Н У Х Т

Представники НУХТ на VIII Міжнародному форумі виноробів та сомельє

23 листопада 2023

Представники НУХТ на VIII Міжнародному форумі виноробів та сомельє

У Києві на базі готелю «InterContinental» відбувся VIII Міжнародний форум виноробів та сомельє, мета якого – популяризація та розвиток українського виноробства, просування українського вина на внутрішній і зовнішній ринок, підвищення культури споживання українського вина, підняття престижу професії винороба.

У межах міжнародного форуму відбулися XX Всеукраїнський конкурс сомельє «Майстер-сомельє – 2022-2023», VII Всеукраїнський конкурс кавістів «Кращий кавіст України – 2022-2023» та круглий стіл виноробів і сомельє у межах «Вечері виноробів». Також на всіх гостей заходів чекали відкриті дегустації та презентації вин, міцних напоїв, сирів й інших продуктів.

Організатори форуму – Всеукраїнська асоціація виноробів і сомельє, Асоціація кавістів України і перша в Україні Школа сомельє «Майстер-Клас».

Гостями заходів стали керівники компаній-імпортерів алкогольних напоїв, керівники ресторанного бізнесу, сомельє, винороби, керівники винних компаній та винних бутиків, представники бізнес-структур, поціновувачі та любителі вин.

Форум на запрошення завідувача лабораторії інноваційних харчових технологій Інституту садівництва НААН, професора Олександра Литовченка відвідали представники НУХТ – професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін і здобувачка освітнього ступеня «бакалавр» освітньої програми «Харчові технології та інженерія» Марія Литовченко.

Вино та виноробство є невід'ємною частиною нашої історії та самобутності і стало ключовим елементом в образі бренду країни. Професор Олег Кузьмін скористався можливістю обговорення з фахівцями актуальних проблем в області виноградарства і виноробства і шляхів їх вирішення. Отримана інформація стане в пригоді при викладанні фахових дисциплін, керівництві курсовим і дипломним проєктуванням.

Наші учасники вдячні організаторам VIII Міжнародного форуму виноробів та сомельє за професійний захід.

Опублікований: 23-11-2023
Читайте також:
Стартував конкурс на участь у програмі WIRA (Університет Штату Пенсильванія)

Факультет Сільського господарства Університету Штату Пенсильванія (The Pennsylvania State University або PSU) оголосив про початок конкурсу на участь у програмі WIRA (Woskob International Research in Agriculture) або ВІРА на 2023-2024 академічний рік. Координація програми здійснюється через Офіс глобальних сільськогосподарських наук (Ag Sciences Gl...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартував конкурс на участь у програмі WIRA (Університет Штату Пенсильванія) 22 серпня 2023

Органічне агровиробництво на відкритій лекції доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

22 травня відбулася відкрита лекція доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олени Кохан з дисципліни «Інноваційні технології органічних харчових продуктів», яку вона прочитала для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів». На відкритій ле...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Органічне агровиробництво на відкритій лекції доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 24 травня 2023

Магістранти оцінили освітньо-професійну програму «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення»

Здобувачі освіти першого курсу магістратури кафедри технології оздоровчих продуктів ознайомилися й обговорили зміст освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». Перше знайомство з програмою відбулося ще коли вони навчалися у бакалавраті. Тепер же студенти побачили новий, удосконалений ва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти оцінили освітньо-професійну програму «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» 11 січня 2022

Завершила роботу Міжнародна Літня Школа у рамках проектів програми ЕРАЗМУС+

Завершила свою роботу Міжнародна Літня Школа «Стале виробництво та споживання продуктів харчування у ЄС: виклики для України» EcoFood-2018 у рамках проектів програми ЕРАЗМУС+ Жан Моне Кафедра FoodPro (# 587488-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-CHAIR) та Жан Моне Модуль EcoPro (# 574796-EPP-1-2016-1-UA-EPPJMO-MODULE). Другий день видався не менш плідний та на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершила роботу Міжнародна Літня Школа у рамках проектів програми ЕРАЗМУС+ 11 червня 2018