Н У Х Т

Наш новий партнер – харківський науковий ліцей «Обдарованість»

05 жовтня 2023

Наш новий партнер – харківський науковий ліцей «Обдарованість»

На початку навчального року наш університет уклав угоду про співробітництво з харківським науковим ліцеєм «Обдарованість». У рамках співробітництва відбулась перша зустріч керівництва і викладачів ліцею з директоркою і професорсько-викладацьким складом Навчально-наукового інституту харчових технологій.

Про ліцей, його можливості, особливості навчання молоді розповів директор ліцею Валерій Поливанний. Він подякував керівництву університету і висвітлив можливі напрями реалізації спільних проєктів.

Усіх присутніх привітала директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко, яка представила університет і розповіла про основні форми навчання, структуру і освітні програми.

Учасники зустрічі обговорили напрями подальшої спільної роботи із залученням академічної спільноти університету та ліцею. Викладачі обмінялися науковими ідеями, які можуть бути реалізовані у рамках співробіництва між навчальними закладами. В обговоренні взяли участь викладачі інституту Юлія Камбулова, Олена Білик, Тетяна Осьмак, Роман Мукоїд, Анастасія Пухляк, Анна Грищенко, Анастасія Шевченко. 

Наприкінці зустрічі наші викладачі запросили ліцеїстів та їх батьків на День відкритих дверей університету.

Опублікований: 05-10-2023
Читайте також:
Нормативно-законодавчі зміни щодо якості та безпечності харчових продуктів за 2023 рік

На кафедрі експертизи харчових продуктів вже традицією стає починати рік із ознайомлення зі змінами у харчовому законодавстві за попередній рік. За зазначений напрямок на кафедрі відповідає професорка, академік УАН Оксана Шульга, яка 24 січня провела для колег методичний семінар, на якому зробила дуже ґрунтовний огляд змін у нормативно-законодавчих...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нормативно-законодавчі зміни щодо якості та безпечності харчових продуктів за 2023 рік 24 січня 2024

Аспірантки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів готуються до захистів дисертаційних досліджень

30 серпня 2023 року на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній розгляд дисертаційних робіт здобувачів освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії». До засідання долучились фахівці Інституту продовольчих ресурсів – завідувачка відділу технологій хліба та біотрансформації зернових продуктів, докторка технічних...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспірантки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів готуються до захистів дисертаційних досліджень 31 серпня 2023

Оголошено конкурс на отримання Премії КМУ за розроблення і впровадження інноваційних технологій за 2020 рік

Почався конкурс на отримання Премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій за 2020 рік. Відповідне оголошення було розміщено на сайті МОН. Одержати Премію можуть роботи, результатом яких є реалізовані інноваційні проєкти. Щороку присуджується до 5 премій, розмір кожної наразі становить 200 тис гривень. Що...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оголошено конкурс на отримання Премії КМУ за розроблення і впровадження інноваційних технологій за 2020 рік 04 червня 2020

Першокурсники-есперти поспілкувалися з гаранткою та членами проєктної групи освітньо-професійної програми

12 вересня 2023 року відбулася зустріч гарантки та членів проєктної групи освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, доценток Світлани Усатюк, Оксани Петруші та Оксани Мельник зі здобувачами першого курсу для ознайомлення їх з освітньо-професійною програмою, за ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники-есперти поспілкувалися з гаранткою та членами проєктної групи освітньо-професійної програми 13 вересня 2023