Н У Х Т

Поради, як написати чудову наукову статтю та опублікувати її отримали здобувачі від вченого зі світовим ім’ям

08 березня 2023

Поради, як написати чудову наукову статтю та опублікувати її отримали здобувачі від вченого зі світовим ім’ям

7 березня 2023 року відбулася онлайн-лекція «How to Write a Great Research Paper and Get it Published» («Як написати чудову наукову статтю та опублікувати її») професора університету Дрекселя (Філадельфія, США), засновника та директора Інституту наноматеріалів Е. Дж. Дрекселя, доктора технічних наук Юрія Гогоці, яку з цікавістю прослухали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та здобувачі бакалаврського і магістерського ступенів спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійних програм «Технології харчування», «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції», «Технології в ресторанному господарстві».

Юрій Гогоці – один із найбільш цитованих дослідників у світі у галузях хімії та матеріалознавства, має H-index 209, є лауреатом цитування з фізики від Clarivate Analytics (за впливом на наукову сферу, цю відзнаку можна порівняти лише з досягненнями, відзначеними Нобелівською премією), редактором провідних наукових журналів, включаючи Carbon (Elsevier) та ACS Nano з 20-річним досвідом, автором статей у Science та Nature.

Лектор поділився досвідом написання наукових статей, а також пояснив процеси їх редагування та рецензування. Отримана інформація стане хорошим підґрунтям для підготовки здобувачами власних публікацій за результатами наукових досліджень. Крім того, слухачі мали можливість перевірити свій рівень знання англійської мови. Приємним бонусом стали сертифікати, які учасники отримали після заходу.

Лекція відбулася в рамках проєкту Ukraine Global Faculty, який реалізується за підтримки Міністерства освіти і науки України і дає можливість відвідувати лекції закордонних професорів із провідних університетів, топ-експертів і підприємців.

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції вдячний Юрію Гогоці за корисний і цікавий івент!

Опублікований: 08-03-2023
Читайте також:
Продовжують підтримувати актуальність професійних знань викладачі кафедри обліку і аудиту

Формування сучасного фахівця нової генерації можливе за умови активізації розвитку професійної компетентності викладача, що передбачає опанування економічних знань, які відповідають вимогам часу, і можливість їх практичного застосування, а також ознайомлення з кращим вітчизняним і зарубіжним досвідом. Під час карантину викладачі кафедри обліку і а...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують підтримувати актуальність професійних знань викладачі кафедри обліку і аудиту 26 травня 2020

Викладачки кафедри економічної теорії долучилися до роботи міжнародної науково-практичної конференції у Білорусі

26 листопада 2020 року в Полоцькому державному університеті (Республіка Білорусь) відбулася ІV міжнародна науково-практична конференція «Сталий розвиток економіки: міжнародні і національні аспекти», в якій взяли участь викладачки кафедри економічної теорії Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Галина Кундєєва і Ольга Соломка. На...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачки кафедри економічної теорії долучилися до роботи міжнародної науково-практичної конференції у Білорусі 27 листопада 2020

Як сучасне виробництво поєднує українські традиції пивоваріння з новітніми технологіями дізнавалися наші здобувачі-біотехнологи

Онлайн-навчання у цей вкрай непростий для нашої України час залишається чи не єдиним можливим способом не перервати підготовку висококласних фахівців так потрібних нашій Батьківщині. Не зважаючи на такий суттєвий недолік дистанційної освіти як відсутність безпосереднього контакту між учасниками освітнього процесу, вона все ж має і ряд переваг. Зокр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як сучасне виробництво поєднує українські традиції пивоваріння з новітніми технологіями дізнавалися наші здобувачі-біотехнологи 08 квітня 2022

Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів спільно з фінською фірмою «Лейпурін» провела Міжнародну науково-практичну конференцію

3 березня в університеті відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Використання заквасок у технології хлібобулочних виробів», присвячена 135-річчю заснування НУХТ. Організаторами наукового заходу виступили кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, компанія «Лейпурін» та німецька фірма «BÖCKER». Конференція зібрала предст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів спільно з фінською фірмою «Лейпурін» провела Міжнародну науково-практичну конференцію 03 квітня 2019