Н У Х Т

Науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у конференції у Грузії

02 липня 2021

Науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у конференції у Грузії

Налагодження міжнародної співпраці – запорука ефективного розвитку наукових досліджень та обміну результатами наукових досягнень. Тому науковці нашого університету беруть активну участь у міжнародних конференціях.

Нещодавно в Державному університеті Акакія Церителі (м. Кутаїсі, Грузія) відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні інноваційні процеси і технології», участь у якій взяли науковці НУХТ.

За результатами роботи конференції вийшов збірник, до якого увійшли публікації викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, професорок Вікторії Дорохович та Юлії Камбулової, доценток Олени Кохан, Лариси Михонік, Анни Грищенко, аспіранток кафедри та здобувачів вищої освіти.

Науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів вдячні своїм колегам із Державного університету Акакія Церителі за надану можливість взяти участь у конференції та сподіваються на подальшу плідну співпрацю.

Бажаємо авторам нових наукових здобутків!

Опублікований: 02-07-2021
Читайте також:
Кращі доповідачі секції «Іноземні мови професійного спрямування» 85-ї наукової конференції відзначені дипломами

На урочистому засіданні кафедри іноземних мов професійного спрямування відбулося нагородження учасників секції «Іноземні мови професійного спрямування» 85-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті». В.о. завідувача кафедри Олена Галинська...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі доповідачі секції «Іноземні мови професійного спрямування» 85-ї наукової конференції відзначені дипломами 19 квітня 2019

Стартували захисти бакалаврських дипломних проектів на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти дипломних проектів на здобуття  освітнього рівня бакалавр. На захист були представлені 10 дипломних проектів. Студенти-випускники, відповідно до майбутньої кваліфікації, яку отримували за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія», представили на публічний зах...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартували захисти бакалаврських дипломних проектів на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 13 червня 2018

Усім вступникам обов’язково необхідно перевірити статус заяв в електронному кабінеті!

Уже завтра, 23 липня, о 18:00 завершується прийом заяв вступників на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» на основі 11 класів і «Магістр» на основі ступеня «Бакалавр». Статус заяви вступника в особистому електронному кабінеті має змінитися на «Допущено до конкурсу». Тож, усім вступникам обов’язково необхідно перевірити статус своїх заяв. У конк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усім вступникам обов’язково необхідно перевірити статус заяв в електронному кабінеті! 22 липня 2021

Про сучасні формати міжнародного обміну дізнавалися викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

21 жовтня 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доценти Людмила Дейниченко, Юлія Фурманова, Ігор Устименко, асистент Володимир Польовик відвідали онлайн-конференцію «Віртуальний обмін або мобільність?», організовану Київським офісом Німецької служби академічних обмінів (DAAD). Учасниками...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про сучасні формати міжнародного обміну дізнавалися викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 22 жовтня 2021