Н У Х Т

Представники НУХТ на VIII Міжнародному форумі виноробів та сомельє

23 листопада 2023

Представники НУХТ на VIII Міжнародному форумі виноробів та сомельє

У Києві на базі готелю «InterContinental» відбувся VIII Міжнародний форум виноробів та сомельє, мета якого – популяризація та розвиток українського виноробства, просування українського вина на внутрішній і зовнішній ринок, підвищення культури споживання українського вина, підняття престижу професії винороба.

У межах міжнародного форуму відбулися XX Всеукраїнський конкурс сомельє «Майстер-сомельє – 2022-2023», VII Всеукраїнський конкурс кавістів «Кращий кавіст України – 2022-2023» та круглий стіл виноробів і сомельє у межах «Вечері виноробів». Також на всіх гостей заходів чекали відкриті дегустації та презентації вин, міцних напоїв, сирів й інших продуктів.

Організатори форуму – Всеукраїнська асоціація виноробів і сомельє, Асоціація кавістів України і перша в Україні Школа сомельє «Майстер-Клас».

Гостями заходів стали керівники компаній-імпортерів алкогольних напоїв, керівники ресторанного бізнесу, сомельє, винороби, керівники винних компаній та винних бутиків, представники бізнес-структур, поціновувачі та любителі вин.

Форум на запрошення завідувача лабораторії інноваційних харчових технологій Інституту садівництва НААН, професора Олександра Литовченка відвідали представники НУХТ – професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін і здобувачка освітнього ступеня «бакалавр» освітньої програми «Харчові технології та інженерія» Марія Литовченко.

Вино та виноробство є невід'ємною частиною нашої історії та самобутності і стало ключовим елементом в образі бренду країни. Професор Олег Кузьмін скористався можливістю обговорення з фахівцями актуальних проблем в області виноградарства і виноробства і шляхів їх вирішення. Отримана інформація стане в пригоді при викладанні фахових дисциплін, керівництві курсовим і дипломним проєктуванням.

Наші учасники вдячні організаторам VIII Міжнародного форуму виноробів та сомельє за професійний захід.

Опублікований: 23-11-2023
Читайте також:
За лаштунками fashion-менеджменту побували студенти освітньої програми «Менеджмент персоналу»

Як влаштований проектний менеджмент у fashion-індустрії, дізнавалися студенти 1 і 2 курсів освітньої програми «Менеджмент персоналу» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ, які разом із викладачем Юлією Гринюк відвідали Junior Fashion Week 2019 у КВЦ «Парковий». Цьогоріч тиждень дитячої моди став продовженням світових екологічни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

За лаштунками fashion-менеджменту побували студенти освітньої програми «Менеджмент персоналу» 21 жовтня 2019

Старт нового наукового року на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

20 вересня в рамках наукової програми Всеукраїнського тижня харчових технологій відбулося ще одне наукове зібрання – VII Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», яку провела кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів нашого університету спільно з Інститутом продовольчих ресурс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Старт нового наукового року на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 20 вересня 2023

Плідно попрацювала вчена рада університету

31 жовтня відбулося планове засідання вченої ради університету. Заступник голови ради, перший проректор Володимир Яровий розпочав його за традицією з вітання членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями та вручення відзнак. Зокрема, нагрудний знак «За особливі заслуги перед Національним університетом харчових технологій» був вручен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідно попрацювала вчена рада університету 31 жовтня 2019

Із технологією виробництва пива знайомилися третьокурсники в пивоварні крафтового виробника

Серце пивоварні – пиво, яке на ній варять. А крафтові пивоварні відрізняються своєю унікальною індивідуальністю.  «Andersen Brand Pub» – перший бренд-паб нового київського крафтового виробника пива «ANDERSEN». Група здобувачів вищої освіти ТБ-3-8 разом із доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Романом Мукоїдом побували у н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із технологією виробництва пива знайомилися третьокурсники в пивоварні крафтового виробника 08 жовтня 2021