Н У Х Т

Науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у конференції у Грузії

02 july 2021

Науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у конференції у Грузії

Налагодження міжнародної співпраці – запорука ефективного розвитку наукових досліджень та обміну результатами наукових досягнень. Тому науковці нашого університету беруть активну участь у міжнародних конференціях.

Нещодавно в Державному університеті Акакія Церителі (м. Кутаїсі, Грузія) відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні інноваційні процеси і технології», участь у якій взяли науковці НУХТ.

За результатами роботи конференції вийшов збірник, до якого увійшли публікації викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, професорок Вікторії Дорохович та Юлії Камбулової, доценток Олени Кохан, Лариси Михонік, Анни Грищенко, аспіранток кафедри та здобувачів вищої освіти.

Науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів вдячні своїм колегам із Державного університету Акакія Церителі за надану можливість взяти участь у конференції та сподіваються на подальшу плідну співпрацю.

Бажаємо авторам нових наукових здобутків!

Published on: 02-07-2021
Read also:
Наукове стажування для освітян за темою «Академічна доброчесність: виклики сьогодення» пройшли наші викладачі у Польщі

Протягом 11-23 березня 2019 року доценти кафедри технології молока і молочних продуктів Олена Красуля, Алла Тимчук і Олена Онопрійчук пройшли наукове стажування для освітян за темою «Академічна доброчесність: виклики сьогодення» у Вищому Семінаріумі Духовному Університету С. Вишинського у Варшаві (Польща). Стажування було організоване Вищим Семіна...

READ YOURSELF

Наукове стажування для освітян за темою «Академічна доброчесність: виклики сьогодення» пройшли наші викладачі у Польщі 28 march 2019

Доробок наших науковців оприлюднюють провідні світові видавництва

Авторитетне міжнародне видавництво наукової літератури CRC Press Taylor&Francis group (Великобританія) видало книгу «Bioenhancement and Fortification of Foods for a Healthy Diet» (Біозбагачення харчових продуктів для оздоровчого раціону), співавторами якої є провідні вчені, представники потужних наукових шкіл нашого університету. Книга присвяч...

READ YOURSELF

Доробок наших науковців оприлюднюють провідні світові видавництва 15 september 2022

Наші біотехнологи впевнено здобувають знання необхідні для майбутньої фахової діяльності

Чи багато з нас може відповісти на запитання, що таке пробіотики? Напевно, що більшість зможе. А от чи зможе пояснити, що таке: пребіотики, метабіотики, постбіотики, кобіотики, парапробіотики тощо? Чи знаємо ми різницю між симбіотиками та синбіотиками? Чи можемо відрізнити гомопробіотики, гетеропробіотики від аутопробіотиків? А здобувачі 4 курсу сп...

READ YOURSELF

Наші біотехнологи впевнено здобувають знання необхідні для майбутньої фахової діяльності 29 april 2022

День вишиванки на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка підвели підсумки діджитал-флешмобу до Дня вишиванки. Вишиванка – не просто одяг, а оберіг українського народу і символ нашої єдності. Одягаючи вишиванку, ми плекаємо національну ідентичність, автентичність, самобутність, зберігаємо традиції. Здобувачі освіти, вик...

READ YOURSELF

День вишиванки на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 21 may 2024