Він подякував керівництву університету і висвітлив можливі напрями реалізації спільних проєктів.

Усіх присутніх привітала директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко, яка представила університет і розповіла про основні форми навчання, структуру і освітні програми.

Учасники зустрічі обговорили напрями подальшої спільної роботи із залученням академічної спільноти університету та ліцею. Викладачі обмінялися науковими ідеями, які можуть бути реалізовані у рамках співробіництва між навчальними закладами. В обговоренні взяли участь викладачі інституту Юлія Камбулова, Олена Білик, Тетяна Осьмак, Роман Мукоїд, Анастасія Пухляк, Анна Грищенко, Анастасія Шевченко. 

Наприкінці зустрічі наші викладачі запросили ліцеїстів та їх батьків на День відкритих дверей університету.

Опублікований: 05-10-2023
Читайте також:
Студентка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу і шеф-кухарка ресторану Євгена Клопотенка стала героїнею матеріалу незалежного жіночого видання

Про стереотипи щодо жінок на кухні ресторану з незалежним жіночим виданням www.thedevochki.com поділилася магістрантка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Алла Запорожан, яка успішно поєднує навчання з роботою за фахом. Алла стала героїнею проєкту «Тест-драйв професій для дівчат», спрямованого на підвищення обізнаності дівчат ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу і шеф-кухарка ресторану Євгена Клопотенка стала героїнею матеріалу незалежного жіночого видання 17 листопада 2021

Святковий настрій подарували колективу талановиті студенти й фахівці Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку

Святковий настрій запанував в університеті. І створили його наші талановиті студенти за організаційної і технічної підтримки фахівців Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку. 4 березня вони запросили колектив НУХТ до актової зали, де розгорнулося масштабне театралізоване дійство, присвячене святу весни – 8 Березня. Гос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Святковий настрій подарували колективу талановиті студенти й фахівці Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку 04 березня 2020

Регулювання використання харчових добавок і ГМО: лекція литовської науковиці для здобувачів освіти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася лекція «Food Additives and Genetically modified organisms in food production», яку у рамках вивчення дисципліни «Регулювання використання харчових добавок в різних технологіях та гармонізація європейських регламентів в Україні на шляху Євроінтеграції» магістрантам освітніх прог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Регулювання використання харчових добавок і ГМО: лекція литовської науковиці для здобувачів освіти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 21 грудня 2022

На кафедрі гуманітарних дисциплін ділилися науковим і методичних досвідом

На кафедрі гуманітарних дисциплін відбулися науковий і методичний семінари. Професорка кафедри Світлана Буравченкова присвятила свою доповідь академікові Віктору Глушкову – творцю сучасних технологій. Викладацький склад із цікавістю слухав про науковий і життєвий шлях ученого, який хотів не лише внести значний вклад у кабінетну науку, а й бачити п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі гуманітарних дисциплін ділилися науковим і методичних досвідом 29 грудня 2023