Н У Х Т

Науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у конференції у Грузії

02 july 2021

Науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у конференції у Грузії

Налагодження міжнародної співпраці – запорука ефективного розвитку наукових досліджень та обміну результатами наукових досягнень. Тому науковці нашого університету беруть активну участь у міжнародних конференціях.

Нещодавно в Державному університеті Акакія Церителі (м. Кутаїсі, Грузія) відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні інноваційні процеси і технології», участь у якій взяли науковці НУХТ.

За результатами роботи конференції вийшов збірник, до якого увійшли публікації викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, професорок Вікторії Дорохович та Юлії Камбулової, доценток Олени Кохан, Лариси Михонік, Анни Грищенко, аспіранток кафедри та здобувачів вищої освіти.

Науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів вдячні своїм колегам із Державного університету Акакія Церителі за надану можливість взяти участь у конференції та сподіваються на подальшу плідну співпрацю.

Бажаємо авторам нових наукових здобутків!

Published on: 02-07-2021
Read also:
Голова студентського самоврядування університету – у складі Ради при МОН!

Голова студентського самоврядування нашого університету, здобувач 3 курсу бакалаврського ступеня вищої освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій за спеціальністю 181 «Харчові технології» Ярослав Вдовенко (група ТБ-3-7) увійшов до складу Ради з питань співпраці з органами студентського самоврядування закладів вищої освіти при Міністер...

READ YOURSELF

Голова студентського самоврядування університету – у складі Ради при МОН! 28 january 2025

Дієві заходи зі впровадження дуального навчання

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів у змішаному офлайн-онлайн форматі 4 листопада 2022 р. відбулася зустріч здобувачів освітнього ступеня «магістр» освітньо-професійних програм «Технології зберігання, консервування і переробки м’яса» та «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» і здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» о...

READ YOURSELF

Дієві заходи зі впровадження дуального навчання 07 november 2022

Здобувачі освіти НУХТ донатять на ЗСУ й перемагають

Першокурсниця Навчально-наукового інституту харчових технологій Владлена Пахомова перемогла у конкурсі від Приват-Банку з призовим фондом понад 20 000 грн. Конкурс проводився серед всіх студентів України. Серед традиційних умов конкурсу (зареєструватися, відмітити у соцмережах тощо) важливим завданням було написати, на що витратив свою першу стипе...

READ YOURSELF

Здобувачі освіти НУХТ донатять на ЗСУ й перемагають 28 june 2023

Наукова діяльність, звіти підрозділів і реалізація внутрішньої системи забезпечення якості освітньої діяльності на засіданні вченої ради університету

25 березня 2021 року в дистанційному режимі відбулося планове засідання вченої ради університету. Розпочали традиційно, з вітання колег, що відсвяткували дні народження між засіданнями. Далі голова ради, перший проректор Володимир Яровий довів до відома присутніх інформацію про зміни у складі ради, що відбулися у зв’язку з перевиборами органів сту...

READ YOURSELF

Наукова діяльність, звіти підрозділів і реалізація внутрішньої системи забезпечення якості освітньої діяльності на засіданні вченої ради університету 25 march 2021