Н У Х Т

В університеті відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Мембранні процеси та обладнання в харчових технологіях та інженерії»

24 жовтня 2018

В університеті відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Мембранні процеси та обладнання в харчових технологіях та інженерії»

23-24 жовтня в університеті за ініціативи кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого відбулася IV Міжнародна науково-практична конференція «Мембранні процеси та обладнання в харчових технологіях та інженерії».

На конференції представлені доповіді фахівців провідних наукових установ у галузі мембранних технологій: Інституту колоїдної хімії та хімії води ім. А.В. Думанського НАН України, Інституту загальної та неорганічної хімії ім. В.І. Вернадського НАН України, Інституту технічної теплофізики НАН України, Інституту фізико-органічної хімії Національної академії наук Білорусі, нашого університету, Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Національного університету «Києво-Могилянська академія», Харківського державного університету харчування та торгівлі, Донецького національного університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського (м. Кривий Ріг), ТОВ «Системи чистої води».

У презентованих на конференції доповідях висвітлені останні досягнення вчених і практиків у галузі мембранних технологій, спрямованих на забезпечення високої якості питної води, ефективного вторинного перероблення вуглеводно-білкових рідин харчової промисловості та зменшення шкідливих викидів зі стоками в оточуюче середовище.

Оргкомітет конференції бажає її учасникам подальших творчих успіхів і науково-практичних надбань на шляху зміцнення економіки України!

Опублікований: 24-10-2018
Читайте також:
Про особливості використання онлайн-ресурсів бібліотеки НУХТ дізналися магістранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

В умовах карантинних обмежень важливою для магістрантів є можливість дистанційного навчання і підготовки до виконання магістерської роботи. Зокрема, проведення інформаційного пошуку за темою наукових досліджень. Науково-технічна бібліотека НУХТ має значну кількість ресурсів, працювати з якими можна через Інтернет. Про особливості їх використання м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про особливості використання онлайн-ресурсів бібліотеки НУХТ дізналися магістранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 21 жовтня 2020

Ми – разом, ми працюємо,  все буде УКРАЇНА!

20 квітня колектив кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації зібрався на планове засідання кафедри. У теплій дружній атмосфері обговорили робочі питання. Виступили: завідувачка кафедри Галина Чередніченко про вибіркові дисципліни та виконання плану методичних рекомендацій на 2021-2022 н.р.; Дужик Наталія та Андрій Уліщенко про стан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ми – разом, ми працюємо, все буде УКРАЇНА! 21 квітня 2022

У гостях у майбутніх вступників

Не секрет, що ефективність профорієнтаційної роботи серед учнівської молоді значно підвищується, якщо вони отримують інформацію від студентів, які ще донедавна самі були школярами. Ось і студентка 4 курсу кафедри екологічної безпеки та охорони праці Лілія Руденко завітала до рідної школи – Хрестителівського НВК, де поділилася з учнями враженнями п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У гостях у майбутніх вступників 30 січня 2019

Робочий візит експерта SES

У рамках програми Німецької міжнародної служби академічних обмінів (SES, Senior Experten Service) в нашому університеті протягом трьох тижнів із робочим візитом перебував експерт, доктор Хельмут Блумбах, який має багаторічний досвід створення концепції та реалізації програм, направлених на підтримку університетів та їх міжнародної співпраці. Зокрем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Робочий візит експерта SES 02 листопада 2021