Н У Х Т

У розпалі вступна кампанія у коледжах НУХТ

13 липня 2021

У розпалі вступна кампанія у коледжах НУХТ

Сьогодні о 18:00 завершується прийом заяв і документів від вступників до закладів фахової передвищої освіти, які вступають до коледжів на основі базової загальної середньої освіти (після 9-го класу) за денною формою.

Працівники приймальних комісій усіх відокремлених структурних підрозділів-фахових коледжів нашого навчально-наукового комплексу докладають максимум зусиль аби допомогти вступникам розібратися з усіма особливостями цьогорічної вступної кампанії, адже від цього залежить успішне виконання молоддю умов вступу й подолання всіх етапів вступної кампанії.

Нагадуємо, що додатковий прийом документів для здобуття фахової передвищої освіти  за кошти фізичних або юридичних осіб визначається закладами освіти за умови додаткового зарахування не пізніше 31 серпня. Іспити, творчі конкурси та співбесіди вступників відбудуться з 14 до 24 липня. Рейтингові списки вступників будуть сформовані на основі їх конкурсного бала. Оприлюднення рейтингових списків  відбудеться не пізніше 12:00 27 липня.

Вступники, які отримають рекомендації до зарахування, мають виконати вимоги до зарахування на місця державного або регіонального замовлення до 12:00 29 липня.

Зарахування вступників за державним або регіональним замовленням відбудеться не пізніше 18:00 31 липня; за кошти фізичних або юридичних осіб – не пізніше, ніж 3 серпня, додаткове зарахування – не пізніше, ніж 31 серпня.

Завтра, 14 липня, у наших коледжах розпочнеться прийом заяв і документів на навчання вступників на основі повної загальної середньої освіти.

Бажаємо вступникам усіх категорій успіху!

Опублікований: 13-07-2021
Читайте також:
Новий навчальний посібник колективу авторів факультету ГРТБ імені проф. В. Ф. Доценка

Вийшов друком новий навчальний посібник «Лабораторний практикум із інновацій в ресторанному бізнесі» науково-педагогічного колективу кафедри готельно-ресторанної справи (авторки – професорка Тетяна Сильчук, доцентки Віта Цирульнікова, Лариса Шаран, Тетяна Іщенко, Оксана Кирпіченкова, Ольга Пушка, Ірина Дітріх, старша викладачка Олена Тищенко, асист...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий навчальний посібник колективу авторів факультету ГРТБ імені проф. В. Ф. Доценка 24 квітня 2024

Нетворкінг кафедри готельно-ресторанної справи з випускниками

Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» на запрошення випускниці кафедри і проджект-менеджера «International Hospitality Awards» Тетяни Калініченко відвідали серію онлайн-заходів для представників сфери HoReCa. Засновником і організатором премії виступає Клуб готельєрів та рестораторів «Hoteliero», а також серед проектів компанії – Нац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нетворкінг кафедри готельно-ресторанної справи з випускниками 01 червня 2020

Кращого технолога серед випускних груп визначили у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

У Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ на відділенні харчових технологій відбувся конкурс на звання кращого технолога серед випускних груп 041 та 042 спеціальності «Виробництво харчової продукції». У І етапі конкурсу – виконання тестових завдань на комп’ютері – взяли участь студенти 041 групи – Аліна Луценко, Анастасія Федоро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращого технолога серед випускних груп визначили у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 14 грудня 2018

Продуктивно почали новий навчальний семестр магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

У межах виконання кваліфікаційної роботи на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжуються дослідження магістрантки Марії Омельченко, яка навчається за спеціальністю «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» (науковий керівник – професор Олег Кузьмін). На запрошення завідува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продуктивно почали новий навчальний семестр магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 05 січня 2024